Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Mikołaj bardzo zadowolony - super :multi: A mi się zapodziały jeszcze fotki trzech panów z ostatniego razu..i już wklejam: Orionek :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 matko, wierzyć sie nie chce co to schronisko zrobiło z Twixem :-(:-( to Fabek, podpisałam juz na picasie, bo akurat byłam tam podpisać niezidentyfikowane :evil_lol: poodrzucałam już już u niektórych psiaków brakujace zdjecia ze starszych spacerów.... lecę teraz z piątkowymi :) Sabcia Pikselek Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ludwiś na spacerku wygląda super :cool3: polecę z dzisiejszym spacerem, bo wpadłam z mamą na krotko do Luxa i pokazać Szimę ;) Huragan Lux, Terta, Huragan, Szima Huragan, Szima Lux :lol: Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Huragan, Lux Szima, Huragan Terta, Szima Szima, Lux Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Huragan, Lux Szima, Huragan (bardzo się lubią :evil_lol:) Szima, Terta Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Szima :loveu: pędzel ogoniasty :loveu: resztę powrzucam do albumów Quote
Naklejka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Świetne! Jakie piękne stadko :loveu: Ania, podaj mi jakiś kontakt do Ciebie:cool3: Może razem do schrona się wybierzemy? Quote
Mysia_ Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 kochane :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-ybMmGnjymj0/Tgdir4t_cgI/AAAAAAAAEmM/VQoJMgZ0waM/DSCNO%252520485.jpg :evil_lol::loveu: a Twoja mama nie bała się tak na jasno ubrać? :evil_lol: Skato Pelo Pirania :diabloti::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 aha, albumiki Skato, Pelo i Pirani jeszcze nie są opisane (Skato i Pelo opiszę jak ich rozdzielę, ale póki co nie mam przy sobie pozycji Pelo i kiedy trafił, więc zrobię już wszystko razem, no i Pirani też nie mam tych danych przy sobie) Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 czemu nazywa się Pirania? :diabloti: a czy Szimę można puszczać ze smyczy? np. jak się idzie tylko z nią na spacer? tak nam jej żal było, wszystkie ganiały a ona zasmyczona ;) nie znam jej jeszcze, no i bałam się ze poleci gdzieś hen daleko z Huraganem ;) Mysia_ napisał(a):a Twoja mama nie bała się tak na jasno ubrać? :evil_lol: powiedziałam żeby sobie wzięła coś na przebranie (nie jechałyśmy tylko do schroniska), ale machnęła ręka ;) Quote
Mysia_ Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Szima biega jak opętana, ale bardzo się trzyma człowieka :cool3: świetnie bawi się z psiakami :evil_lol: Pirania, dlatego, że trafiła na obserwację, bo jakas kobietę użarła :roll::roll: Romka też użarła... ale nie jest taka straszna :eviltong: jak ktoś ma dobre podejście to jest kochana z niej dziewczynka :loveu: mnie raz złapała lekko za warkę, ale to był taki buziak z ząbkami :evil_lol::loveu: Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Wspaniałe foteczki dziewczyny :loveu: Szima kochana jest :loveu: Quote
ania > Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Mysia_ napisał(a):Szima biega jak opętana, ale bardzo się trzyma człowieka :cool3: świetnie bawi się z psiakami :evil_lol dobrze wiedzieć :lol: ostatnio puściłam smycz na kilka minut ale chyba się nie zorientowała :lol: a jak sie ostatnio rozszczekała na konia! pani zapytała: "pierwszy raz widzi konia?" a ja "ym, no chyba tak" :lol: Quote
Mysia_ Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 ania >;17140012 napisał(a):dobrze wiedzieć :lol: ostatnio puściłam smycz na kilka minut ale chyba się nie zorientowała :lol: a jak sie ostatnio rozszczekała na konia! pani zapytała: "pierwszy raz widzi konia?" a ja "ym, no chyba tak" :lol: bardzo możliwe, bo w Centrum Zabrza chyba jeszcze konia nie widziałam :D Quote
Recommended Posts