panienkabubu Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Asiaczku gratulacje :loveu::loveu: Czekam na foteczki maleństw Asiaczkowych :) Quote
agnethka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 też czekam na pręguski Asiaczka - takie basenji to najładniejsze basenji :loveu::loveu: a tymczasem - wczoraj moja malutka niunia skończyła już 2 miesiące i tak rozrabia u nowych właścicieli [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/4599/img8219z.jpg[/IMG] [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7639/img8214r.jpg[/IMG] [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5383/img8185i.jpg[/IMG] sporadycznie będzie ją można zobaczyć w mojej galerii ;) Quote
Mudik Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Piękna, super fotka:multi::loveu: [url]http://img40.imageshack.us/img40/7639/img8214r.jpg[/url] Quote
agnethka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Mudik']Piękna, super fotka:multi::loveu: [URL]http://img40.imageshack.us/img40/7639/img8214r.jpg[/URL][/QUOTE] to moja ulubiona fota jak do tej pory :loveu::loveu: Quote
smutnata2 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mam nadzieje zetym razem nikt mnie nie osądzi:D Quote
evel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='smutnata2']mam nadzieje zetym razem nikt mnie nie osądzi:D[/QUOTE] a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;) Quote
madeleine Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 też czekam na fotki basków :cool3: [url]http://img10.imageshack.us/img10/5383/img8185i.jpg[/url] te łapeczki małe :loveu: i może to niegrzeczne ale myślę, że smutnata ma jakieś zaburzenia i żadnych szczeniaków nie będzie zważywszy na to co się wcześniej stało (mam na myśli kradzież zdjęcia itp) Quote
agnethka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='evl']a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;)[/QUOTE] nie przeoczyłaś, koleżanka nie pochwaliła nam się swoim przydomkiem ani rasą... a może też przeoczyłam :roll: Quote
furciaczek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Chodzilo o laby...tak przynajmniej zrozumialam:p Jezu ajkie te wasze kluchy slodkie wszystkie:loveu: Quote
havana Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='evl']a jaka to hodowla, bo chyba przeoczyłam? ;)[/QUOTE] najpewniej wirtualna :p Quote
I*love*shih*tzu Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie. Quote
bargest Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.[/QUOTE] Gratuluje:multi: i juz po strachu.Teraz tylko odpowiednia opieka nad mama i maluchami.Pozdrawim. Quote
moon_light Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [B]Asiaczki GRATULACJE !! [/B]Wracaj do wirtualnego świata i pokaż nam swoje maluchy !!!! [quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.[/QUOTE] Uff , w końcu !! Dużo zdrówka dla mamy i dzieci ! [B]Agenthka- [/B]Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie. [B]Bargest-[/B] a kiedy u Ciebie jakieś dzidzie będą ? Quote
agnethka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='moon_light'] [B]Agenthka- [/B]Zdjęcia maluni z nowego domu są super. Kiedy szczeniak w końcu trafia do nowego właściciela, to jakiegoś takiego blasku nabiera (zauważyliście to ? , serio pytam ). Piękna dama z niej rośnie.[/QUOTE] dziękuję :loveu: wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu: Quote
moon_light Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='agnethka']dziękuję :loveu: wiesz... coś w tym jest, bo jak dostałam pierwsze zdjęcia Alojzynki to wydała mi się jakaś "inna", ale w sensie pozytywnym... :lol: zupełnie inne szczenię - u mnie to było dziudziu malunie niunie, a tam? panieneczka, że ho ho :loveu:[/QUOTE] Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi: [SIZE=1]Sorry za przekręcenie nicku. [/SIZE] Quote
bargest Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Moon light juz na dniach spodziewam sie malych yoraskow:lol: a okolo 24 listopada maja przyjsc na swiat z niecierpliwoscia oczekiwane pierwsze dzieci mojej zwycieskiej pary Tequili i Libiego.Poniewaz w gryfonikach nie wiadomo jakie beda kolory i odmiany to jest to jeszcze bardziej fascynujace.:evil_lol: Quote
agnethka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='moon_light']Czyli nie tylko ja to widzę :cool3::lol:. :multi: [SIZE=1]Sorry za przekręcenie nicku. [/SIZE][/QUOTE] spoko, przyzwyczajona jestem do przekręcania tego nicku przez innych ;) Quote
megi82 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='I*love*shih*tzu']Moja suni właśnie skończyła rodzić ! Jest wykończona ale warto było ;)) Urodziły się nam 2 chłopki i 3 dziewczynki ! postaram się dodać zdjęcia w najbliższym czasie.[/QUOTE] gratuluję:loveu: czekamy na fotorelacje Quote
smutnata2 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego Quote
Onomato-Peja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='smutnata2']jutro mnie nie bedzie nie zgadniecie dlaczego[/QUOTE] hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1: EDIT: Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów... Quote
Unbelievable Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Onomato-Peja']hmn... jedziesz wyprodukować kundelki ? :cool1: EDIT: Podzielisz się z nami przydomkami hodowlanymi ? Bo coś unikasz odpowiedzi... Wygląda to jakbyś chciała rozmnażać psy bez rodowodów...[/QUOTE] jeżeli w ogóle ma jakiegoś psa:roll: Quote
agnethka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 irytujące zaczyna to być.... może czas wysłać kogoś do lekarza... ja jej nie wierzę - coś kręci... :roll: Quote
madeleine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 chyba właśnie do lekarza :diabloti: Quote
Recommended Posts