Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi szczególnie Azja (pierwsza), jej spojrzenie - cudo. Co na nią patrzę to nie mogę się oderwać.
Ile ja się naczytałam i naszukałam buldożka w takim umaszczeniu jak jeszcze nie siedziałam w rasie... Ale są tylko w Stanach.
[url]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSiUucAiDP_D9540F3Ko_76wUbRX62Iv-hxunYYSi3phVa4iqm9pw[/url]

Posted

On kremowy jest jasny, ale bardziej chodzi mi o brak ciemnej maski na całym pysku o tak jak tu: [url]http://szybkooferty.pl/uploads/photos/full/121/sprzedam_buldozki_francuskie__z_rodowodem_1_1214359.jpg[/url] ;)
Bierz którąś, masz tylko jednego psa! :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']On kremowy jest jasny, ale bardziej chodzi mi o brak ciemnej maski na całym pysku o tak jak tu: [URL]http://szybkooferty.pl/uploads/photos/full/121/sprzedam_buldozki_francuskie__z_rodowodem_1_1214359.jpg[/URL] ;)
Bierz którąś, masz tylko jednego psa! :diabloti:[/QUOTE]
[I][B]podobno jak si wynajmuje mieszkanie to nie dają do adopcji. [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]podobno jak si wynajmuje mieszkanie to nie dają do adopcji. [/B][/I][/QUOTE]

To na serio?

[quote name='Alicja']kurde musze kupić ziemniaki :)[/QUOTE]

To Ci się przypomniało. :lol: Ale skórek nie wyrzucaj!

Posted

Ile ja się glupia naszukałam tego wątku w fb...a Ty się po prostu wzięłaś i zakamuflowałaś w galerii rasowej! wstyd!!!:)
druga suka ze zdjęcia z fundacji- marzenie!!!!!

ps.
zaciążyłaś?współczuję :))))))

Posted

a ja? a ja jestem? tez nie :( jak wpadam raz na jakiś czas to spammuję w znanych mi wątkach,nigdy nie jestem na bieżąco a zdjęcia Obamy wrzucam od wiekiego dzwonu.Może my właścicielki białych psów już tak mamy?:)

To dobrze,gdyby mnie teraz prztrafiła się ciąża to...chyba bym szukała jakieś Angeliny Jolie żeby zadoptowała bobaska.Mogę nawet przefarbować na czarno/żółto a nawet w cętki jeśli będzie taka potrzeba...

Posted

[quote name='Obama']a ja? a ja jestem? tez nie :( jak wpadam raz na jakiś czas to spammuję w znanych mi wątkach,nigdy nie jestem na bieżąco a zdjęcia Obamy wrzucam od wiekiego dzwonu.Może my właścicielki białych psów już tak mamy?:)

To dobrze,gdyby mnie teraz prztrafiła się ciąża to...chyba bym szukała jakieś Angeliny Jolie żeby zadoptowała bobaska.Mogę nawet przefarbować na czarno/żółto a nawet w cętki jeśli będzie taka potrzeba...[/QUOTE]

Możliwe... :lol: Musimy szybko zmienić strategie, aby być prawdziwą [B][COLOR=#ff0066]koleżanką fotoblożanką[/COLOR][/B]!
W cętki a nawet w paski! W końcu ktoś kto myśli jak ja! :loveu:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To na serio?

[B]serio serio ...nie masz glejta na mieszkanie nie masz psa[/B] :lol:[B]no chyba ze z hodowli :diabloti:[/B]

To Ci się przypomniało. :lol: Ale skórek nie wyrzucaj![/QUOTE]

nie kupiłam ziemniaków ...kupiłam ...frytki:diabloti:

Posted

se przyszłam ohnąć nad Erisem bo on zima fajnie się prezentuje... taką chyba bujniejszą ma sierść :loveu:

btw. Azja i mi wpadła w oko ostatnio...chyba na fejsie ją pierwszy raz ujrzałam :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']U mnie ostatnio sporo się dzieje, czasu nie ma..... czytam na szybko, oglądam tez na szybko....
pzdr.[/QUOTE]
Dobrze, że chociaż na chwilę wpadasz :)

[quote name='jonQuilla']se przyszłam ohnąć nad Erisem bo on zima fajnie się prezentuje... taką chyba bujniejszą ma sierść :loveu:

btw. Azja i mi wpadła w oko ostatnio...chyba na fejsie ją pierwszy raz ujrzałam :loveu:[/QUOTE]
Ma więcej, ubrał się na zimę. Ja też na fejsie, a czytałam o niej na stronie fundacji. Piękna suka!

[quote name='Rinuś'][I][B]gratulacje krwawienia :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
Dzięki :loveu: Wczoraj u gina byłam, przy okazji zrobiłam USG i nic tam nie ma :diabloti: