Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziewczyny z Zabrza, a macie może zdjęcie zrobione w momencie, gdy te wszystkie psiaki spuszczacie ze smyczy? To musi być świetny widok ;)[/quote]
Ale one wogóle nie idą na smyczy. Otwiera się boks- psy wylatuja i biegną do bramy. Brame się otwiera i idzie się na spacer:evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pianka']Ale one wogóle nie idą na smyczy. Otwiera się boks- psy wylatuja i biegną do bramy. Brame się otwiera i idzie się na spacer:evil_lol:[/quote]

A no chyba, że tak :roll: Ale luksusy psiaki mają :loveu:

Posted

A ja póki co lecę dalej z fotkami :evil_lol:

Lola:

Azi:

Borguś:

Dołi:

Lora:

Murzynek a za nim Kazan:

Kazan:

Marusia:

Mongoł:

Kapsel:

Pirat:

Murzynek i Lola:

Kanis:

Posted

Hej Gosiu, kurcze ale Leon się postarzał... ile on już jest lat w schronisku? Ja go pamiętam jeszcze jak nie miał siwej mordki... wydawał mi się tak oryginalny, ze znajdzie nowy dom...

Posted

Dinuś bez smyczy, ale muszę bardzo uważać :shake: Wczoraj z daleka usłyszałam szczekanie jakiegoś psiaka, wiec zapiełam go na smycz, przeszlismy kawałek, jak Dino go zobaczył (a bylismy jeszcze naprawde dalego od niego) to wpadł w taka panikę, że prze 5 minut go nie umiałam uspokoić :-( Jakby wtedy nie był na smyczy to uciekał by chyba prosto przed siebie :shake: Potem ta sama sytacja miała miejsce już nie daleko schroniska, ktos musiał chodić miedzy boksami i psy zaczeły szczekać.... Qrczę, on strasznie się wszytkiego boi :placz:

Mam jeszcze fotki Robaczka :cool3:

Posted

coza sesja, śliczności świata, musisz uważać i być bardzo czujna na spacerach, bo on Ci zwieje nie pomoze nic, potrzebuje troche czasu by zaufać, w górę śliczności Zabrzańskie, do domków! wątek tak napęczniał że trudno byłoby go przeczytać, przejżeć w jednym dniu, na podium, na pokaz, na pierwszą-

Posted

Robaczek wygląda jak gremlin :evil_lol: jest śliczny! :loveu: no i już nie jest jedynym pekinem w schronie :shake::angryy:

Kilka fotek z dziś z psiakami z Rudy Śl. Mysza pewnie też wrzuci ;)
coś aparat zaczął niszczyć mi kolory :angryy:

Tina ;)

Śliczny młody kudlacz ;)

Pudelek murzyn ;)

Olbrzym Doris ;)

Bezimienny samiec i Tina

Nie ma to jak woda ;)

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Dzisiaj już nie dam rady wrzucic fotek, bo idę na urodziny do cioci :evil_lol:

Wielki Doris, mała Mysza :eviltong:

Doris przy każdym będzie duży :eviltong: