Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kika9004 napisał(a):

Po tym zdjęciu zasługuje na WARIAT :lol:

Zwróćcie uwagę że on na żadnym zdjęciu nie jest sam żeby zrobić mu jakąkolwiek fotkę trzeba było go przytrzymać - on ani chwili nie ustoi lub nie poleży w miejscu

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty:
15.12
fergilka100zł
ketunia 160zł
16.12
maja602 30zł
Anita G 30zł
17.12
mari23 15zł
21.12
Anita G 15zł
Anita G 20zł
22.12
maja602 50zł
23.12
fergilka- 90zł- deklaracja+transport
31.12
ketunia 30zł
esperanza 15zł
04.01
mari23- 15zł
Danuta S- 70zł
18.01
Anita G 20zł
19.01
Anita G- 65zł

wydatki:
100 zł transport Dziadka do hoteliku- zapłacone
275zł pobyt Dziadka do 31.01- zapłacone

badanie krwi i wizyta u weterynarza ?zł

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

Pani Alino może Pani nada imię pieskowi. Mieszka u Pani, więc zna go Pani najlepiej. Proszę wybrać najbardziej pasujące imię z podanych wyżej propozycji. Tak myślę ????

Posted

Chcę wrócić do sprawy imienia. Nikt nie zabiera głosu więc wybieram imię ALDO. Jest to prpozycja Kiki9004. Pasuje do jego wyglądu i jest na A tak jak imię jego obecnej, wspaniałej opiekunki Pani Aliny.
Zatem przeprowadzam głosowanie:
Kto się sprzeciwia? - nie widzę. Kto się wstrzymał? - nie widzę. Znaczy, że wszyscy są za.
Od dzisiaj ten uroczy piesek nazywa się Dziadek ALDO.

Posted

Fredek poszedł dzisiaj do domku a też wydawałoby się że starość przekreśla adopcję Trzeba tylko wierzyć i robić ogłoszenia a wszystko jest możliwe tym bardziej że poza wzrokiem Aldo jest całkiem zdrowym, energicznym i kochanym psiakiem. Potrzebne ogłoszenia na cito

Posted

On ma cały czas ogłoszenia. Fakt, że zdjecia i informacje o nim są z czasów, kiedy był w schronisku. Dzisiaj wieczorem zaktualizuję i informacje i zdjęcia. Chciałbym tylko wiedzieć, czy on zupełnie nie widzi, czy jest tylko pieskiem niedowidzącym.

Posted

maja602 napisał(a):
Jeszcze chciałabym poinformować, że dokonałam wpłaty zadeklarowanej kwoty na hotelik za miesiąc luty.

Dziękuję w imieniu Aldo :)

Posted

[quote name='maja602']Jeszcze chciałabym poinformować, że dokonałam wpłaty zadeklarowanej kwoty na hotelik za miesiąc luty.[/QUOTE]

Ja też przelałam dziś pieniądze na Aldusia :-)