Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko, wierzyć sie nie chce co to schronisko zrobiło z Twixem :-(:-(

to Fabek, podpisałam juz na picasie, bo akurat byłam tam podpisać niezidentyfikowane :evil_lol:

poodrzucałam już już u niektórych psiaków brakujace zdjecia ze starszych spacerów....

lecę teraz z piątkowymi :)

Sabcia

Pikselek

Posted

Ludwiś na spacerku wygląda super :cool3:

polecę z dzisiejszym spacerem, bo wpadłam z mamą na krotko do Luxa i pokazać Szimę ;)

Huragan

Lux, Terta, Huragan, Szima

Huragan, Szima

Lux :lol:

Posted

aha, albumiki Skato, Pelo i Pirani jeszcze nie są opisane (Skato i Pelo opiszę jak ich rozdzielę, ale póki co nie mam przy sobie pozycji Pelo i kiedy trafił, więc zrobię już wszystko razem, no i Pirani też nie mam tych danych przy sobie)

Posted

czemu nazywa się Pirania? :diabloti:

a czy Szimę można puszczać ze smyczy? np. jak się idzie tylko z nią na spacer? tak nam jej żal było, wszystkie ganiały a ona zasmyczona ;) nie znam jej jeszcze, no i bałam się ze poleci gdzieś hen daleko z Huraganem ;)

Mysia_ napisał(a):
a Twoja mama nie bała się tak na jasno ubrać? :evil_lol:

powiedziałam żeby sobie wzięła coś na przebranie (nie jechałyśmy tylko do schroniska), ale machnęła ręka ;)

Posted

Szima biega jak opętana, ale bardzo się trzyma człowieka :cool3: świetnie bawi się z psiakami :evil_lol:

Pirania, dlatego, że trafiła na obserwację, bo jakas kobietę użarła :roll::roll: Romka też użarła... ale nie jest taka straszna :eviltong: jak ktoś ma dobre podejście to jest kochana z niej dziewczynka :loveu: mnie raz złapała lekko za warkę, ale to był taki buziak z ząbkami :evil_lol::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Szima biega jak opętana, ale bardzo się trzyma człowieka :cool3: świetnie bawi się z psiakami :evil_lol

dobrze wiedzieć :lol: ostatnio puściłam smycz na kilka minut ale chyba się nie zorientowała :lol: a jak sie ostatnio rozszczekała na konia! pani zapytała: "pierwszy raz widzi konia?" a ja "ym, no chyba tak" :lol:

Posted

ania >;17140012 napisał(a):
dobrze wiedzieć :lol: ostatnio puściłam smycz na kilka minut ale chyba się nie zorientowała :lol: a jak sie ostatnio rozszczekała na konia! pani zapytała: "pierwszy raz widzi konia?" a ja "ym, no chyba tak" :lol:

bardzo możliwe, bo w Centrum Zabrza chyba jeszcze konia nie widziałam :D