Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ależ tu się strasznie cicho zrobiło :shake: wszyscy zapomnieli o tobie psino :-(

Pinesk@ co u Tobisia ???

Chyba jakieś nowe ogłoszenia trzeba porobić ... domku gdzie jesteś ?:roll:

Posted

Oj wujku ta niemoc mnie dobija, tyle chciałoby się zrobić i nie można ... biedne cudowne psiaki mogą nigdy nie znaleźć domu :(
Co robić ? - ludzie, gdzie wy oczy macie, nie dostrzegacie cudów wokół siebie :shake:

Posted

Nie wiem co u Tobisia bo dawno nie byłam. W każdym bądź razie, z tego co wiem, cały czas czeka. Jak bedzie pogoda to w sbote albo poniedziałek do niego wpadne. Ogłoszenia przydałyby się nowe. U mnie ma tylko allegro. A może by zrobic ogłoszenia papierowe, takie a4 do wieszania po mieście? Potrafi ktoś ładny wzór wyczarować? Wydrukuję i porozwieszam bo nie mam innego pomysłu. We wrześniu bedzie psi festyn w tczewie, kilka 'naszych' psów idzie, może i Tobisia wziąć?

Posted

Posłałam Ci plakacik na e-mail - zobacz czy taki może być ... i rozwieszaj może będzie jakiś odzew ... jakby były nowe fotki to podmień;)
Myślę, że festyn to dobry pomysł - Tobi jest taki piękny może wpadnie komuś w oko :)

Posted

Cieszę się - działaj Pinesk@ :):):)
Jeżeli ktoś chciałby takie papierowe ogłoszenie dla Tobisia to proszę o adres e-mail - chętnie wyślę :):):)