Ewa Marta Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Marta, co Ci będę pisać, sama wiesz co ja o tym myślę:-) I w nosie mam kretyńskie uwagi, że ktos komuś lukruje. Ja jestem Wam po prostu bezgranicznie wdzięczna za to, co robicie dla tej suni!!! Sonia, Kajuś, to psy tak mocno skrzywdzone, że tylko spokojem, miłością i cieprliwością można coś z nimi osiągnąć. I to właśnie u Was dostają i efekty widać:-) Quote
mysza 1 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 [quote name='ronja']pół roku temu było tak [video=youtube;oOl4N0YyzNg]http://www.youtube.com/watch?v=oOl4N0YyzNg[/video] teraz jest tak (słabo widać linkę, Halina idzie przez cały czas na lince) [video=youtube;yA42fji9HZQ]http://www.youtube.com/watch?v=yA42fji9HZQ[/video][/QUOTE] Ja już zapomniałam w jakim stanie Sonia do Was trafiła, bo ciągle widzę ją taką, jaką jest teraz. Inny pies, ogrom pracy i serca, naprawdę. Zresztą filmy mówią same za siebie. ;) Quote
UBOCZE Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ja też jestem pod dużym wrażeniem przemiany Soni. Tylko zastanawiam się, jak to wyrazić, żeby nie być przypisany do jakiegoś koła adoracji. Nowa, bardzo "łoryginalna" moda na dogo: wszelkie pochwały są w złym tonie...:evil_lol: Quote
hop! Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Marta, dobrze, że zdecydowałaś się na wstawienie filmików. To najlepszy dowód obrazujący metamorfozę Soni/Halinki. Pochwały - nawet w nadmiarze - tego nie zastąpią. ;) Moim zdaniem powinno się ją znowu zacząć ogłaszać. Dom dla Soni musi być wyjątkowy i cierpliwy. Ludzie zainteresowani powinni kilka razy odwiedzić suczkę w hotelu i zaprzyjaźnić się z nią. Soni będzie wtedy łatwiej i może w nowym miejscu nie zacznie się cofać. Quote
ronja Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 zalożyliśmy plan, że do końca miesiąca Sonia będzie gotowa do oglaszania. i myślę, że się udało:) dobrze, by bylo, gdyby dom był w okolicach Warszawy. chciałabym, by Sonię dalej prowadził nasz behawiorysta, bo zmiana miejsca na pewno ją trochę cofnie. Quote
Evelin Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ja też jestem ze ZWM (Związku Wzajemnej Adoracji), bo wyraziłam uznanie (już nie pierwszy raz..) dla postępów Haliny(byłej Soni)..najgorsze,że na własne oczy postępy widziałam i to nie raz.. filmiki są mi znane i po raz kolejny gratulacje dla Haliny (bo to przecież Ona robi postępy) :) :) :) Jeszcze kwiecień się nie skończył,Halina może dalej postępować..:) Mam nadzieję,że święta minęły zdrowo i pogodnie..U nas było pogodnie,ale ze zdrowiem -tak sobie..załapałam jakąś durną infekcję (taką katarową,ze złym samopoczuciem)..mordowałam się przez świeta,a jak się polepszyło,to trzeba wracać do pracy... Quote
mysza 1 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Będziemy ogłaszać lada dzień ;) Evelin, zwolnienie proponuję ;) czasem trzeba poleżeć. Quote
hop! Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='mysza 1']Będziemy ogłaszać lada dzień ;)[/QUOTE] To już pewnie jako Halinę - czasami nowe imię przynosi szczęście. ;) Quote
mysza 1 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Dla mnie ona jest Sonią a Halina tylko przydomkiem ;), zresztą Bartek też mówi na nią Soniula ;) U Ronji psy mają wiele fajnych imion ;) Myślę tylko nad dobrym tekstem, żeby nie był za długi a oddawał istotę problemów Soni. Quote
mmd Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Eno, eno - już było ustalone że Sonia jest masywna i słusznej postury, a nie żadna "Grubalinka" ;) Quote
ronja Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Sonia zwana Halusią wcale nie jest masywna;) ma tylko beczkowatą budowę, takie szerokie boki Quote
hop! Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='ronja']Sonia zwana Halusią wcale nie jest masywna;) ma tylko beczkowatą budowę, takie szerokie boki[/QUOTE] Beczkowatą budowę... Brzmi zbyt brutalnie. :lol: ;) Jest uroczo krągła i ma błyszczącą sierść jak... foka. :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='hop!']Beczkowatą budowę... Brzmi zbyt brutalnie. :lol: ;) Jest uroczo krągła i ma błyszczącą sierść jak... foka. :loveu:[/QUOTE] ładnie powiedziane Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Zapraszam na bazarek dla Kajusia i Soni z dużymi, damskimi ciuchami:-) Właściwie to całkiem duży bazar, bo mam na nim 77 ciuchów:-) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207070-Mega-bazar-dużych-ciuchów-damskich!-do-11-maja-do-godz.-22-00[/URL] Quote
ronja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Karmę Hillsa, która została po Jurysiu od Ellig (10kg), Ela podarowała dla Soni i Kaluchnego:) Quote
mysza 1 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Ewa Marta']Zapraszam na bazarek dla Kajusia i Soni z dużymi, damskimi ciuchami:-) Właściwie to całkiem duży bazar, bo mam na nim 77 ciuchów:-) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207070-Mega-bazar-du%C5%BCych-ciuch%C3%B3w-damskich%21-do-11-maja-do-godz.-22-00"]http://www.dogomania.pl/threads/207070-Mega-bazar-dużych-ciuchów-damskich!-do-11-maja-do-godz.-22-00[/URL][/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='ronja']Karmę Hillsa, która została po Jurysiu od Ellig (10kg), Ela podarowała dla Soni i Kaluchnego:)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Może ktoś by zechciał napisać ładny, [B]rzeczowy[/B] tekst do ogłoszeń Soni? ;) Taki, który się zmieści na większości portali, bo są limity. Quote
ronja Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Halinka chodzi już na smyczy flexi. Dopinamy ją do skróconej linki. Chodzi ładnie, a nawet podskakuje radośnie w poszukiwaniu przysmaków. Mam filmik, wgram go dziś w nocy. Quote
Ellig Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cudownie, doczekac sie nie moge ,zeby zobaczyc jaka dzielna i madra jest Halinka:) Quote
Nutusia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dlatego pewnie taką późną porą zostanie... "wyświetlony" - jako film dla ludzi o mocnych nerwach! :) Brawo Halszka! Na medal jesteś kobitka! Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No to mam kolejną bezsenną noc;-) Dzisiejsza nieprzespana z powodu bólu kolana, dzisiejszą spędzę na czuwaniu i czekaniu na filmik:-) Ale warto!!!!! Quote
Recommended Posts