Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']No zostaną - w zasadzie i wobec Ciebie i wobec Glizdy. W końcu jak już będzie zaczipowany to na Ciebie ;)[/QUOTE]
obiecanki cacanki :eviltong:

jakoś mało odsłon miał dzisiaj nasz przystojniak

Posted

Jeśli któryś z wałów wzdłuż warszawskiego odcinka Wisły przerwie i do miasta wleje się woda, to właśnie oddział kierowany przez Mostowskiego będzie miał za zadanie ratowanie zwierząt na terenie stolicy.

[B]Trzeba dzwonić na 986

[/B]– Będziemy czekać na każdy sygnał – zaznacza Mostowski. Aby zgłosić interwencję Eko Patrolowi trzeba zadzwonić na ogólny numer straży miejskiej [B]986[/B]. Dyspozytor przekaże wtedy odpowiednie instrukcje patrolowi. – Najlepiej, aby zgłaszający dokładnie opisał sytuację, gdzie i jakie zwierzęta trzeba ratować.

Posted

W Warszawie też nie jest wesoło, Asiaf1 musiała zabrać 7 psów z hotelu w Rajszewie, bo była ewakuacja.

Asia dokarmia też psiaki nad Wisłą, woda jest wysoka, dzisiaj 2 psy się topiły a straż miejska patrzyła; dobrze, że znajomy wszedł do wody, bo by się utopily. Teraz do zabrania na już jest 7 psów, nie ma dokąd :( Nie mam pojęcia, one się potopią, Wisła okropnie wylewa.

Posted

[quote name='Ewanka']nic dodać .... :(

... a jak się miewa dzisiaj nasz ulubiony psotnik?[/QUOTE]

No jakoś się zaczął ogarniać Łobuz.
Wczoraj i dzisiaj już bez zębów;)

Jak on się śmiesznie cieszy na spacerach :) Ma takie nieskoordynowane ruchy :)

Miałam dwa telefony w jego sprawie i dwa smsy - no porażka po całości. Jeden gorszy od drugiego. Głupich nie sieję podobno a zbiory takie urodzajne :evil_lol:

Posted

Nooooo Ciotki

Miałam pierwszy sensowny telefon w sprawie Marleja. Ludzie z Warszawy, gotowi do pracy z nim, świadomi jego ułomności.
Nie nastawiam się, nie nakręcam, ale mam świadomość, że ktoś jednak bierze pod uwagę pokochania psa po przejściach.

Posted

[quote name='gusia0106']Nooooo Ciotki

Miałam pierwszy sensowny telefon w sprawie Marleja. Ludzie z Warszawy, gotowi do pracy z nim, świadomi jego ułomności.
Nie nastawiam się, nie nakręcam, ale mam świadomość, że ktoś jednak bierze pod uwagę pokochania psa po przejściach.[/QUOTE]

znaczy twój tz dzwonił? ;)
(dobrz głupi żart ;))

ech
ja zrobiłam to allegro bo obiecalam ale wcale a wcale mi sie to nie podoba ze Marlejucha szuka domu

Posted

Nie nastawiam się, nie nakręcam, ale mam świadomość, że ktoś jednak bierze pod uwagę pokochania psa po przejściach.[/QUOTE]

Nawet jeśli ta adopcja nie dojdzie do skutku, znaczy, że - warto szukać.

Trzymam kciuki za Tych lub innych - równie sensownych.

Posted

Tak sobie jeszcze myslę, że Warszawa ma wielki plus, bo Osoby zainteresowane mogłyby przyjechać parę razy na wieczorki zapoznawczo-spacerowe. I Marlej mógłby pojechać na wizytę przedadopcyjną ;-).

Posted

[quote name='jola_li']Tak sobie jeszcze myslę, że Warszawa ma wielki plus, bo Osoby zainteresowane mogłyby przyjechać parę razy na wieczorki zapoznawczo-spacerowe. I Marlej mógłby pojechać na wizytę przedadopcyjną ;-).[/QUOTE]

Czytasz mi w myślach Jolu. Wspomniałam o tym przez telefon;) O ILE Państwo w ogóle będą zainteresowani, są gotowi na stopniowe oswajanie i wieczorki i spacerki zapoznawcze ;)

Posted

Może Marlej mi wybaczy ... Ciotki ... zarknijcie, jaki świetny pies ... ktoś się go pozbył.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185234-Ten-Czwarty-ON-2-3-lata-okolice-Warszawy-przemiły[/URL]

Posted

Niesamowite, myslałam, ze na takie pierwszy telefon trzeba będzie dłużej czekać.