Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmiarów.... kurcze a jakim psiakiem go tu porównać ??

No mniej więcej wielkości ONka tzn na wysokość w kłębie a taj to nieco innej budowy jest jakby łapy drobniejsze a ale można go chyba wielkością równać z onkiem . A czemu pytasz ?? :cool3:

Posted

Co tu robić ???? Potrzebuje natychmiast Dt dla Misia . W potrzebie jest psiak z niedowłądem tylnych kończyn , piesio po wypadku obecnie leży a jakims baraku przykryty szmatami , bez opieki weta , bez leków , bez niczego , pozostawiony na paste okrutnego losu , który i tak go nie oszczędził . Aby można było pomóc psiakowi musi się zwolnić miejsce w Ambuvecie , gdzie obecnie przebywają dw apsiaki Gapcio i misiek oraz trzecia sunia od dzisiaj zx tego co sie orientuję . Nie ma opcji na czwartego psiaka ja tam byłam i widziałam same chęci na trzymanie w Ambuvecie psa nie starczą tam po protstu nie ma gdzie tyhc psó trzymać .

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! PILNIE DT DLA MISIA DZIĘKI TEMU INNY PSIAK MOŻE MIEĆ URATOWANE ŻYCIE !!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla tej pięknej suni
zbieramy również pieniądze na jej sterylizację...
zapraszamy na jej wątek ... kliknij na obrazek i poznaj jej smutną historię
to młoda smutna suczka , która nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości.....
[/FONT]

Posted

O kurczę... ja teraz szukam DT dla "mojego" Iwana, więc przy okazji będę wypytywać o Misia! Chociaż naprawdę ciężko te poszukiwania idą. Wszystkie tymczasy zapchane :shake:

Posted

Właśnie przeglądam 'Mojego psa' i tak myślę czy dobrym pomysłem byłoby zrobienie ogłoszenia w gazecie.
Fakt trochę to kosztuje, ale tak ponoć najszybciej psy znajdują domki.
Lauro zastały jakieś pieniądze z allegro na Gapcia?
Ogłoszenie wyszłoby pewnie ok 100zł, ale miejsce w klinice jest b. potrzebne...

Posted

ja jestem - Laura, cos mi sie nie chce ten post edytowac, zawiesza sie, jak klikam "edytuj" :(
nie wiem, czy cos jest w tym momencie nie tak, czy to problem po zmianach na dogo...
sprobuje jeszcze raz pozniej!

Posted

mogę porobić ogłoszenia w weekend.
dlaczego tak trudno jest znaleźć dom dla starszego pieska? wszyscy chcą szczeniaki :(
nie wiem czemu, serio, ze szczeniakami jest tyle roboty a takie Miśki to sama radość.