Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
O jej to wybredna nasza kobitka albo nigdy w życiu nie miała kluska w mordce;)

prawdopodobnie nigdy nie miala kluska w mordzie!, przypadkiem rozsypalo mi sie troche suchej karmy i rzucila sie na nia jak szalona:roll:
Juz kupilam tylko dla niej RC junior,od jutra zaczne jej podawac.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Lucy i ustaliłyśmy ,że na razie damy jej ogłoszenia lokalne. Może uda nam się znaleźć jej dom gdzieś w naszym województwie.
Suńka młoda,ładna, żywiołowa - jak będzie miała trochę szczęścia, to może się uda.

Posted

dałam dzisiaj ogłoszenia małej w lokalnej prasie i anonsach. Jestem w kontakcie z Lucy - Alutka w towarzystwie innych psów (wielu psów Lucy!!!!) i czlowieka socjalizuje się i nie wykazuje juz agresji. Jest za to wylewna w okazywaniu przywiązania do swojej tymczasowej pańci skacząc przy każdej sposobności najwyżej jak potrafi po niej i w najmniej oczekiwanych momentach.

Posted

Mala zachowuje sie swietnie, skacze z moja Beza,taka sama kudelka jak ona .
Zachowuje sie jakby nie byla po operacji.Wogole ta operacja splynela po niej jak cos nieistotnego, jestem naparwde zachwycona takim przebiegiem.
Alutka jak kazdy kundelek dosyc duzo poszczekuje i jest bardzo czujna, natomiast z zachowywaniem czystosci nie za bardzo......

Pozniej wkleje troche nowych zdjec,bo widze ze to z drzewkiem sluzy do uruchomienia image,

Posted

Ja może jutro postaram się policzyć i napisać, ile pieniędzy udało się zebrać z bazarków, które Ra_dunia zrobiła dla Alutki. Będzie tego trochę,cieszę się.
Właśnie - nie wiem czy podziękowałam juz tutaj Ra_duni za te bazarki więc dziękuję bardzo Ra_dunia!!!

Telefon na razie milczy nikt z ogłoszeń nie dzwonił jeszcze do mnie w sprawie adopcji małej...

Posted

Dzwonił telefon ! Dwa razy ! Jedna pani z Lublina ale ona chciała stróżującego raczej pieska. No i ten drugi telefon to może być duża szansa dla małej. Pan z okolic Chełma - w pobliżu można powiedzieć Lucy. Są umówieni na sobotę, trzymajmy kciuki.

Posted

oj to kciuki zaciskam mooooocnoooooo
Dziekować nie masz za co. I tak jednego bazarku jeszcze nie zrobiłam bo dogo zaczęło wariować :(
Teraz wyjeżdżam i nie będzie mnie do poniedziałku, ale jak tylko wrócę to jeśli Alutka nie będzie jeszcze miała domku - zrobię ostatni bazarek :) Choć liczę na to, że na Alutkę bazarek już nie będzie potrzebny ;)

Posted

Tak jak napisala Ala , jestem umowina na sobote!

Pojade od razu z Alutka, bo jak wszystko bedzie OK,to od razu ja zostawie i podpiszemy unowe adopcyjna.

Trzymanie kciukow jak najbardziej wskazane...