irenaka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='ela020']Amorku zycze szczescia i miziam za uszkiem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Szczęście będzie Amorkowi potrzebne i kciuki też a ja czekam jutro na gości:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [video=youtube;aS6-b7CONDI]http://www.youtube.com/watch?v=aS6-b7CONDI[/video] Quote
ela020 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='irenaka']Szczęście będzie Amorkowi potrzebne i kciuki też a ja czekam jutro na gości:loveu::loveu:[/QUOTE].... trzymam kciuki za Amorka.... Ireniu zaraz sie skontaktuje z Toba...... Quote
marysia55 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Isadora7'][video=youtube;aS6-b7CONDI]http://www.youtube.com/watch?v=aS6-b7CONDI[/video][/QUOTE]Dorota .. wiesz co ..byś się wstydziła ... uświadomiłaś mi, że jestem już taka stara, że bardziej nie mogę .... skoro 'kawałki' z czasów mojej młodości potrafią mnie tak wzruszyć :placz: [B]Ludzie czy ja na prawdę jestem już taka stara :shake:[/B] Quote
Isadora7 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='marysia55']Dorota .. wiesz co ..byś się wstydziła ... uświadomiłaś mi, że jestem już taka stara, że bardziej nie mogę .... skoro 'kawałki' z czasów mojej młodości potrafią mnie tak wzruszyć :placz: [B]Ludzie czy ja na prawdę jestem już taka stara :shake:[/B][/QUOTE] A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Isadora7']A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ahaaa ... taka siksa co ma 5 na początku pesela ... i tyle siwych włosów, że nie da rady ich zliczyć, zwłaszcza teraz gdy nieszczęście goni nieszczęście ... chyba jestem wybrańcem losu:shake: Quote
Asior Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='irenaka'] Mam tylko problem, bo jeden wet poleca usuwanie mechaniczne kamienia a ja mam mieszane uczucia;), bo do tej pory słyszałam, że lepsze jest czyszczenie ultradźwiękami. Doradźcie coś dziewczyny:loveu:, może macie ostatnio jakieś doświadczenie w temacie lub coś mądrego czytałyście na dogo?[/QUOTE] absolutnie niech się Pani nie zgadza na mechaniczne usuwanie kamienia.. Bo ono bardzo uszkadza płytkę nazębną, i następny kamień pojawi się ze zdwojoną siłą i dużo szybciej. tylko ultradźwięki!!! Polecam dr Szpeyera... Niech Pani przemyśli jazdę do niego, bo może i daleko, ale ceny nie porównywalne, jestem w stanie załatwić to za małe pieniądze [quote name='Isadora7']A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ehehehe taaa, a to 55 to numer domu :megagrin: [quote name='marysia55']ahaaa ... taka siksa co ma 5 na początku pesela ... i tyle siwych włosów, że nie da rady ich zliczyć, zwłaszcza teraz gdy nieszczęście goni nieszczęście ... chyba jestem wybrańcem losu:shake:[/QUOTE] nie słuchajcie mamci mojej.. nie ma siwych włosów, ściemnia :p [quote name='Isadora7']Mój pesel tez od 5 się zaczyna :)[/QUOTE] no coty :roll: a ja myślałam, ze Ty młódka jesteś :D Quote
Isadora7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Asior'][...] no coty :roll: a ja myślałam, ze Ty młódka jesteś :D[/QUOTE] Bardzo kurde śmieszne Quote
Asior Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Isadora7']Bardzo kurde śmieszne[/QUOTE] :megagrin: se se se Quote
marysia55 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Asior']ehehehe taaa, a to 55 to numer domu :megagrin:nie słuchajcie mamci mojej.. nie ma siwych włosów, ściemnia :p[/QUOTE] Asia 'łomot' :mad::mad: to już masz zapewniony jak AMEN w pacierzu. Ja byłam pewna do tej pory , że to [B]55 [/B] to np. waga ciała .. tylko nie byłam pewna czy to kg. czy tony :) Quote
Asior Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ehehehehhe każdy wie, ze własnego dziecka nie uderzysz . a jam bardziej jak własna... prawie rodzona :) a z tym 55, to fakt, zapomniałam że to waga :megagrin: Quote
marysia55 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Asior']ehehehehhe [B]każdy wie, ze własnego dziecka nie uderzysz [/B]. a jam bardziej jak własna... prawie rodzona :) a z tym 55, to fakt, zapomniałam że to waga :megagrin:[/QUOTE] tiaaa , zapytaj się Przemka czy aby na pewno nie uderzę ... zwłaszcza gdy młode i niedoświadczone :cool3:... to czasami jedyny argument, który dociera :cool1: Jedyny 'constans' w moim życiu to, to że "nie uderzę psa":shake: Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Hahhah..no to sobie weszłam i poczytalam przed snem:) Zrobilo się miło i śmiesznie...toz dziewczyny drogie- zapomialyscie wszystkie, ze ma się tyle lat, na ile sie czuje...no wiec..??Ja teraz to mam ze 70...ale jak sie obudzę to będę znowu uroczą osiemnastką (trochę "przytytą"):p Quote
Asior Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='gonia66']Hahhah..no to sobie weszłam i poczytalam przed snem:) Zrobilo się miło i śmiesznie...toz dziewczyny drogie- zapomialyscie wszystkie, ze ma się tyle lat, na ile sie czuje...no wiec..??Ja teraz to mam ze 70...ale jak sie obudzę to będę znowu uroczą osiemnastką (trochę "przytytą"):p[/QUOTE] aaa no to wszyscy moi znajomi wiedzą, że ja czuję się na 1-cie i na tyle się czuje ;) dziołszki, mam bardzo złą wiadomość.. Saszka Marysi nie żyje, od wigilii zaczęła sie jego choroba, ponad tydzień spędził w klinice Arka i dziś odszedł do Franciszka :( [B]wesprzyjmy Marysię dobrym słowem i prześlijmy jej trochę ciepła [/B]:( Quote
danka4u1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Marysiu, kiedyś wejdziesz tutaj i przeczytasz, że byłyśmy cały czas z Tobą i Saszeńką. Wiesz o tym...teraz nic nie napiszę, bo jakie słowa mogą oddać ból Twojego i naszych serc. Quote
irenaka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='danka4u1']Marysiu, kiedyś wejdziesz tutaj i przeczytasz, że byłyśmy cały czas z Tobą i Saszeńką. Wiesz o tym...teraz nic nie napiszę, bo jakie słowa mogą oddać ból Twojego i naszych serc.[/QUOTE] Masz rację, nie ma słów, cokolwiek człowiek próbuje napisać, to będzie płytkie i nic nieznaczące w obliczu śmierci Saszy i bólu jaki czuje Marysia. A ja pamiętam Saszę z listopada, kiedy żyła jeszcze moja Dianka. Był taki radosny, taki pełen sił. Jestem z Tobą Marysiu, na dobre i na złe. Zwłaszcza na złe:-(. Quote
Isadora7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ode mnie kilka beczek z ciepłymi myślami dla Marysi [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e1/Barrels2.jpg/250px-Barrels2.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja byłam u Marysi tydzień temu i Saszka był jak młodzik kiedy się pojawiłam tam z Dropsikiem.... nic nie zapowiadało takiego załamania zdrowia... mimo iż chorował od świąt... Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='Asior']absolutnie niech się Pani nie zgadza na mechaniczne usuwanie kamienia.. Bo ono bardzo uszkadza płytkę nazębną, i następny kamień pojawi się ze zdwojoną siłą i dużo szybciej. tylko ultradźwięki!!! Polecam dr Szpeyera... Niech Pani przemyśli jazdę do niego, bo może i daleko, ale ceny nie porównywalne, jestem w stanie załatwić to za małe pieniądze [/QUOTE] Zgłoszę się Asiu do Ciebie i pogadamy jak bardzo jest atrakcyjny;) Pan Doktor. Muszę się jednak wstrzymać z zabiegiem Amorka, bo mu w badaniach Alat wyszedł podwyższony i szkoda ryzykować. Musimy podleczyć, sprawdzić jeszcze raz krew i dopiero wtedy robić ząbki. Trochę to potrwa:shake:. A nie wiesz, za ile zrobi sterylkę? Mam przecież sunię husky i szukam dobrego weta w Krakowie. Gdybyś mogła zapytać o koszt zabiegu, będę wdzięczna. Quote
Asior Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dobermany karusip robił za 100 samce a za 150 samice ;) ale jeszcze dopytam ;) Quote
irenaka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Czy nam ciotki na tym wątku zaniemogły? Jakaś dziwna cisza:bigcry: Quote
ela020 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Amorku czulosci śle.......mizianie za uszkiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i pycholek pieszcze Quote
Isadora7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 aaaaaaaaaaaaa to znaczy że allegro przedłużac. Musze cos pozmieniać w weekend Quote
Recommended Posts