Asiaczek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [B]Judit[/B] - gratulacje!!!! Piekny miocik się zapowiada i - tak, jak napisała [B]Armia Drakona[/B] - super rozłożenie płci. Dla mnie bomba, a jak dla Was? [url]http://img510.imageshack.us/img510/2870/67318285.jpg[/url] Pzdr. Quote
Judit Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 rozłożenie płci rewelacyjne, bo więcej zamówień na suczki jest :cool3: już się bałam że tu same chłopy jak na złość się urodzą... :lol: a tu proszę bardzo.. takiej ilości nawet się nie spodziewałam. Tyle ślicznych dziewczyn jest że coś kusi kusi... ;) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 OJ, i chyba ulegniesz tej plkusie;) pzdr. Quote
Judit Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 niestety ale nie można zawsze ulegać bo co by to było... ;) jak rok temu w planach było zostawienie suczki to urodziły się tylko 2, jak teraz nie ma planów to jest ich 8 :D ehhh...... Quote
Matyk Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Gratuluje :) wiesz Judith zawsze plan z tamtego roku możesz na ten przenieść i się jednak skusić hehe świetne maluchy :) no i wysyp suczek taki że pozazdrościć heh Quote
Judit Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Matyk']Gratuluje :) wiesz Judith zawsze plan z tamtego roku możesz na ten przenieść i się jednak skusić hehe świetne maluchy :) no i wysyp suczek taki że pozazdrościć heh[/QUOTE] hehe z tym że plan z tamtego roku się dokonał i została z nami jedna suńka :cool3: no i co by było dynamicznie na porodówce to po nieprzespanej nocy chcę się podzielić kolejną nowiną, druga suczka urodziła też 10 szczeniąt :evil_lol: tym razem 4 suczki i 6 piesków [img]http://img249.imageshack.us/img249/6219/miotaaliyah.jpg[/img] Quote
Iza. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Judit, gratulacje! :loveu: :loveu: Ale będziecie mieli szaleństwo jak szczeniaki podrosną :diabloti: Quote
Hawanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ale radośnie Judit U ciebie :Cool!: Gratulacje :Rose: Quote
Matyk Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ...O kurcze hehe, no to Podwójnie gratuluje a zarazem współczuje jak Ci się 20 szczeniorów po domu rozejdzie hehe świetne maluchy tylko pozazdrościć :) Quote
dzasta Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 WoW Judit 20 kluseczek ale będziesz miała roboty ale póki co słodkiej roboty :) Quote
blacky. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Judit gratuluję serdecznie tych 20 rozrabiaków :loveu: Niech chowają się zdrowo, i trafią do cudownych właścicieli ! Quote
Angelka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Judit ja cie podziwiam , koniecznie pokazuj fotorelacje tak po 3 tyg :D a szczeniaczkom duzo zdrówka i mleczka od mamusi :) Quote
Judit Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 dziękuje wam wszystkim :) dla mnie to taki "lekki" :diabloti: szok jest... nie spodziewałam się tylu dzieciaków... Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Judit']hehe z tym że plan z tamtego roku się dokonał i została z nami jedna suńka :cool3: no i co by było dynamicznie na porodówce to po nieprzespanej nocy chcę się podzielić kolejną nowiną, druga suczka urodziła też 10 szczeniąt :evil_lol: tym razem 4 suczki i 6 piesków [/QUOTE] O, mater.... 20 słodkich szczeniorków..... cieszcie się "tu i teraz", bo za miesiąc-5 tygodni juz nie będzie tak miło;) Pzdr. Quote
Koreksonowa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dobrze policzyłam, że masz teraz na stanie 26 psiaków? Naprawdę Was (hodowców w sensie) podziwiam, ja z moim jednym szatanem mam czasem dość, a co dopiero jak był 8-tygodniową zębatą torpedą:D Quote
Armia Drakona Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Judit- gratuluję, zazdraszczam i współczuję :D:D matko, tyle roboty i pewnie oczy podpierasz zapałkami ;) Quote
AjdaTola Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [SIZE=3][FONT=Calibri]Hej, mam pytanko – czy ktoś z was ma lub spodziewa się miotu terreria szkockiego lub czarnego sznaucera mini? [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri]Znajomi zastanawiają się nad zakupem psa (po śmierci poprzedniego), ma to być suczka z rodowodem i ‘fajnym’ pochodzeniem – wystawowa. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri]Ew. prosiła bym o namiary na polecane hodowle.[/FONT][/SIZE] Quote
mrowa23 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;) Quote
Hawanka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;)[/QUOTE] Trzymam kciuki :) !!! Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;)[/QUOTE] To udanego sexu :kciuki: u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ... zaległa w pudle i udaje nieszczęśliwą [IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-58-dzien-026.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;)[/QUOTE] Będzie dobrze! [quote name='Vectra']To udanego sexu :kciuki: u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ... zaległa w pudle i [B]udaje nieszczęśliwą [/B] [IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-58-dzien-026.jpg[/IMG][/QUOTE] O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa... Pzdr. Quote
Vectra Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Będzie dobrze! O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa... Pzdr.[/QUOTE] to kara , za te chwile szczęścia , co sobie zrobiła 26 grudnia :cooldevi: serio , to serce mi pęka , jak na nią patrze ... ona błaga oczami HELP ... a ja nie umiem :( Quote
Recommended Posts