Pinesk@ Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Zdrówka dla Tobinka! :) Czekam też niecierpliwie na fotki :) W odwiedziny na pewno się jeszcze kiedyś wybierzemy jak tylko czas i pogoda pozwolą ;) Quote
Livka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dziękujemy za fotki są przepiękne :Rose::Rose::Rose: Tobiaszek w swoim cudownym domu - poszczęściło się chłopakowi :loveu::loveu::loveu: "Patrzcie i podziwiajcie jaki jestem piękny, wyczesany i błyszczący." :) Quote
AlfaLS Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Właściwy pies na właściwym miejscu :lol: Quote
polanka57 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Halo, halo ........Tobiaszek się przypomina. Pani Aniu obiecała Pani odwiedzić maluszka, zapraszamy. Pogoda piękna, proszę znaleźć kawałek czasu. Kawaler czeka. Bardzo się kochamy, przy każdym ruchu nogą muszę bardzo uważać na mojego smyka. Cały czas musi być blisko, dosłownie kręci się pod nogami. Maluszek jest bardzo grzeczny, uwielbia czesanie, a jest co wyczesywać. Tylko zobaczy szczotkę w ręku już biegnie i się nadstawia. Urocze. Quote
AlfaLS Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jakie super wiadomości :multi:. Cieszymy się szczęściem Tobisia :loveu: Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ojejku,ale cudnie:) bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Tobinek długo czekał,ale warto było:multi::multi::multi::multi: Quote
Livka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Witamy Tobiaszka i jego rodzinkę bardzo serdecznie :loveu::loveu::loveu: takie wieści działają jak balsam ;) Znowu będę nachalna :oops: i poproszę o fotki, tym razem takie na trawce, wiosenne :) Z góry ogromnie dziękuję !!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Livka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tobiaszek i jego rodzinka pozdrawiają :loveu: Pięknie dziękujemy za zdjęcia :Rose::Rose::Rose: Quote
Livka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Pozdrawiamy Tobiaszka i jego rodzinkę :loveu::loveu::loveu: Co słychać u naszego pieszczocha ? wszystko w porządku u Was ? Może jakieś fotki ... bardzo prosimy :cool3: Quote
Pinesk@ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Na fotki czekamy i wieści od Tobiaszka :) Trzeba bedzie się do chłopaczka wybrac jakoś w odwiedziny chyba ;) Quote
polanka57 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tobiaszek pozdrawia wszystkie dogomaniackie "cioteczki":lol:. Żyjemy sobie zwyczajnie, spokojnie. Wczoraj chłopaczek miał czyszczone ząbki, dobrze zniósł narkozę ku wielkiej uldze swojej "pańci". Poza tym jest zdrowy, wesoły i bardzo rozpieszczany. A jak dumnie spaceruje ze swoją pańcią na smyczce, ach pięknie. Tak jak "dziewczynki" jest pełnoprawnym członkiem naszej rodzinki - człowieczo-psio-ptasiej. Z mojej strony fotek niet, bo aparat padł, na nowy nie stać. Zapraszamy Panią Anię w odwiedzinki, to z pewnością porobi fotki:fadein:. Są wakacje - zapraszamy na wieś. Quote
Livka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dziękujemy, dziękujemy :loveu: i serdecznie pozdrawiamy :bye: Quote
wiq Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 dobrze czytać takie posty :) pozdrawiamy Tobiaszka i jego Rodzinę :) Quote
polanka57 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Jestem bardzo smutna, płaczę:placz: Dziś w nocy Tobiaszek odszedł za TM. Odszedł spokojnie we śnie. Był z nami trzy lata, jeden miesiąc i 16 dni. Tak strasznie boli....................................... Quote
Nikus Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 o matko.....doskonale wiem jak boli i szczerze współczuję :-( i dziękuję w jego imieniu za te trzy lata,jeden miesiąc i 16 dni....teraz poczeka przy tym moście......Trzymajcie się.... Quote
Livka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Ojej :(:(:( Tak bardzo mi przykro ... Bardzo Wam wspólczuję ... znam ten ból, który w tej chwili czujecie ... :( Dziękuję z całego serca za wspaniały,szczęśliwy, ciepły dom, który stworzyliście Tobiaszkowi. Jestem z Wami myślami ... Quote
UBOCZE Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Bardzo współczuję... Ale wielką radością jest to, że ponad trzy lata TOBIASZEK spędził we własnym domu, wśród kochających go ludzi. To wielka sprawa. Bardzo Wam dziękuję i też myślami jestem z Wami... Quote
Pinesk@ Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 A miałam plan dzwonić wiosną i odwiedzić malucha.. Za późno :( Trzymajcie się kochani, dziękuję w imieniu moim i Tobiego za wspaniały dom na te lata! Jesteście cudownymi ludźmi i Tobi na pewno zaznał w tym czasie wszelkiego dobra od Was, dziękuję Quote
polanka57 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Bardzo wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia. Brakuje mi malucha, nieustannie "plątał" mi się pod nogami. Był zawsze tam gdzie ja, zawsze blisko. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się za TM z Tobiaszkiem i wszystkimi naszymi zwierzakami które trafiły tam wcześniej. Quote
Livka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='polanka57']Bardzo wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/serducho.gif[/IMG] Brakuje mi malucha, nieustannie "plątał" mi się pod nogami. Był zawsze tam gdzie ja, zawsze blisko. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się za TM z Tobiaszkiem i wszystkimi naszymi zwierzakami które trafiły tam wcześniej.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/pies.gif[/IMG][/QUOTE] Polanko jak się trzymacie ? Tobiaszek na zawsze pozostanie cząstką w naszych sercach jak wszystkie nasze ukochane psiaki, które musieliśmy pożegnać ... Może po jakimś czasie, jak już trochę zelżeje ból po utracie przyjaciela pomyślicie o nstępnej biedzie w potrzebie ... Quote
polanka57 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Trzymamy się jakoś.[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif[/IMG] Mamy jeszcze dwie panienki na pocieszkę. Ale jakby mało było, że Tobiaszek nas opuścił to dwa tygodnie po nim odeszła nasza króliczka Tusia[IMG]http://emots.yetihehe.com/1/beczy.gif[/IMG] Quote
Livka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Nieszczęścia chodzą parami :shake: Fajnie, że macie na pociechę jeszcze te dwa psiaczki :) Pozdrawiam serdecznie :hand: Quote
Recommended Posts