Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosia.marta napisał(a):
mogę porobić ogłoszenia w weekend.
dlaczego tak trudno jest znaleźć dom dla starszego pieska? wszyscy chcą szczeniaki :(
nie wiem czemu, serio, ze szczeniakami jest tyle roboty a takie Miśki to sama radość.

a jednak wątek nie zamarł jak widać :D do domku Misiek do domku :cool3:

Posted

Drogie cioteczki, byłam w Ambuvecie- co do kastracji Misiek nie jest wykastrowany, ale pan doktor powiedział, że jak ktoś by się uparł to taki zabieg jest możliwy :)

A tak od siebie... Misiek ma zawsze pełną miske i ciepło mu w dupke, ale wydaje mi się, że ten młodzieniec potrzebuje czegoś więcej.
Właśnie takiego kochanego domku :)

Posted

ha, udało mi się wyedytować pierwszy post i dorzucić tam allegro.
gdzieś w innym wątku dojrzałam dobrą radę (która działa), więc jakby ktoś miał kłopoty z edycja swoich postów, to proszę bardzo: otóż trzeba kliknąć dwa razy na "edytuj" ;)

Posted

AGA35 napisał(a):
Wtaj emerycie kochany , mam nadzieję że święta i tobie przynisą jakąś super gwiazdkę w postaci własnego LUDZIA:loveu:

Byłoby pięknie :)

Posted

zmieniłam tytuł i dodałam w pierwszym poście to:

28/11/09 -
bardzo prosimy o pomoc w rozklejaniu ogłoszeń!
Misio jest starszym psem, może zainteresuje się nim również ktoś starszy, kto niekoniecznie musi szaleć po necie. Potrzebni są chętni do rozklejania ogłoszeń w całej Polsce (bo jak znajdzie się domek, to i transport się znajdzie!). Ogłoszenia są zrobione - jeśli ktoś chce pomóc, serdecznie zapraszam na priva!

może więcej osób się Misiem zainteresuje!!