Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też czekam na pręguski Asiaczka - takie basenji to najładniejsze basenji :loveu::loveu:

a tymczasem - wczoraj moja malutka niunia skończyła już 2 miesiące i tak rozrabia u nowych właścicieli

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/4599/img8219z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7639/img8214r.jpg[/IMG]

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5383/img8185i.jpg[/IMG]

sporadycznie będzie ją można zobaczyć w mojej galerii ;)

Posted

też czekam na fotki basków :cool3:

[url]http://img10.imageshack.us/img10/5383/img8185i.jpg[/url] te łapeczki małe :loveu:

i może to niegrzeczne ale myślę, że smutnata ma jakieś zaburzenia i żadnych szczeniaków nie będzie zważywszy na to co się wcześniej stało (mam na myśli kradzież zdjęcia itp)

Posted

[quote name='evl']a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;)[/QUOTE]

nie przeoczyłaś, koleżanka nie pochwaliła nam się swoim przydomkiem ani rasą... a może też przeoczyłam :roll:

Posted

[quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.[/QUOTE]

Gratuluje:multi: i juz po strachu.Teraz tylko odpowiednia opieka nad mama i maluchami.Pozdrawim.

Posted

[B]Asiaczki GRATULACJE !! [/B]Wracaj do wirtualnego świata i pokaż nam swoje maluchy !!!!
[quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.[/QUOTE]
Uff , w końcu !! Dużo zdrówka dla mamy i dzieci !

[B]Agenthka- [/B]Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie.

[B]Bargest-[/B] a kiedy u Ciebie jakieś dzidzie będą ?

Posted

[quote name='moon_light']
[B]Agenthka- [/B]Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie.[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu:

Posted

[quote name='agnethka']dziękuję :loveu:

wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu:[/QUOTE]
Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi:
[SIZE=1]Sorry za przekręcenie nicku. [/SIZE]

Posted

Moon light juz na dniach spodziewam sie malych yoraskow:lol: a okolo 24 listopada maja przyjsc na swiat z niecierpliwoscia oczekiwane pierwsze dzieci mojej zwycieskiej pary Tequili i Libiego.Poniewaz w gryfonikach nie wiadomo jakie beda kolory i odmiany to jest to jeszcze bardziej fascynujace.:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi:
[SIZE=1]Sorry za przekręcenie nicku. [/SIZE][/QUOTE]

spoko, przyzwyczajona jestem do przekręcania tego nicku przez innych ;)

Posted

gratuluję:loveu:
czekamy na fotorelacje

Posted

[quote name='smutnata2']jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego[/QUOTE]
hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1:

EDIT:
Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów...

Posted

[quote name='Onomato-Peja']hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1:

EDIT:
Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów...[/QUOTE]

jeżeli w ogóle ma jakiegoś psa:roll: