tymuś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 super ten sariczek jest, żeby stał sie CUD i znalazł domek; na starość to powinien leżeć na kanapie a nie w schronie:shake: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Sarik zawsze taki właśnie był... Chodził własnymi ścieżkami ;) Pamiętam jeszcze czasy kiedy był młodszy i dużo silniejszy... Na spcaerach ręcę urywał - tak ciągnął, a z ludzi sobie nic nie robił, czy są czy nie :evil_lol: Quote
Bjuta Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Trzeba przyznać, że imię to on ma dobrane :lol: Bizonek słodki... Quote
Beatkaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bjuta napisał(a):Super! Delikatny, taktowny, nie ciągnie!!!! (Co za miła odmiana). Nie zaczepia innych psów (inna rzecz, że żaden nie próbuje z nim zwady!). Pani weterynarz kazała mu dużo chodzić - bo ma zaniki mięśni w tylnych łapach. Super ogólnie..ale biedak z tymi łapkami. Quote
Bjuta Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Super! Delikatny, taktowny, nie ciągnie!!!! (Co za miła odmiana). Nie zaczepia innych psów (inna rzecz, że żaden nie próbuje z nim zwady!). Pani weterynarz kazała mu dużo chodzić - bo ma zaniki mięśni w tylnych łapach. Quote
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie mam się kiedy wybrać, ale zostało mi jeszcze troszkę fotek z 1 lutego... Sepia po fryzjerze Quote
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja? Że niby rozrabiam, czy coś? Przecież ja jestem taki grzeczny!!! Siedzę spokojnie na miejscu i czekam na mój wyśniony domek, a tu zaraz takie podejrzenia... Nieładnie! Quote
Bjuta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ponuś wrócił do właścicieli, ale to chyba jest umiarkowanie dobra wiadomość, bo wcześniej mieszkał w budzie i był bardzo zapchlony i zaniedbany. z Niunią Quote
Beatkaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ibis No i Pimpuś,który ma już domek :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Ten ciut jamnikowaty to Ferbi ;) Quote
Beatkaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mysia_ napisał(a):Ten ciut jamnikowaty to Ferbi ;) Ok dzieki,juz poprawiam ;) Quote
Recommended Posts