Mysia_ Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 i to koniec, więcej zdjęć Ninji w schronisku już nie będzie! Ninjusiu wszystkiego najlepszego na Twojej nowej drodze życia ;) Quote
ania > Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 bardzo do siebie panowie pasują :cool3: ale fajnie, że Ninja już w domu :) Quote
Mysia_ Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 ania >;19242296 napisał(a):bardzo do siebie panowie pasują :cool3: ale fajnie, że Ninja już w domu :) hihihi :evil_lol: wszyscy tak mówią, że takie dwa zwyrole :eviltong: ale Ninja trafił do całkiem normalnej rodzinki z dwójką dzieci ;) Quote
Bjuta Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) Zajrzałam do Psitula na chwilkę i razem z Agumką i _Larą poszłyśmy na spacery. Niestety bez aparatu. Pstryknęłam coś tam komórką. To Lena. Sunia bardzo wrażliwa i delikatna. Bała dać sobie założyć obrożę, przekupywałam ją kawałkami kiełbasy a potem na moment wyszłam z boksu zostawiając (to zdumiewające jak można być naiwnym) torebkę. Jak wróciłam po minucie to po dwóch pętach kiełbasy została tylko rozanielona mina Leny... A i tak był kłopot z założeniem obroży. Ale w końcu się udało. Bardzo jest kochana. Dobrze pływa. Brutus i Ruto, Lena w wodzie. Lena i Ruto Edited August 8, 2012 by Bjuta Quote
Bjuta Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Obsesja to jest dopiero pływaczka! Aportuje patyki w wodzie prawie jak Josza! nie umiem robić fot komórką - ten spóźniony zapłon jest okropny. Myślę, że naciskam w idealnym momencie a zapisuje się coś 3 sek. później.... z przodu chude ciałko Fistaszka. Zrzucił z parę kilo jak nic!! Quote
Bjuta Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Jak pięknie jej odrosło futerko! :) :) :) Quote
Mysia_ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Mam jeszcze parę fotek, których nie wrzucałam wcześniej Dodek z Mudikiem Emil Quote
Mysia_ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Travers - niestety nie może za dużo chodzić, więc na spacerach głownie odpoczywa :-( :eviltong: Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dopiero teraz zobaczyłam jak Tajga jest podobna do Mangi. Mangula pozwoliła mi się pierwszy raz pomiziać po brzuszku. Byłam zaszczycona! :) Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Mysiu, Demon się strasznie roztył, czy nie można by mu trochę ograniczyć jedzonka? On ma bardzo słabe łapy. Nie potrafił wskoczyć na korzeń. Zafundowałam mu ponad godzinny spacer i to było dla niego za dużo. Jak wracaliśmy to się biedak już trochę słaniał... :oops: To jest przemiły pies. Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 (edited) Gogo. Edited September 8, 2012 by Bjuta Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 W sumie Demir, Gogo i Shetani dużo wychodzą, ale Demirek tak pięknie mnie prosił, że wzięłam ich. Shetani się zmienił niesamowicie!!! Widać ile dziewczyny włożyły w niego pracy! Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jupiś. Ciągle jest piękny po ostatnim obcinaniu. Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Alpina jest słodka!! Jak wracaliśmy to wpadł na nas Łatek i ją dwa razy ugryzł w łapki tylne :( Ale nie do krwi. Alpina jest taka dzielna i bardzo, bardzo proludzka. Do tego Łatka też machała ogonem! to oczko jeszcze marnie wygląda, ale ogólnie to już kawał psa! [CENTER] Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ileż ona ma radości w sobie! Potem sobie zakopała patyk na następny raz! :) Quote
Bjuta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Brutus (czarny) i Ruto. Uwielbiają się przeciągać na smyczach, a ja zawsze się boję czy to się nie wymknie spod kontroli. Ale oni chyba naprawdę dobrze się bawią. Quote
Recommended Posts