Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ela020']Amorku zycze szczescia i miziam za uszkiem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Szczęście będzie Amorkowi potrzebne i kciuki też a ja czekam jutro na gości:loveu::loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Szczęście będzie Amorkowi potrzebne i kciuki też a ja czekam jutro na gości:loveu::loveu:[/QUOTE]....
trzymam kciuki za Amorka....
Ireniu zaraz sie skontaktuje z Toba......

Posted

[quote name='Isadora7'][video=youtube;aS6-b7CONDI]http://www.youtube.com/watch?v=aS6-b7CONDI[/video][/QUOTE]Dorota .. wiesz co ..byś się wstydziła ... uświadomiłaś mi, że jestem już taka stara, że bardziej nie mogę .... skoro 'kawałki' z czasów mojej młodości potrafią mnie tak wzruszyć :placz:
[B]Ludzie czy ja na prawdę jestem już taka stara :shake:[/B]

Posted

[quote name='marysia55']Dorota .. wiesz co ..byś się wstydziła ... uświadomiłaś mi, że jestem już taka stara, że bardziej nie mogę .... skoro 'kawałki' z czasów mojej młodości potrafią mnie tak wzruszyć :placz:
[B]Ludzie czy ja na prawdę jestem już taka stara :shake:[/B][/QUOTE]

A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ahaaa ... taka siksa co ma 5 na początku pesela ... i tyle siwych włosów, że nie da rady ich zliczyć, zwłaszcza teraz gdy nieszczęście goni nieszczęście ... chyba jestem wybrańcem losu:shake:

Posted

[quote name='irenaka']
Mam tylko problem, bo jeden wet poleca usuwanie mechaniczne kamienia a ja mam mieszane uczucia;), bo do tej pory słyszałam, że lepsze jest czyszczenie ultradźwiękami.
Doradźcie coś dziewczyny:loveu:, może macie ostatnio jakieś doświadczenie w temacie lub coś mądrego czytałyście na dogo?[/QUOTE]

absolutnie niech się Pani nie zgadza na mechaniczne usuwanie kamienia.. Bo ono bardzo uszkadza płytkę nazębną, i następny kamień pojawi się ze zdwojoną siłą i dużo szybciej.
tylko ultradźwięki!!!
Polecam dr Szpeyera... Niech Pani przemyśli jazdę do niego, bo może i daleko, ale ceny nie porównywalne, jestem w stanie załatwić to za małe pieniądze

[quote name='Isadora7']A to witaj w Klubie, a ja byłam przekonana ze ty Siksa jesteś:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ehehehe taaa, a to 55 to numer domu :megagrin:

[quote name='marysia55']ahaaa ... taka siksa co ma 5 na początku pesela ... i tyle siwych włosów, że nie da rady ich zliczyć, zwłaszcza teraz gdy nieszczęście goni nieszczęście ... chyba jestem wybrańcem losu:shake:[/QUOTE]

nie słuchajcie mamci mojej.. nie ma siwych włosów, ściemnia :p

[quote name='Isadora7']Mój pesel tez od 5 się zaczyna :)[/QUOTE]

no coty :roll: a ja myślałam, ze Ty młódka jesteś :D

Posted

[quote name='Asior']ehehehe taaa, a to 55 to numer domu :megagrin:nie słuchajcie mamci mojej.. nie ma siwych włosów, ściemnia :p[/QUOTE] Asia 'łomot' :mad::mad: to już masz zapewniony jak AMEN w pacierzu. Ja byłam pewna do tej pory , że to [B]55 [/B] to np. waga ciała .. tylko nie byłam pewna czy to kg. czy tony :)

Posted

ehehehehhe każdy wie, ze własnego dziecka nie uderzysz . a jam bardziej jak własna... prawie rodzona :)
a z tym 55, to fakt, zapomniałam że to waga :megagrin:

Posted

[quote name='Asior']ehehehehhe [B]każdy wie, ze własnego dziecka nie uderzysz [/B]. a jam bardziej jak własna... prawie rodzona :)
a z tym 55, to fakt, zapomniałam że to waga :megagrin:[/QUOTE] tiaaa , zapytaj się Przemka czy aby na pewno nie uderzę ... zwłaszcza gdy młode i niedoświadczone :cool3:... to czasami jedyny argument, który dociera :cool1:
Jedyny 'constans' w moim życiu to, to że "nie uderzę psa":shake:

Posted

Hahhah..no to sobie weszłam i poczytalam przed snem:) Zrobilo się miło i śmiesznie...toz dziewczyny drogie- zapomialyscie wszystkie, ze ma się tyle lat, na ile sie czuje...no wiec..??Ja teraz to mam ze 70...ale jak sie obudzę to będę znowu uroczą osiemnastką (trochę "przytytą"):p

Posted

[quote name='gonia66']Hahhah..no to sobie weszłam i poczytalam przed snem:) Zrobilo się miło i śmiesznie...toz dziewczyny drogie- zapomialyscie wszystkie, ze ma się tyle lat, na ile sie czuje...no wiec..??Ja teraz to mam ze 70...ale jak sie obudzę to będę znowu uroczą osiemnastką (trochę "przytytą"):p[/QUOTE]

aaa no to wszyscy moi znajomi wiedzą, że ja czuję się na 1-cie i na tyle się czuje ;)

dziołszki, mam bardzo złą wiadomość.. Saszka Marysi nie żyje, od wigilii zaczęła sie jego choroba, ponad tydzień spędził w klinice Arka i dziś odszedł do Franciszka :(
[B]wesprzyjmy Marysię dobrym słowem i prześlijmy jej trochę ciepła [/B]:(

Posted

Marysiu, kiedyś wejdziesz tutaj i przeczytasz, że byłyśmy cały czas z Tobą i Saszeńką. Wiesz o tym...teraz nic nie napiszę, bo jakie słowa mogą oddać ból Twojego i naszych serc.

Posted

[quote name='danka4u1']Marysiu, kiedyś wejdziesz tutaj i przeczytasz, że byłyśmy cały czas z Tobą i Saszeńką. Wiesz o tym...teraz nic nie napiszę, bo jakie słowa mogą oddać ból Twojego i naszych serc.[/QUOTE]

Masz rację, nie ma słów, cokolwiek człowiek próbuje napisać, to będzie płytkie i nic nieznaczące w obliczu śmierci Saszy i bólu jaki czuje Marysia.
A ja pamiętam Saszę z listopada, kiedy żyła jeszcze moja Dianka. Był taki radosny, taki pełen sił.
Jestem z Tobą Marysiu, na dobre i na złe. Zwłaszcza na złe:-(.

Posted

ja byłam u Marysi tydzień temu i Saszka był jak młodzik kiedy się pojawiłam tam z Dropsikiem.... nic nie zapowiadało takiego załamania zdrowia... mimo iż chorował od świąt...

Posted

[quote name='Asior']absolutnie niech się Pani nie zgadza na mechaniczne usuwanie kamienia.. Bo ono bardzo uszkadza płytkę nazębną, i następny kamień pojawi się ze zdwojoną siłą i dużo szybciej.
tylko ultradźwięki!!!
Polecam dr Szpeyera... Niech Pani przemyśli jazdę do niego, bo może i daleko, ale ceny nie porównywalne, jestem w stanie załatwić to za małe pieniądze

[/QUOTE]

Zgłoszę się Asiu do Ciebie i pogadamy jak bardzo jest atrakcyjny;) Pan Doktor.
Muszę się jednak wstrzymać z zabiegiem Amorka, bo mu w badaniach Alat wyszedł podwyższony i szkoda ryzykować. Musimy podleczyć, sprawdzić jeszcze raz krew i dopiero wtedy robić ząbki. Trochę to potrwa:shake:.
A nie wiesz, za ile zrobi sterylkę? Mam przecież sunię husky i szukam dobrego weta w Krakowie. Gdybyś mogła zapytać o koszt zabiegu, będę wdzięczna.