Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

polubek napisał(a):
mój Szakal to sam mnie budzi jak chce ajta. a ze ja mam sen jak kot to zaraz się budzę. to jest tak dokładnie 6:45-6:55

No nie dla mnie to masakra!!!!!!! Ja wolę zejść na króciutki spacerek o 1-2 w nocy i rano mieć spokój tak do 10-tej, bo mogę wtedy wstać o 9-tej:evil_lol:. Wystarczy że raz w tygodniu muszę wstawać o 7-mej / na szczęście chodzę do pracy tylko raz w tygodniu i to na 9-tą/ bo więcej bym nie zdzierżyła:diabloti:

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakac sie chce! Taki piekny pies! Trzymam kciuki zeby mu sie udalo. To straszne, coraz wiecej porzuconych, oddanych, zapomnianych, maltretowanych ...... . Co sie w tej Polsce dzieje? Bezdusznosc, znieczulica, bezmyslnosc. Tylko wy Anioly na dogomanii! Mam nadzieje, ze Tobisiowi sie uda!
Pozdrowienia!

Posted

AlfaLS napisał(a):
Polubek gdzie jesteś? Idziemy na spacerek z Tobisiem:painting:

w tym tygodniu to jak Tobi wychodzi na spacerek to ja dopiero kończę pracę. trzeba na siebie i na psiaka zarobić jak nie ma na nas kto pracować

Posted

Livka napisał(a):
Tobiś szykuj się, na spacerek idziemy żeby mnie inne ciotki nie uprzedziły :evil_lol::diabloti:

Livka zawsze mnie wyprzedzi ale nie ma lekko - chodź Tobisiu na drugą rundkę spacerową ;)