Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam wczoraj w odwiedzinach u misia i muszę wam powiedzieć że w tym roku MIKOŁJ DLA MISIA BYŁ BARDZO, BARDZO CHOJNY. Jego prezen w postaci własnego ludzia jest poprostu rewelacyjny.Misio jest w doskonałej formie, lata zadowolony po placu, pogryzuje domowiników jak go za krótko głaszczą .
OGÓLNIE BARDZO DZIĘKUJEMY CI MIKOŁAJU ( Ilka21) :-)za taka "wypasioną" skarpetę dla MISIA.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo mi miło i dziękuję. A dziś mamy sukcesik Toffi sam podszedł do Misia, powąchali się i Toffi odszedł , nawet nie próbował rzucać się na Miśka. Oczywiście to było przez ogrodzenie ale w przypadku Toffika jest to wielki postęp, co nei znaczy że za jakiś czas spróbuje się na niego rzucić ale już jestem pewna że będzie dobrze.

Posted

Misiek odbył dziś długi spacr po lesie .Chłopak szybko się uczy socjalizacji. Jego nowa pani jest bardzo zadowolana z postępów w nauce.Poza tym kolejny raz stwierdzam że psisko odmłodniało o jakieś pięć lat. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja chciałam bardzo podziękować Agnieszce (AGA35) za to,że pamięta cały czas o Misiu, przychodzi go odwiedza, na spacerki z nami jest chętna i przynosi pyszności nie tylko dla niego ale i mojej staruszce Sabci. Buziak wielki dla Ciebie ode mnie , Misia i Sabci ;)

Posted

A u Misia dobrze, wczoraj był ze mną na króciutkim spacerku do tego sklepu po schodkach ale już wszedł prawie bez problemu i biegiem do tego sklepu hahaha Misio jest bardzo nie ogarniętym starszym panem, troszkę z radości demolował sklep, obszczekał właścicieli sklepu i klientów że za mało głaszczą, jednemu panu chciał z ręki ukraść smakołyki hahaha zachowuje się jak roczny border collie ale siad juz ładnie robi i nie ciąga tak bardzo na smyczy choć jeszcze ;)

Posted

[FONT=Verdana]W dniu dzisiejszym odwiedziłem Misia w jego nowym domu, w którym przebywa od dnia 4 grudnia 2009 r. Psiak odmłodniał o 100 lat! Nawet nie miałem wcześniej okazji, aby podziękować Pani Ilonie za to, że ofiarowała Misiowi serce i dom. Misiek ma wspaniałe warunki. Duży wybieg (prawie „lotnisko”) i księżniczkę Collie za współtowarzyszkę. Widać wyraźnie, że jest szczęśliwy. [/FONT]
[FONT=Verdana]Pani Ilono, nie mam najmniejszych wątpliwości patrząc na cały Pani zwierzyniec, że Misiek lepiej trafić nie mógł. [/FONT][FONT=Verdana]Chciałbym także gorąco podziękować Pani Agnieszce i jej córce za codzienną opiekę nad Misiem i spacery w okresie, kiedy przebywał w Ambuvecie. Chciałbym także podziękować tym wszystkim, którzy aktywnie poszukiwali domu dla tego psiaka.[/FONT]
[FONT=Verdana]Janusz Orzechowski[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

jest tylko musi mi ktoś pomóc bo Misio nie da zrobić sobie fotki bo chodzi za mną jak cień i trudno mi samej zrobić i jeszcze aparat mam uszkodzony ale jak Aga35 wpadnie do nas za dnia to zrobimy, bo ekranik mam uszkodzony i trzeba robić przez "patrzałkę" przez którą mało co widać :/

Posted

No to Aga35 już była i sesja jest, co prawda mój aparat jest do d... no ale lepszego na chwilę obecną nie mam a i Misio nie jest kawalerem łatwym do sfotografowania
uwaga biegnę

z księżniczką

Posted

ta dogomania jest beznadziejna zjada mi zdjecia no to jeszcze raz próbuje
uwaga biegnę
http://picasaweb.google.pl/innowacjakennel/Misio09#5416218116054188466" class="ipsImage" alt="">