irenaka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Isadora7']aaaaaaaaaaaaa to znaczy że allegro przedłużac. Musze cos pozmieniać w weekend[/QUOTE] Dziękuję Isadorko:loveu: A ja mam na weekend też pewne plany;), będę Cię próbowała złapać na telefon. Za dużo klepania w klawiaturkę, żeby przedstawić temacik;) i na dodatek dawno nie słyszałam Twojego głosu więc będzie ( mam nadzieję) okazja. Quote
Isadora7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='irenaka']Dziękuję Isadorko:loveu: A ja mam na weekend też pewne plany;), będę Cię próbowała złapać na telefon. Za dużo klepania w klawiaturkę, żeby przedstawić temacik;) i na dodatek dawno nie słyszałam Twojego głosu więc będzie ( mam nadzieję) okazja.[/QUOTE] Najlepiej po godzinie 20 im później tym lepiej Quote
irenaka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Isadora7']Najlepiej po godzinie 20 im później tym lepiej[/QUOTE] OKi, będę próbować;) Quote
Asior Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Isadorko :( jest szansa na to allegro dla Dropsa??? Quote
Isadora7 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Asior']Isadorko :( jest szansa na to allegro dla Dropsa???[/QUOTE] łono już zaczęte, na szczęście łikiend Quote
marysia55 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Asior']dziołszki, mam bardzo złą wiadomość.. Saszka Marysi nie żyje, od wigilii zaczęła sie jego choroba, ponad tydzień spędził w klinice Arka i dziś odszedł do Franciszka :( [B]wesprzyjmy Marysię dobrym słowem i prześlijmy jej trochę ciepła [/B]:([/QUOTE] [quote name='danka4u1']Marysiu, kiedyś wejdziesz tutaj i przeczytasz, że byłyśmy cały czas z Tobą i Saszeńką. Wiesz o tym...teraz nic nie napiszę, bo jakie słowa mogą oddać ból Twojego i naszych serc.[/QUOTE] [quote name='irenaka']Masz rację, nie ma słów, cokolwiek człowiek próbuje napisać, to będzie płytkie i nic nieznaczące w obliczu śmierci Saszy i bólu jaki czuje Marysia. A ja pamiętam Saszę z listopada, kiedy żyła jeszcze moja Dianka. Był taki radosny, taki pełen sił. Jestem z Tobą Marysiu, na dobre i na złe. Zwłaszcza na złe:-(.[/QUOTE] [quote name='Isadora7']Ode mnie kilka beczek z ciepłymi myślami dla Marysi [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e1/Barrels2.jpg/250px-Barrels2.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='Asior']ja byłam u Marysi tydzień temu i Saszka był jak młodzik kiedy się pojawiłam tam z Dropsikiem.... nic nie zapowiadało takiego załamania zdrowia... mimo iż chorował od świąt...[/QUOTE]Dziękuje Wam bardzo. Choroba Saszki przyszła nagle i szybko zebrała swoje żniwo. Walka o jego życie trwała zaledwie, a może aż 3 tygodnie .... nie wiem czy to 'szczęście' (bo tak krótko cierpiał) czy może tragedia ( bo nawet nie miałam szansy się z nim pożegnać):-(:-(:-( Quote
AMIGA Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Marysiu, nic nie pisałam bo wiem, że słowa nie potrafią pokazać tego, co się tak naprawdę czuje. Jestem myślami caly czas z Tobą, a Saszka [*] zostanie na zawsze w moim telefonie Quote
irenaka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='marysia55']Dziękuje Wam bardzo. Choroba Saszki przyszła nagle i szybko zebrała swoje żniwo. Walka o jego życie trwała zaledwie, a może aż 3 tygodnie .... nie wiem czy to 'szczęście' (bo tak krótko cierpiał) czy może tragedia ( bo nawet nie miałam szansy się z nim pożegnać):-(:-(:-([/QUOTE] Ludzie Marysiu mówią, że szybka śmierć, to dobra śmierć. Dla Tego co odchodzi, tak. Ale nie dla nas- tych co zostają. Zawsze jest uczucie, że czegoś jeszcze nie powiedziałam, nie zrobiłam lub nie przypilnowałam. Pojawiają się pytania i wątpliwości. A pożegnanie? Sasza się z Tobą pożegnał, tylko Ty nie wiedziałaś, że to TEN moment:-(:-(:-( A Sasza wiedział i pożegnał się dziękując, że jeszcze w tym ostatnim momencie Go ratujesz:-(:-(:-(. Quote
irenaka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Zorana:multi::multi:. Dziękuję pięknie Eli020:loveu::loveu: za podarowane przytulanki:calus: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200933-Przytulanki-dla-naszych-najm%C5%82odszych-%28-cho%C4%87-nie-tylko%29-bazarek-do-dnia-31.01.2011?p=16179443#post16179443[/URL] Może ktoś chce zamiast do własnego Tz-ta przytulić się do miśka?;-) Quote
magda222 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='irenaka']Masz rację, nie ma słów, cokolwiek człowiek próbuje napisać, to będzie płytkie i nic nieznaczące w obliczu śmierci Saszy i bólu jaki czuje Marysia. A ja pamiętam Saszę z listopada, [B]kiedy żyła jeszcze moja Dianka[/B]. Był taki radosny, taki pełen sił. Jestem z Tobą Marysiu, na dobre i na złe. Zwłaszcza na złe:-(.[/QUOTE] Irenko.... Co Ty piszesz?! Przepraszam, ale czy Dianka odeszła?! Marysiu :calus: Bardzo bardzo mi przykro :( Quote
irenaka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='magda222']Irenko.... Co Ty piszesz?! Przepraszam, ale czy Dianka odeszła?! Marysiu :calus: Bardzo bardzo mi przykro :([/QUOTE] Tak, Madziu. Moja Dianka też za TM:-(:-( Quote
magda222 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='irenaka']Tak, Madziu. Moja Dianka też za TM:-(:-([/QUOTE] Nie wiedziałam... :( Strasznie mi przykro :( Quote
irenaka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Próbuję oswoić myśli Madziu. Zapraszam na kolejny bazarek, tym razem ciuszkowy. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200982-%C5%9Apiesz-si%C4%99-zimowe-ciuszki-na-hotel-i-kastracj%C4%99-Zorana-do-1.II.2001?p=16185711#post16185711[/URL] Quote
irenaka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Coś mi się wydaje, że na koniec tygodnia zrobię Marysi:loveu: nalot:cool3:Wprawdzie to drugi koniec Krakowa, ale chyba w końcu się ruszę;) Maryś, melduj się, bo w przeciwnym razie będziesz mnie miała na głowie. Zobacz jak pusto bez Ciebie i nawet Amorka nikt nie odwiedza:-(. Quote
AMIGA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Właśnie wpadlam odwiedzić Amirka. Irenko - przyslij mi jakiś tekst taki gotowy do Dziennika, bo mam obietnicę ponowienia jego "występu" w Dzienniku, ale nie zachowal się już tekścik ze zdjęciami. Quote
irenaka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='AMIGA']Właśnie wpadlam odwiedzić Amirka. Irenko - przyslij mi jakiś tekst taki gotowy do Dziennika, bo mam obietnicę ponowienia jego "występu" w Dzienniku, ale nie zachowal się już tekścik ze zdjęciami.[/QUOTE] Oleńko, do stóp padam ( tylko proszę je umyć);) i dziękuję za pamięć:multi: Dasz mi dwa dni? Gryzmolnę;) nowy tekścik + ostatnie zdjęcia Amorka i prześlę Ci na mail. Podziękuj pięknie Tamb, że pamięta o Amorku. Quote
ela020 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Sliczny Amorku witam Cie i miziam po brzuszku........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='ela020']Sliczny Amorku witam Cie i miziam po brzuszku........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Coś nam na tym watku brakuje ciotek od miziana;) Tylko Elusia i ja. Quote
feliksik Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Irenko czy widziałyście ten wątek - uważajcie w Krakowie na adopcje: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/URL] Quote
irenaka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='feliksik']Irenko czy widziałyście ten wątek - uważajcie w Krakowie na adopcje: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/URL][/QUOTE] Widziałam Haneczko i włos mi się zjeżył:-( Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Amoreczku kochany jestem u Ciebie serdusio kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='ela020']Amoreczku kochany jestem u Ciebie serdusio kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Amoreczek, to niezłe ziółko:loveu::loveu: Ma nas gdzieś;), byle był śnieg i mógł biegać. Ku mojemu totalnemu zdziwieniu;), prowadząca ten wątek sierota:evil_lol: nie wpisała informacji na wątek, że Amor opuszcza hotel w Niepołomicach i przenosi się do Sylwii na DT. Trzeba koniecznie wyciągnąć konsekwencje:mad:, bo napisała to tylko na wątku Patosa. Wyjazd Amorka lekko się opóźni, bo planowałam go na tą niedzielę a będzie w przyszłą:shake: Quote
ela020 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Amorku,,za tydzien jedziesz do Sylwusi:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='ela020']Amorku,,za tydzien jedziesz do Sylwusi:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję, że przekładamy te przenosiny ostatni raz. Martwię się jak to będzie na DT, jak będzie się Amorek zachowywał. Chciałabym mieć to już za sobą:shake:. Quote
sylwiairys Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze :) Amorku już czekam tu na ciebie muszę tylko po koleżance z cieczką wszystko wyszorować bo będzie chłopak niuchał i niuchał aż mu nos odpadnie :) Quote
Recommended Posts