Pianka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):akurat :mad: Ja tu się z fotkami produkuję, a nikt o nas nie pamięta :-( Zaglądamy. Tylko ja ostatnio nie mam czasu, a na dodatek posty zjada. A Admini na urlopie i narazie nikt tego nie naprawi:shake: W kazym bądż razie rano na szczęście wszystko mi działa:evil_lol: Chyba nie musze mówić, ze znów się zakochałam:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Hmmm... W kim tu mogła nam się Pianka znów zakochać....;) :hmmmm: Bodzio: Hasa: Pikolo: Bosek: Jupi: Miki: Bobi: Emilek: Nemsi: Timba: Quote
Mysia_ Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dżezi: Lewisek: Malaga : Jupi: Nemsi: Kropka: Hasa: Hasa, Miki (czarno - biały) i Bobi: Miki: Bosek i Malaga :evil_lol: Malaga i kawałek BOska w tyle: Bobi: Blondi: Quote
Patikujek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fotecki:D:D:D:D Ja ostatnio nie mam w ogóle czasu na dogo bywać , z resztą tak jak w schronie:shake: Przeklęta matura:( Ale postaram się dzisiaj wkleić kilka jakiś tam zaległych:) Quote
Manixsa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cała gromada! Kizi Misia Tokaj Bari Tekila Dziadek Agas Niwiem jak sie nazywa, ale przyjmijmy Niunia. Tax Czester Dzeki Czester i Tuptus. Pimpek Quote
Mysia_ Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Nowe fotki :p Coś ostatnio mały tu ruch :-( Manixsa, ta biała w czarne plamki to Ikea ;) Quote
Patikujek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dobra to wrzucam kilka moich(nawet nie wiem z kiedy:D) Misiai Ikea Dusia(jak się nie mylę) - wyslij mi Mysiu więcej info o niej bo chcę jej watek założyć jeśli jeszcze jest:) Od lewej: Ikea, Dżezi i Misia Dżezi Ikea Misia Joko Pado Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Ja mam fotki z mijającego tygodnia :cool3: Nemsi: Malaga: Moner: Kizi: Misia: Cywil: Marusia: Nilta: Twix: Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Aki: Klubi: Murzyn: Tekila: Azi: Borgo: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dołi: Lora: Lola: Kazan: Kapsel: Mućki :razz: :evil_lol: : Mongoł: Kanis: Dżezi: Quote
Patikujek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 OOO piękne foteczki:loveu: A napiszesz mi coś o Dusi??? Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Kurojad: Gromit: Lejna: Heksa: Redi: Lana i KRuk (czarny): Lider: Lana: Najbardziej z przodu Tara: Kejti: Kruk: Labamba: Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 piekne foteczki slicznych psiakow :D:D :):):):) Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']OOO piękne foteczki:loveu: A napiszesz mi coś o Dusi??? Tu masz fotke Duni : http://www.adopcje.org/images/adopcje/4999.jpg . Dunia jest przekochaną sunią :loveu: Dunia poz.3553 jest malutką, uroczą suczką. Była w mieszkaniu, jest grzeczna, ładnie chodzi na smyczy.... Do schroniska trafiła spowrotem po jakiś 3 latach , ponieważ jej Pan stał się niepełnosprawny i nie może się nią zajmowac.... :-( Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 hehe rzeczywiscie :):):) teraz dopiero ja zauwazylam :D sie udalo zdjecie trzeba przyznac :):):) Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ciekawe co to za kropelka :evil_lol: chyba z nosa :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Biedny Borgo, pewnie teraz ma czkawkę przez nas, że go tak obgadujemy :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 e tam ze od razu obgadujemy :P:P;) ja bym powiedziala raczej ze obgadujemy kropelke :P ;) Quote
Recommended Posts