sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ciag dalszy niedzielnych fotek ;) Riga, tyłek Sagi i Twix Twix :) Bonus Bonus i Riga Saga Kinaj Saga Labia Quote
Mysia_ Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Nie ma to jak tarzanie się w krowich kupach :diabloti: Quote
sara_rokitnica Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 yyy.... np. w eee... poprostu trawie albo.... w piasku czy tam w ziemi albo... skonczyly mi sie pomysly :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To ten sam terierek?Taki podobny do mojej schroniskowej Korusi. To ta z avatarka. Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Śliczne te Wasze schroniskowe psiaki, są takie uśmiechnięte, bo mają Was.:loveu: Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dobry pomysł z tym blogiem:) A wyprowadzanie schroniskowców bajka- dla mnie niestety niespełniona.... Quote
Mysia_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Gonitwa, może kiedys uda wam się coś wywalczyć... Oby :p W Iladzie to się normalnie zakochałam od pierwsego wejrzenia :loveu: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Swoją drogą zastanawiam się jak Wam się udaje uchwycić te wszystkie ganiające szczęścia - ja chodzę sama, z psiakami na smyczy i za nic nie udaje mi się zrobić jakiegoś porządnego zdjęcia, za bardzo to to się wierci ;) Ale zdjęcia cudowne, wszystkie! :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a): W Iladzie to się normalnie zakochałam od pierwsego wejrzenia :loveu: ;) no to sie dalo zauwazyc ;) :D:D ale nie da sie dziwic- w koncu sliczna z niej dziewczynka :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo, lata praktyki ;) :evil_lol: Quote
Pianka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pokaż jakiś smakołyk i szybko cyknij zdjęcie. Tak wogóle chodzisz na spacery a ja tu ani jednego zdjęcia nie widze:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mój schroniskowy 'staż' wynosi dopiero pół roku, więc jeszcze duuuużo praktyki przede mną :p Pianko na spacery chodzę, ale tak jak mówiłam - za nic zdjęcia zrobić nie potrafię, bo te psiaki tak się wiercą ;) Zresztą nie miałam aparatu cyfrowego i do dyspozycji była tylko komórka - ale nadrobię, obiecuję ;) Quote
Pianka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No to czekamy, nawet na brzydkie zdjęcia:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Z obecnych zdjęć to na razie mam tylko Misia, który na szczęście znalazł już domek: I Łatka, moja ulubienica i miłość od pierwszego wejrzenia(link do tematu w moim podpisie) - nadal czeka na kochający domek. Zauważyłam, że jest podobna do jednego psiaka, którego zdjęcie przewijało się ostatnio w tym temacie, tylko ma troszkę bardziej szorstką sierść. Innymi zdjęciami będę się mogła pochwalić dopiero za 2 tygodnie, ponieważ wyjeżdżam na weekend i nie dam rady odwiedzić schroniska :( Quote
Mysia_ Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Łatka jest podobna do zabrzańskiego Bonusa :cool3: ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nom dokladnie :D:D normalnie Bonusio tylko że płci żeńskiej :loveu: Quote
Recommended Posts