Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Judit[/B] - gratulacje!!!! Piekny miocik się zapowiada i - tak, jak napisała [B]Armia Drakona[/B] - super rozłożenie płci. Dla mnie bomba, a jak dla Was?
[url]http://img510.imageshack.us/img510/2870/67318285.jpg[/url]

Pzdr.

Posted

rozłożenie płci rewelacyjne, bo więcej zamówień na suczki jest :cool3: już się bałam że tu same chłopy jak na złość się urodzą... :lol: a tu proszę bardzo.. takiej ilości nawet się nie spodziewałam.
Tyle ślicznych dziewczyn jest że coś kusi kusi... ;)

Posted

niestety ale nie można zawsze ulegać bo co by to było... ;)
jak rok temu w planach było zostawienie suczki to urodziły się tylko 2, jak teraz nie ma planów to jest ich 8 :D ehhh......

Posted

Gratuluje :) wiesz Judith zawsze plan z tamtego roku możesz na ten przenieść i się jednak skusić hehe świetne maluchy :) no i wysyp suczek taki że pozazdrościć heh

Posted

[quote name='Matyk']Gratuluje :) wiesz Judith zawsze plan z tamtego roku możesz na ten przenieść i się jednak skusić hehe świetne maluchy :) no i wysyp suczek taki że pozazdrościć heh[/QUOTE]

hehe z tym że plan z tamtego roku się dokonał i została z nami jedna suńka :cool3:

no i co by było dynamicznie na porodówce to po nieprzespanej nocy chcę się podzielić kolejną nowiną, druga suczka urodziła też 10 szczeniąt :evil_lol: tym razem 4 suczki i 6 piesków

[img]http://img249.imageshack.us/img249/6219/miotaaliyah.jpg[/img]

Posted

...O kurcze hehe, no to Podwójnie gratuluje a zarazem współczuje jak Ci się 20 szczeniorów po domu rozejdzie hehe świetne maluchy tylko pozazdrościć :)

Posted

[quote name='Judit']hehe z tym że plan z tamtego roku się dokonał i została z nami jedna suńka :cool3:
no i co by było dynamicznie na porodówce to po nieprzespanej nocy chcę się podzielić kolejną nowiną, druga suczka urodziła też 10 szczeniąt :evil_lol: tym razem 4 suczki i 6 piesków
[/QUOTE]
O, mater.... 20 słodkich szczeniorków..... cieszcie się "tu i teraz", bo za miesiąc-5 tygodni juz nie będzie tak miło;)

Pzdr.

Posted

Dobrze policzyłam, że masz teraz na stanie 26 psiaków? Naprawdę Was (hodowców w sensie) podziwiam, ja z moim jednym szatanem mam czasem dość, a co dopiero jak był 8-tygodniową zębatą torpedą:D

Posted

[SIZE=3][FONT=Calibri]Hej, mam pytanko – czy ktoś z was ma lub spodziewa się miotu terreria szkockiego lub czarnego sznaucera mini? [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Znajomi zastanawiają się nad zakupem psa (po śmierci poprzedniego), ma to być suczka z rodowodem i ‘fajnym’ pochodzeniem – wystawowa. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Ew. prosiła bym o namiary na polecane hodowle.[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;)[/QUOTE]
Trzymam kciuki :) !!!

Posted

[quote name='mrowa23']a my w piątek wyjeżdżamy na krycie, wiec proszę kciukasy trzymać, bo się stresuję jak zawsze ;) mamą (mam nadzieję) zostanie moja czarna CSIKASZ Firma (Puli ) ;)[/QUOTE]
To udanego sexu :kciuki:

u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ...

zaległa w pudle i udaje nieszczęśliwą

[IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-58-dzien-026.jpg[/IMG]

Posted

Będzie dobrze!

[quote name='Vectra']To udanego sexu :kciuki:
u nas 59 dzień , wczoraj temp 38,2 , dziś 37 , teraz 37,2 ... żreć nie chce ... bidna taka smutna ... na spacer nie chce ...
zaległa w pudle i [B]udaje nieszczęśliwą [/B]
[IMG]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/Emila-58-dzien-026.jpg[/IMG][/QUOTE]
O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Będzie dobrze!

O, pardonsik, Vectruniu. Emilka wcale nie udaje nieszczęśliwej, ona JEST nieszczęśliwa...

Pzdr.[/QUOTE]

to kara , za te chwile szczęścia , co sobie zrobiła 26 grudnia :cooldevi:

serio , to serce mi pęka , jak na nią patrze ... ona błaga oczami HELP ... a ja nie umiem :(