Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za fotki są przepiękne :Rose::Rose::Rose:
Tobiaszek w swoim cudownym domu - poszczęściło się chłopakowi :loveu::loveu::loveu:

"Patrzcie i podziwiajcie jaki jestem piękny, wyczesany i błyszczący." :)

• 1 month later...
Posted

Halo, halo ........Tobiaszek się przypomina. Pani Aniu obiecała Pani odwiedzić maluszka, zapraszamy. Pogoda piękna, proszę znaleźć kawałek czasu. Kawaler czeka.
Bardzo się kochamy, przy każdym ruchu nogą muszę bardzo uważać na mojego smyka. Cały czas musi być blisko, dosłownie kręci się pod nogami. Maluszek jest bardzo grzeczny, uwielbia czesanie, a jest co wyczesywać. Tylko zobaczy szczotkę w ręku już biegnie i się nadstawia. Urocze.

Posted

Witamy Tobiaszka i jego rodzinkę bardzo serdecznie :loveu::loveu::loveu: takie wieści działają jak balsam ;)

Znowu będę nachalna :oops: i poproszę o fotki, tym razem takie na trawce, wiosenne :)

Z góry ogromnie dziękuję !!! :Rose::Rose::Rose:

• 3 months later...
Posted

Pozdrawiamy Tobiaszka i jego rodzinkę :loveu::loveu::loveu:

Co słychać u naszego pieszczocha ? wszystko w porządku u Was ?

Może jakieś fotki ... bardzo prosimy :cool3:

Posted

Tobiaszek pozdrawia wszystkie dogomaniackie "cioteczki":lol:. Żyjemy sobie zwyczajnie, spokojnie. Wczoraj chłopaczek miał czyszczone ząbki, dobrze zniósł narkozę ku wielkiej uldze swojej "pańci". Poza tym jest zdrowy, wesoły i bardzo rozpieszczany. A jak dumnie spaceruje ze swoją pańcią na smyczce, ach pięknie.
Tak jak "dziewczynki" jest pełnoprawnym członkiem naszej rodzinki - człowieczo-psio-ptasiej.
Z mojej strony fotek niet, bo aparat padł, na nowy nie stać.
Zapraszamy Panią Anię w odwiedzinki, to z pewnością porobi fotki:fadein:. Są wakacje - zapraszamy na wieś.

• 2 years later...
Posted

Jestem bardzo smutna, płaczę:placz:
Dziś w nocy Tobiaszek odszedł za TM. Odszedł spokojnie we śnie.
Był z nami trzy lata, jeden miesiąc i 16 dni.
Tak strasznie boli.......................................

Posted

o matko.....doskonale wiem jak boli i szczerze współczuję :-( i dziękuję w jego imieniu za te trzy lata,jeden miesiąc i 16 dni....teraz poczeka przy tym moście......Trzymajcie się....

Posted

Ojej :(:(:(
Tak bardzo mi przykro ...
Bardzo Wam wspólczuję ... znam ten ból, który w tej chwili czujecie ... :(
Dziękuję z całego serca za wspaniały,szczęśliwy, ciepły dom, który stworzyliście Tobiaszkowi.
Jestem z Wami myślami ...

Posted

Bardzo współczuję... Ale wielką radością jest to, że ponad trzy lata TOBIASZEK spędził we własnym domu, wśród kochających go ludzi. To wielka sprawa. Bardzo Wam dziękuję i też myślami jestem z Wami...

Posted

A miałam plan dzwonić wiosną i odwiedzić malucha.. Za późno :( Trzymajcie się kochani, dziękuję w imieniu moim i Tobiego za wspaniały dom na te lata! Jesteście cudownymi ludźmi i Tobi na pewno zaznał w tym czasie wszelkiego dobra od Was, dziękuję

Posted

Bardzo wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia.
Brakuje mi malucha, nieustannie "plątał" mi się pod nogami. Był zawsze tam gdzie ja, zawsze blisko.
Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się za TM z Tobiaszkiem i wszystkimi naszymi zwierzakami które trafiły tam wcześniej.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='polanka57']Bardzo wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/serducho.gif[/IMG]
Brakuje mi malucha, nieustannie "plątał" mi się pod nogami. Był zawsze tam gdzie ja, zawsze blisko.
Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się za TM z Tobiaszkiem i wszystkimi naszymi zwierzakami które trafiły tam wcześniej.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/pies.gif[/IMG][/QUOTE]
Polanko jak się trzymacie ?
Tobiaszek na zawsze pozostanie cząstką w naszych sercach jak wszystkie nasze ukochane psiaki, które musieliśmy pożegnać ...
Może po jakimś czasie, jak już trochę zelżeje ból po utracie przyjaciela pomyślicie o nstępnej biedzie w potrzebie ...

Posted

Trzymamy się jakoś.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif[/IMG] Mamy jeszcze dwie panienki na pocieszkę.
Ale jakby mało było, że Tobiaszek nas opuścił to dwa tygodnie po nim odeszła nasza króliczka Tusia[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/beczy.gif[/IMG]