Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapomniałam dodać, że pomoc bardzo potrzebna, mróz i schron kompletnie się zapchał teraz, dość szybko nam psów teraz przybyło i miejsca już wolnego nie ma :(

jakieś DT potrzebne na szybko... do ogłoszeń potrzebne lepsze zdjęcia

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że to ostatnie cudo znajdzie dom. Dlaczego ludzie tak długo szukają. Żeby nie znaleźć czy co.
Piekna jest.
Mały też pewnie szybko znajdzie dom, tylko nie ma jak fotek machnąć - nie ma kto z Kasią iść do schroniska. Ja urobiona po pachy - teraz jeszcze te nasze szczeniaki, do tego dzisiaj wreszcie padłam zdrowotnie całkiem.

Ten maly myśle pójdzie szybko. Załóżmy mu wątek Kasiu. Jak go nazwałaś?

Posted

snuszkak napisał(a):
schron kompletnie się zapchał teraz, dość szybko nam psów teraz przybyło i miejsca już wolnego nie ma :(

nie wierzę! przecież dopiero było zupełnie pusto!!!!
Świąteczne porządki czy jak???
masakra jakaś

Posted

wysłałam już do supergogi przy okazji wysłania fotek Tropa, a małego bym nazwała ja wiem - Kajtek? Bo taki kajtkowaty, smieszny

z zakładaniem wątku suni poczekam do końca tego tygodnia może właściciel odbierze, ta jej ładna obrózka budzi we mnie nadzieję

Posted

supergoga napisał(a):

Mały też pewnie szybko znajdzie dom, tylko nie ma jak fotek machnąć - nie ma kto z Kasią iść do schroniska. Ja urobiona po pachy - teraz jeszcze te nasze szczeniaki, do tego dzisiaj wreszcie padłam zdrowotnie całkiem.

Moze nam sie jutro uda z Kasia wyskoczyc wyprowadzic i ufocic psiaki.

Posted

fakt broda jest genialna :) no i Boston genialny pies, Kajtek po nim skacze a ten nic, dobrały sie kudłacze, tylko przy jedzeniu warknie na mlodziaka ze micha jego i tyle ;)