Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):za mało bywasz na fotoblożkach i w kopiowaniu :evil_lol: a w ogóle bywam? bo ja to w sumie nie patrze gdzie włażę;) FredziaFredzia napisał(a):Koniecznie! Dla małego też, przecież to sznupek i dodajesz jego zdjęcia! I egzakli... Nie Idefix to nie sznupek, raczej nie :evil_lol: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja niektóre profile mam pokrzywione, a niektóre normalnie... Fredzia, masz nawiedzoną galerię :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 O to to, ja mam tak samo jak Rinuś! A na nowej stronie już na razie wszyscy są "normalni" Idefix - świetne imię, z Asteriksa? :lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Ja niektóre profile mam pokrzywione, a niektóre normalnie... Fredzia, masz nawiedzoną galerię :evil_lol: a to może z nami coś nie tak jest? :hmmmm: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja dziś wzięłam leki więc ze mną na pewno OK :loveu: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):a to może z nami coś nie tak jest? :hmmmm: nie powinnaś tego pisać w formie pytania :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Ja dziś wzięłam leki więc ze mną na pewno OK :loveu: Amber pamiętaj, porosty to nie leki... Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja wzięłam tabletkę ANTY więc też mam dawkę uzupełnioną :diabloti: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Amber pamiętaj, porosty to nie leki... Och Fredzia, przecież porosty to tylko w celach naukowych :shake: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):O to to, ja mam tak samo jak Rinuś! A na nowej stronie już na razie wszyscy są "normalni" Idefix - świetne imię, z Asteriksa? :lol: i oberixa :) Młody jest identyczny jak tamten psiak z zachowania;) Idealny;) Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):Ja wzięłam tabletkę ANTY więc też mam dawkę uzupełnioną :diabloti: Właśnie ja dziś już nie biorę... Czekam na krwawe dni. :diabloti: Amber napisał(a):Och Fredzia, przecież porosty to tylko w celach naukowych :shake: Zapomniałłam! Przepraszam, nic nie mówiłam! :placz: Saththa napisał(a):i oberixa :) Młody jest identyczny jak tamten psiak z zachowania;) Idealny;) Widziałam filmik, mały szaleniec. ;) Chyba pobiliśmy rekord rozmowy w jeden dzień u mnie w galerii, wstawiałam zdjęcia dzisiaj a są... Dwie strony wcześniej. :lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Właśnie ja dziś już nie biorę... Czekam na krwawe dni. :diabloti: o ile nadejdą :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Nadejdą, a jak nie to Cię znajdę i zrobię Ci kilim ( :2gunfire: ) czarownico. :angryy: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Saththa napisał(a):i oberixa :) Młody jest identyczny jak tamten psiak z zachowania;) Idealny;) Obeliksa ;) Fredzia tylko nikt na temat tych fot nie gada :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Nadejdą, a jak nie to Cię znajdę i zrobię Ci kilim ( :2gunfire: ) czarownico. :angryy: nie mnie szukaj, tylko tego co Ci to zrobił :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Obeliksa ;) Fredzia tylko nikt na temat tych fot nie gada :evil_lol: Może byc:) Ja o fotach pisałam :) Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Saththa napisał(a):Może byc:) Ja o fotach pisałam :) Kiedy to było? Dawno i nie prawda... :roll: Piszą tu tylko po to, żeby sobie posty nabić! :diabloti: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Kiedy to było? Dawno i nie prawda... :roll: Piszą tu tylko po to, żeby sobie posty nabić! :diabloti: Oj tam oj tam;) hmmm a ja myslałam z e sie w galeriach posty nie nabijają? Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Na fotoblożkach i na offie się chyba nie nabijają. Tutaj już tak :eviltong: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Na fotoblożkach i na offie się chyba nie nabijają. Tutaj już tak :eviltong: Ojojoj to ja nie wiedziałam :lol: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Na fotoblożkach i na offie się chyba nie nabijają. Tutaj już tak :eviltong: ale my wszędzie syfu narobimy :eviltong: a Ty już nie pisz bo płomień coraz bliżej :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Amber napisał(a):Obeliksa ;) Fredzia tylko nikt na temat tych fot nie gada :evil_lol: No właśnie, nikt nie titita jakie mam fajne pieski... :( Saththa napisał(a):Może byc:) Ja o fotach pisałam :) Wiem Sandra, wiem! :loveu: Rinuś napisał(a): ale my wszędzie syfu narobimy :eviltong: a Ty już nie pisz bo płomień coraz bliżej :diabloti: No właśnie Amber, już się płomyka nie boisz? :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Zostaw sobie coś na obróżki i kopiowanie :eviltong: Quote
Flea_mbb Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Najpierw się przywitam;) Ja przyszłam potitać, ale tylko Franiniowi, bo Eris jakiś krzywy na tych zdjęciach. Tititi:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Cześć! ;) Jaki krzywy?! Quote
Recommended Posts