sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 może jeszcze nie skończyli oglądać tyle tych fotek :evil_lol: i nie TYLKO ja ale AŻ ja :D:D (nie ma to jak narcyzm :P :evil_lol: ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jeeej ja ciągle jestem pod wrażeniem tych Waszych spacerów :) Ile psiaków! :loveu: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Postarałaś się Mysiu o fotki:multi: Ja wczoraj w schronie byłam ale baterie wyczerpane miałam i fotek nima:( Quote
wtatara Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jakie śliczne fotki ajakie kochane pieski, jakie szczęśśliwe na spacerku-szkoda że ta chwila taka krótka Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Powtarzam się pewnie, ale szczęśliwe te psiaki, że mają Was. Tyle radosci w ich oczach. Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Jutro postaram sie wkleic dzisiejsze fotki ;) Był niestety tylko jednen spacerek o 9 rano, bo potem musiałam w biurze siedzieć :roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nom komus tam chyba drukowalas jakies zaswiadczenie przez pol dnia nie?? :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ten Ares o którego wczesniej pytałyście jest już w domu w Niemach, więc nie zakładam mu watku. Za to zrobie inny, pieknej szczoteczce:evil_lol: I zdjęcia z dzisiaj [FONT=Verdana]Shrek[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Gambid[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]I Tina, która się bezczelnie wcisneła na spacer jak szłam z Gambidem[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Quote
bona_46 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 och, zeby wszystkie psie bidy mialy tyle szczescia:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Shrek przepiękny :) Widzę, że przypadł Ci do gustu, bo najwięcej go obfotografowałaś :) Quote
Pianka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Shrek przepiękny :) Widzę, że przypadł Ci do gustu, bo najwięcej go obfotografowałaś :) To mój ulubieniec:evil_lol: Ma swój watek od dawna:-( Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Pianka wiesz coś więcej o Gambicie? :roll: Sara, a gdzie Twoje fotki? :mad: Bo zadzwonię do tej szkoły i powiem, ze do całe zaswiadczenie to nie prawda i nigdy Cie w tym schronisku nie widziałam :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A co Mysia, spodobał ci się?:razz: Gambit jest duzym kudłatym psem mającym około 2,5 roku Gambit to wulkan energi, jest niezwykle radosnym wesołym psem każdego wita z uśmiechem na mordece. Gambit jest idelanym psem do domu z ogrodem, gdzie oczywiście będzie wychodzić na spacery jest niezwykle ciekawski wszystko go interesuje. Ma cudowny charakter, jeżeli chodzi o stosunek psów to suczki toleruje inne samce nie. Szukamy jednak dla niego domu bez zwierzaków, to pies ktory człowieka uważa za swego pana i przywódcę stada dlatego innego psa może potraktowć bardzo niemiło. Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no fest. ej to juz jest szantaz :evil_lol:. wkleje ale nie dzisiaj blagam :P jutro wkleje obiecuje a jak nie wkleje to do konca zycia bede Ci kupowac chupa chupsy :P ;) ok?? Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Sara, ale ja chcę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Patikujek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mysia myślała żę to mój były pupil ale nie Misza był moim najukochańszym schroniskowym psem, dość szybko znalazł dom ale jakiś czas temu zaginąl właścicielą i jak na razie go nieodnaleźli Misza jednsak był masywniejszy, nie miał podpalań na mordzie jedynie miał brwi jasne i był bardziej czarny, a i psy tolerował wszystkie i świetnie radził sobie z płotami wszelkimi:) Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Sara, ale ja chcę :eviltong: :eviltong: :eviltong: no jesuuu.. :P jakie to zachlanne ;) :P a co z tego bede miala?? :evil_lol: nie no skoro tak chcesz to moge costam wkleic :P ;) Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ja nie chcę "coś tam" tylko fotki :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a pozniej mi mowi to to ze wkurzam ludzi :P zaraz Cie chyba pacne :P mowiac "costam" mialam na mysli fotki :P ;) Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 oj wkurzasz, wkurzasz :evil_lol: i w ramach tego chce fotki :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nie wkurzam :P :evil_lol: to nie moja wina ze nie widzialas jakiegostam pliku na pulpicie i szukalas go w dyskietkach pol godziny i ze nie chce mi sie chodzic do sklepu i ze... co tam jeszcze bylo? przeciez Ci juz powiedzialam ze wkleje :P i niby ja ludzi wkurzam? :shake: Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no to na poczatek fotki ze wczoraj (nie ze wszystkich spacerkow bo nie na wszystkie wzielam aparat :P jakos tak wyszlo ;) :P ) Paura: Brucio :loveu: Brucio i Szrekuś :):) Mitsi: Wegasek :loveu: a rzuciłam mu małego badylka :shake::evil_lol: Wegas i piękny nieznajomy ze szpitalika :P piękny nieznajomy ze szpitalika i jeszcze wkleje pare z dzisiaj :P Quote
Recommended Posts