zaba14 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 nathaniel napisał(a):Dziewczyny już dawno obaliły moje...hmmm plany, następny pies też będzie nieduży ;) a jaki będzie przyszły pies? :cool3: Quote
nathaniel Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 zaba14 napisał(a):a jaki będzie przyszły pies? :cool3: Hmmm pewnie kundelek , albo puli ;) Albo i ten i ten :) Quote
sara_rokitnica Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 hehe male psiaki sa fajne :D:D:D zreszta wszystkie sa fajne :D:D:D Quote
Mysia_ Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Z tego co zauważyłam, to Ania lubi same "oszołomy" co biegaja jak nienormalne :evil_lol: Najpierw Lana, teraz Sombra ;) W ogóle Sombra ostatnio na spacerze dorwała jakieś dzieci, gdzieś 6 letnią dziewczynkę i chłopca, może z 3 latka miał.... Nie dało jej się od tych dzieci zabrac, wylizała je od stóp do głow, naszczęście tata maluchów był wyrozumiały :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Gosiu do takich mam słabość a w domu mam całkowite przeciwieństwo :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 tak to już jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Ja mam fotki z dzisiejszego spacerku ;) Na spacerku był tylko Dinuś, to psiak nad którym od jakiegoś czasu pracuje i są juz bardzo duże postępy :multi: Był wzięty ze schroniska jako malutki szczeniaczek prawie rok temu, no i jakiś czas temu wrócił, bo jest bardzo lękliwy i czasem w stresie reaguje agresją :shake: Na początku mnie też chcial pogryźć, ale tak naprawde to suuuuuuper psiak :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mysia :o z JEDNYM psiakiem poszlas?? z JEDNYM na raz?? :o nie no ide to gdzies zapisac chyba zaraz :evil_lol: sliczny jest Dinek swoja droga ;) Quote
Gonitwa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jaka śliczna morducha! Pracuj nad nim kobito- szkoda by zmarnował się w schronisku! Quote
Mysia_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Sara, on panicznie boi się innych psów, dlatego musi chodzić sam :placz: Niestety psy to czują i gdzie bym go nie dała to inne psiaki go gryzą :shake: Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 aaa no chyba ze tak... myslalam ze tak z wlasnej nieprzymuszonej woli poszlas z jednym psem a to bym chyba naprawde gdzies zapisala :evil_lol: biedak z niego :(:(:( Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Piecho piękny:lol:. Obyś znalazł dom, Dinusiu. Quote
zaba14 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mysiu właściciele zaniedbali socjalizacje i psa sie pozbyli wrrr...:angryy: łącz go na spacerku z jednym psem, spokojnym najlepiej suczka. Mój Miki nadałby sie do takiego psa, on nie szuka kontaktu z obcymi psami, nawt by na niego nie warknął... Quote
zaba14 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mysiu właściciele zaniedbali socjalizacje i psa sie pozbyli wrrr...:angryy: łącz go na spacerku z jednym psem, spokojnym najlepiej suczka. Mój Miki nadałby sie do takiego psa, on nie szuka kontaktu z obcymi psami, nawt by na niego nie warknął... Quote
Mysia_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Qrczę, a ja jeszcze prawdę mówiąc czuje się zoobowiazana, żeby jakoś pomóc temu psiakowi, to ja wydywałam Dinusia i też ja go przyjełam spowrotem :roll: Facet dostał porządny wykład, ale pewnie jednym uchem wleciało, a drugim wyleciało... :shake: Chce zabierać z nim inne psiaki, ale póki co musze trochę bardziej go przekonać do samej siebie.... Quote
zaba14 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Qrczę, a ja jeszcze prawdę mówiąc czuje się zoobowiazana, żeby jakoś pomóc temu psiakowi, to ja wydywałam Dinusia i też ja go przyjełam spowrotem :roll: Facet dostał porządny wykład, ale pewnie jednym uchem wleciało, a drugim wyleciało... :shake: Chce zabierać z nim inne psiaki, ale póki co musze trochę bardziej go przekonać do samej siebie.... Mysiu tylko zacznij od jednego psiaka bo jak zobaczy 20 psów to Ci na zawał zejdzie :lol: no i taki jeden spokojny psiak da mu przykład że jesteś dobra i też się przekona, być może :) Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ja porobiłam dzisiaj troszkę fotek i póxniej je wkleje jak tylko na serwerze wylądują:D:D:D Quote
Mysia_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 U Dinusia są już gigantyczne postępy :multi: Ale wczoraj na spacerku szalał :loveu: Nie chciał wyjśc z wody cały czas pływał i nurkował po kamyczki, glony i inne ciekawe rzeczy na dnie stawu :eviltong: W ogóle była zabawa na całego ;) Szkoda, że wczoraj nie robiłam fotek.... Za to dzisiaj zrobiłam troche fotek na trzech spacerkach, ale niestety z jednego mam tylko kilka, bo złapał nas deszcz :roll: :mad: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ja nie mam dużo fotek ale przez ten deszcz one wszystkie są jakies takie pozamazywane i niewyraźne ale i tak wstawie :) Juyż się na serwer wrzucają Quote
Mysia_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Moje tez są pozamazywane :shake: Pati, foki same się wrzucają? :cool3: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No same, przeciez ja ich tam nie zanoszę, a jeszcze chwilka i będą :cool3: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No dobra to wklejam foty :shake: Tekila Kizi Misio Metro Ibis Faraon Nuna Max Fredi Tax Leon Koniec:D Quote
Mysia_ Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Słuchaj, a na tym fotosiku całym to musisz je po kolei zgrywac czy jakos inaczej mozna? :roll: Quote
Recommended Posts