Pianka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziewczyny z Zabrza, a macie może zdjęcie zrobione w momencie, gdy te wszystkie psiaki spuszczacie ze smyczy? To musi być świetny widok ;)[/quote] Ale one wogóle nie idą na smyczy. Otwiera się boks- psy wylatuja i biegną do bramy. Brame się otwiera i idzie się na spacer:evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 my ich nie spuszczamy one od razu lecą bez smyczy :evil_lol: tylko niektore np. ja pierw mam zapięte, później spuszczam a później pod schronem zaś zapinam :P ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pianka']Ale one wogóle nie idą na smyczy. Otwiera się boks- psy wylatuja i biegną do bramy. Brame się otwiera i idzie się na spacer:evil_lol:[/quote] A no chyba, że tak :roll: Ale luksusy psiaki mają :loveu: Quote
Patikujek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Te wyjscie to jak wyscig kto pierwszy ten lepszy:evil_lol: to by trzeba było nagrać kamerą:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A ja póki co lecę dalej z fotkami :evil_lol: Lola: Azi: Borguś: Dołi: Lora: Murzynek a za nim Kazan: Kazan: Marusia: Mongoł: Kapsel: Pirat: Murzynek i Lola: Kanis: Quote
zaba14 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hej Gosiu, kurcze ale Leon się postarzał... ile on już jest lat w schronisku? Ja go pamiętam jeszcze jak nie miał siwej mordki... wydawał mi się tak oryginalny, ze znajdzie nowy dom... Quote
Mysia_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Leon w schronisku jest jakieś 3 lata (tak wnioskuje z jego pozycji):-( Quote
Mysia_ Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 tak dopiero teraz przyglądam się moim fotką i dochodzę do wniosku, z musze troche psiaki poczesać :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Pianka, a czy bezimienna sunia nie jest przypadkiem w ciąży? :roll: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 A ja mam troszkę fotek :cool3: :evil_lol: Żabka: Ziajka: Dinuś: C.D.N ;) Quote
Pianka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Pianka, a czy bezimienna sunia nie jest przypadkiem w ciąży? :roll: No raczej nie. Dinuś puszczony ze smyczy:razz: :p Quote
zaba14 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dinuś śliczny :loveu: Ta sunia którą pokazała Pianka jest otyła ;) kilka tyg. temu wyglądała identycznie wiec to raczej nie ciąża Quote
wtatara Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 wspaniałe warunki mają te wasze psiaki-tylko gdzie jest ten jedyny Quote
dona20 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dinuś rewelacyjnie wygląda na tych zdjęciach i jaki szczęśliwy(aż miło popatrzeć) Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dinuś bez smyczy, ale muszę bardzo uważać :shake: Wczoraj z daleka usłyszałam szczekanie jakiegoś psiaka, wiec zapiełam go na smycz, przeszlismy kawałek, jak Dino go zobaczył (a bylismy jeszcze naprawde dalego od niego) to wpadł w taka panikę, że prze 5 minut go nie umiałam uspokoić :-( Jakby wtedy nie był na smyczy to uciekał by chyba prosto przed siebie :shake: Potem ta sama sytacja miała miejsce już nie daleko schroniska, ktos musiał chodić miedzy boksami i psy zaczeły szczekać.... Qrczę, on strasznie się wszytkiego boi :placz: Mam jeszcze fotki Robaczka :cool3: Quote
ekardas Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 coza sesja, śliczności świata, musisz uważać i być bardzo czujna na spacerach, bo on Ci zwieje nie pomoze nic, potrzebuje troche czasu by zaufać, w górę śliczności Zabrzańskie, do domków! wątek tak napęczniał że trudno byłoby go przeczytać, przejżeć w jednym dniu, na podium, na pokaz, na pierwszą- Quote
Pianka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Robaczek wygląda piekniej na tych zdjęciach niż na tych ze schronu. Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Piękne macie psiaczki, sesja z Robaczkiem rewelacyjna... Taki maleńki... Quote
zaba14 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Robaczek wygląda jak gremlin :evil_lol: jest śliczny! :loveu: no i już nie jest jedynym pekinem w schronie :shake::angryy: Kilka fotek z dziś z psiakami z Rudy Śl. Mysza pewnie też wrzuci ;) coś aparat zaczął niszczyć mi kolory :angryy: Tina ;) Śliczny młody kudlacz ;) Pudelek murzyn ;) Olbrzym Doris ;) Bezimienny samiec i Tina Nie ma to jak woda ;) Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dzisiaj już nie dam rady wrzucic fotek, bo idę na urodziny do cioci :evil_lol: Wielki Doris, mała Mysza :eviltong: Quote
zaba14 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Dzisiaj już nie dam rady wrzucic fotek, bo idę na urodziny do cioci :evil_lol: Wielki Doris, mała Mysza :eviltong: Doris przy każdym będzie duży :eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 to fakt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts