Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Livko plakaty jeszcze nie rozwieszone. Niestety drukarka odmówiła wspołpracy :( Ma mi wydrukowac znajoma, ma już wydrukowane tylko odebrać muszę (w czwartek, także myślę, ze w piątek już rozpocznę 'akcję' ;) )

Posted

AlfaLS napisał(a):
To dziś ja zabieram Tobisia na spacer bo jak plakaty porozwieszają to jeszcze nam Tobiś ze schronu zniknie i nie będzie z kim wychodzić :evil_lol:

I oby tak się stało, niech Tobiś wychodzi ze swoim osobistym człowiekiem i to jak najszybciej ;)

Tymczasem ciotka Livka zabiera Tobinia na poranny spacerek :painting:

Posted

Uwaga, uwaga, Tobi odmłodniał o dwa lata! :evil_lol: Ma w karcie wpisane lat 8, nie dziesięć. :roll: Na to wychodzi, że wcześniej źle mi po prostu pracownicy podali jego wiek.

Posted

No teraz wygląda jak siedem nieszczęśc. Nie dośc, ze posmutniał to zrobiła się z niego wielka kula futra, którą trzeba wyczesac. Przyjdziemy do schroniska, wyczeszemy a na drugi raz znowu to samo. Oj przyszły domek będzie się z pielęgnacją musiał napracowac.

Posted

czy ma on ogłoszenia?
poprosiłam shel o nowy bannerek dla niego - kto ma miejsce niech się częstuje ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/172903-Czarna-perełka-schroniska-futrzany-misio-Tobiś!?"][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/6164/beznazwy1ak.jpg[/IMG][/URL]

edit: widzę, że ogłoszenia są, ale może warto by porobić świeże? ;)

Posted

[quote name='polubek']tobiś z szakalem na spacer

ciocia livka przyłączasz się?
dawno nie spacerowałyśmy razem, możesz pozabierać swoje przylepy[/QUOTE]
A ja z moją Tarą mogę się przyłączyć? W grupie weselej :evil_lol: