snuszak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 zapomniałam dodać, że pomoc bardzo potrzebna, mróz i schron kompletnie się zapchał teraz, dość szybko nam psów teraz przybyło i miejsca już wolnego nie ma :( jakieś DT potrzebne na szybko... do ogłoszeń potrzebne lepsze zdjęcia Quote
snuszak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 i taka sunia jeszcze jest ale zadbana i ma obróżkę, mam nadzieję że ktoś odbierze, przepraszam że tak u Ciebie Boston ale atku jeszcze nie ma Quote
supergoga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mam nadzieję, że to ostatnie cudo znajdzie dom. Dlaczego ludzie tak długo szukają. Żeby nie znaleźć czy co. Piekna jest. Mały też pewnie szybko znajdzie dom, tylko nie ma jak fotek machnąć - nie ma kto z Kasią iść do schroniska. Ja urobiona po pachy - teraz jeszcze te nasze szczeniaki, do tego dzisiaj wreszcie padłam zdrowotnie całkiem. Ten maly myśle pójdzie szybko. Załóżmy mu wątek Kasiu. Jak go nazwałaś? Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jaki fajny kudłaczek - szybko powinien znaleźć dom - możesz do mnie wysłać to zdjęcie to obrócę Quote
PaulinaT Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 snuszkak napisał(a):schron kompletnie się zapchał teraz, dość szybko nam psów teraz przybyło i miejsca już wolnego nie ma :( nie wierzę! przecież dopiero było zupełnie pusto!!!! Świąteczne porządki czy jak??? masakra jakaś Quote
snuszak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 wysłałam już do supergogi przy okazji wysłania fotek Tropa, a małego bym nazwała ja wiem - Kajtek? Bo taki kajtkowaty, smieszny z zakładaniem wątku suni poczekam do końca tego tygodnia może właściciel odbierze, ta jej ładna obrózka budzi we mnie nadzieję Quote
eduso Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 supergoga napisał(a): Mały też pewnie szybko znajdzie dom, tylko nie ma jak fotek machnąć - nie ma kto z Kasią iść do schroniska. Ja urobiona po pachy - teraz jeszcze te nasze szczeniaki, do tego dzisiaj wreszcie padłam zdrowotnie całkiem. Moze nam sie jutro uda z Kasia wyskoczyc wyprowadzic i ufocic psiaki. Quote
eduso Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kilka zdjęć jest, ale kiepskie, bo obiektyw strajkowal, robilo sie ciemno i paluchy marzły... :( : Bostonek i Trop Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ta bródka brązowa :lol: jak od innego psiaka hahaha cudny jest!!! Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 fakt broda jest genialna :) no i Boston genialny pies, Kajtek po nim skacze a ten nic, dobrały sie kudłacze, tylko przy jedzeniu warknie na mlodziaka ze micha jego i tyle ;) Quote
supergoga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Piękny jest. To co ogłoszenia robimy? Na razie z takimi fotami. A mamy gdzies orientacyjny wiek. I książeczkę - wiesz może? Quote
eduso Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Goska - Boston ma ladne te wczesniejsze zdjecia, sa gdzies na poprzednich stronach. Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 wiek 4 lata, ksiażeczka jest (raczej) zdjęcia najlepiej te, które sa na stronie fundacyjnej są ładne Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bostonek do domku do ciepełka!!!!!! Quote
snuszak Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Boston chyba się z Kajtkiem polubiły i nigdzie się nie wybieraja :( Quote
eduso Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Tutaj jest watek Kajtka: http://www.dogomania.pl/threads/175706-Kajtek-A-liczny-mA-ody-kudA-atek-zimno-i-smutno-w-schronie Quote
Lilmo Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bardzo dziękuję! :) Już lecę do niego :) Quote
PaulinaT Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Biedak :( Niech już ktoś go weźmie... i jego i Kapsla. Tak mi ich szkoda :( Quote
snuszak Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 najbardziej mnie wlasnie dziwi brak zainteresowania Bostonem Quote
supergoga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Boston i Kapsel oraz Mundek rezydent zostały same. Nie wiem dlaczego, to takie śliczne psy. Quote
snuszak Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Teraz koniecznie trzeba się za Mundzia brać! Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ehhh ludzie ślepi ludzie :( my tez mamy dwa takie w hotelach - sliczne, fajne i już po kilka miesiecy czekają :( Quote
Recommended Posts