Laura1108 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Misio świetnie dogaduje się z innymi psami :) Misio i Gapcio to super psy , są mega towarzyskie :) Ftoki z ostatniego spotkanka :) Quote
gosia.marta Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 alez z niego sliczny chlopak... Quote
Laura1108 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rozmiarów.... kurcze a jakim psiakiem go tu porównać ?? No mniej więcej wielkości ONka tzn na wysokość w kłębie a taj to nieco innej budowy jest jakby łapy drobniejsze a ale można go chyba wielkością równać z onkiem . A czemu pytasz ?? :cool3: Quote
Talia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Bo miałam na początku wrażenie, że on taki kurdupel, ale na tych zdjęciach właśnie taki duży się wydaje :p Quote
Laura1108 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Co tu robić ???? Potrzebuje natychmiast Dt dla Misia . W potrzebie jest psiak z niedowłądem tylnych kończyn , piesio po wypadku obecnie leży a jakims baraku przykryty szmatami , bez opieki weta , bez leków , bez niczego , pozostawiony na paste okrutnego losu , który i tak go nie oszczędził . Aby można było pomóc psiakowi musi się zwolnić miejsce w Ambuvecie , gdzie obecnie przebywają dw apsiaki Gapcio i misiek oraz trzecia sunia od dzisiaj zx tego co sie orientuję . Nie ma opcji na czwartego psiaka ja tam byłam i widziałam same chęci na trzymanie w Ambuvecie psa nie starczą tam po protstu nie ma gdzie tyhc psó trzymać . POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! PILNIE DT DLA MISIA DZIĘKI TEMU INNY PSIAK MOŻE MIEĆ URATOWANE ŻYCIE !!!! Quote
Talia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Proszę założycielkę wątku o zmianę tytułu :) A gdzie teraz jest ten psiak z niedowładem? Quote
lilk_a Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla tej pięknej suni zbieramy również pieniądze na jej sterylizację... zapraszamy na jej wątek ... kliknij na obrazek i poznaj jej smutną historię to młoda smutna suczka , która nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości.....[/FONT] Quote
Goś Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O kurczę... ja teraz szukam DT dla "mojego" Iwana, więc przy okazji będę wypytywać o Misia! Chociaż naprawdę ciężko te poszukiwania idą. Wszystkie tymczasy zapchane :shake: Quote
Talia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cioteczki kochane prosze o aktualizacje podlinkowania banerka, bo tak to nie wchodzi. Quote
Laura1108 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 W sprawie Misia zupełnie zero odzewu :( nie wiem co to będzie bo tak na dłuższą metę to oin nie może siedzieć w szpitalnym pokoju bo to dla niego męka :( Quote
Laura1108 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 gosia.marta wrzuć proszę link do allegro do pierwszego postu : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=825864434 Quote
Talia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Właśnie przeglądam 'Mojego psa' i tak myślę czy dobrym pomysłem byłoby zrobienie ogłoszenia w gazecie. Fakt trochę to kosztuje, ale tak ponoć najszybciej psy znajdują domki. Lauro zastały jakieś pieniądze z allegro na Gapcia? Ogłoszenie wyszłoby pewnie ok 100zł, ale miejsce w klinice jest b. potrzebne... Quote
gosia.marta Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 ja jestem - Laura, cos mi sie nie chce ten post edytowac, zawiesza sie, jak klikam "edytuj" :( nie wiem, czy cos jest w tym momencie nie tak, czy to problem po zmianach na dogo... sprobuje jeszcze raz pozniej! Quote
Kinia1984 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 misiu pokaz się:) cioteczki czy mozecie porobic jakies ogloszenia dla misia? Quote
gosia.marta Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 mogę porobić ogłoszenia w weekend. dlaczego tak trudno jest znaleźć dom dla starszego pieska? wszyscy chcą szczeniaki :( nie wiem czemu, serio, ze szczeniakami jest tyle roboty a takie Miśki to sama radość. Quote
doogo-60 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Trzymaj fason i tuptaj do własnego domku :) .Trzymam kciuki Misiek Quote
Recommended Posts