Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co zauważyłam, to Ania lubi same "oszołomy" co biegaja jak nienormalne :evil_lol: Najpierw Lana, teraz Sombra ;)
W ogóle Sombra ostatnio na spacerze dorwała jakieś dzieci, gdzieś 6 letnią dziewczynkę i chłopca, może z 3 latka miał.... Nie dało jej się od tych dzieci zabrac, wylizała je od stóp do głow, naszczęście tata maluchów był wyrozumiały :evil_lol:

Posted

Ja mam fotki z dzisiejszego spacerku ;) Na spacerku był tylko Dinuś, to psiak nad którym od jakiegoś czasu pracuje i są juz bardzo duże postępy :multi: Był wzięty ze schroniska jako malutki szczeniaczek prawie rok temu, no i jakiś czas temu wrócił, bo jest bardzo lękliwy i czasem w stresie reaguje agresją :shake: Na początku mnie też chcial pogryźć, ale tak naprawde to suuuuuuper psiak :loveu:

Posted

Sara, on panicznie boi się innych psów, dlatego musi chodzić sam :placz: Niestety psy to czują i gdzie bym go nie dała to inne psiaki go gryzą :shake:

Posted

Mysiu właściciele zaniedbali socjalizacje i psa sie pozbyli wrrr...:angryy: łącz go na spacerku z jednym psem, spokojnym najlepiej suczka.
Mój Miki nadałby sie do takiego psa, on nie szuka kontaktu z obcymi psami, nawt by na niego nie warknął...

Posted

Mysiu właściciele zaniedbali socjalizacje i psa sie pozbyli wrrr...:angryy: łącz go na spacerku z jednym psem, spokojnym najlepiej suczka.
Mój Miki nadałby sie do takiego psa, on nie szuka kontaktu z obcymi psami, nawt by na niego nie warknął...

Posted

Qrczę, a ja jeszcze prawdę mówiąc czuje się zoobowiazana, żeby jakoś pomóc temu psiakowi, to ja wydywałam Dinusia i też ja go przyjełam spowrotem :roll: Facet dostał porządny wykład, ale pewnie jednym uchem wleciało, a drugim wyleciało... :shake:
Chce zabierać z nim inne psiaki, ale póki co musze trochę bardziej go przekonać do samej siebie....

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Qrczę, a ja jeszcze prawdę mówiąc czuje się zoobowiazana, żeby jakoś pomóc temu psiakowi, to ja wydywałam Dinusia i też ja go przyjełam spowrotem :roll: Facet dostał porządny wykład, ale pewnie jednym uchem wleciało, a drugim wyleciało... :shake:
Chce zabierać z nim inne psiaki, ale póki co musze trochę bardziej go przekonać do samej siebie....

Mysiu tylko zacznij od jednego psiaka bo jak zobaczy 20 psów to Ci na zawał zejdzie :lol: no i taki jeden spokojny psiak da mu przykład że jesteś dobra i też się przekona, być może :)

Posted

U Dinusia są już gigantyczne postępy :multi: Ale wczoraj na spacerku szalał :loveu: Nie chciał wyjśc z wody cały czas pływał i nurkował po kamyczki, glony i inne ciekawe rzeczy na dnie stawu :eviltong: W ogóle była zabawa na całego ;) Szkoda, że wczoraj nie robiłam fotek....
Za to dzisiaj zrobiłam troche fotek na trzech spacerkach, ale niestety z jednego mam tylko kilka, bo złapał nas deszcz :roll: :mad: