Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swoją drogą zastanawiam się jak Wam się udaje uchwycić te wszystkie ganiające szczęścia - ja chodzę sama, z psiakami na smyczy i za nic nie udaje mi się zrobić jakiegoś porządnego zdjęcia, za bardzo to to się wierci ;)

Ale zdjęcia cudowne, wszystkie! :loveu:

Posted

Mój schroniskowy 'staż' wynosi dopiero pół roku, więc jeszcze duuuużo praktyki przede mną :p

Pianko na spacery chodzę, ale tak jak mówiłam - za nic zdjęcia zrobić nie potrafię, bo te psiaki tak się wiercą ;) Zresztą nie miałam aparatu cyfrowego i do dyspozycji była tylko komórka - ale nadrobię, obiecuję ;)

Posted

Z obecnych zdjęć to na razie mam tylko Misia, który na szczęście znalazł już domek:

I Łatka, moja ulubienica i miłość od pierwszego wejrzenia(link do tematu w moim podpisie) - nadal czeka na kochający domek. Zauważyłam, że jest podobna do jednego psiaka, którego zdjęcie przewijało się ostatnio w tym temacie, tylko ma troszkę bardziej szorstką sierść.

Innymi zdjęciami będę się mogła pochwalić dopiero za 2 tygodnie, ponieważ wyjeżdżam na weekend i nie dam rady odwiedzić schroniska :(