Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana to dla tych wszystkich, którzy potrzebują pomocy, a ty im tak wspaniale pomagasz, że sama już nie wiem jak Wam jeszcze pomóc. Mam tylko nadzieję, że to przyniesie efekty.:happy1:

Posted

feliksik napisał(a):
Kochana to dla tych wszystkich, którzy potrzebują pomocy, a ty im tak wspaniale pomagasz, że sama już nie wiem jak Wam jeszcze pomóc. Mam tylko nadzieję, że to przyniesie efekty.:happy1:

Powalczymy Haniu:loveu: Kiedyś się uda.

Posted

irenaka napisał(a):
Powalczymy Haniu:loveu: Kiedyś się uda.
Mocno w to wierzę. A jesli chodzi o Amorka to jak patrzę w te jego ślepia na tych zdjęciach to widzę w nich te diabelskie ogniki :)

Posted

Wiem jedno dziewczyny, Amor jest bardzo inteligentny i odpowiedni, konsekwentny w wychowaniu psa opiekun poradzi sobie z Amorkiem.
Amor musi znać swoje miejsce w stadzie, musi się nauczyć, że to człowiek jest przywódcą. Jak nabierze zaufania do człowieka jako przywódcy, pokona te lęki które ma dzięki temu zaufaniu to będzie super psem. Jak do tego dostanie szczyptę;) miłości, której pragnie jak pustynia deszczu, to będzie szczęśliwy.
Nie wiem czy dobrze przekazałam Wam moje myśli, ale mam nadzieję, że chociaż częściowo mnie rozumiecie;).

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co :(

Witaj:loveu:
Z Amorkiem mamy zdecydowanie gorszą sytuację niż na wątku Patoska. Każdy grosz się liczy i każdy pomysł na dom. Amorek nie ma deklaracji, ale mam nadzieję, że jeszcze ktoś się odezwie, choć teraz na dogo krucho z deklaracjami:shake:.
Podobnie jak z Patosem ogłoszenia są robione, allegro też i cisza.

Posted

majku33krakow napisał(a):
oki.nic z tego nie rozumie,deklaracje stałe - nie są stałe.,przeciez patos byl zabezpieczony.
majku to nie jest wątek Patosa. Jeśli chcesz porozmawiać o Patosku to wejdź na jego wątek. Każdy psiak jest zabezpieczony dopóki koszty nie przekraczają jego stałych deklaracji. Potem niestety jest problem ... ale nasza w tym głowa aby go rozwiązać.

Posted

a Amorek i Patosek dziś byli w radiu :)

Tu można odsłuchać całej audycji oraz oglądnąć zdjęcia ;)

http://chwiladlapupila.pl/schronisko-w-krakowie/psiak-w-radiu-krakow/patos-i-amor/

jedna uwaga... Amora trzeba wykąpać, bo bije od niego niemiłosiernie :roll:
akurat ostatnia chwila, bo za chwile zima będzie i będzie kipa z kąpielą..... choć wydaje mi się, że niedawno Irenka mocno naciskała na kąpiel, ale kuźwa jak widzę nici z tego było....