Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarik zawsze taki właśnie był... Chodził własnymi ścieżkami ;) Pamiętam jeszcze czasy kiedy był młodszy i dużo silniejszy... Na spcaerach ręcę urywał - tak ciągnął, a z ludzi sobie nic nie robił, czy są czy nie :evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Super! Delikatny, taktowny, nie ciągnie!!!! (Co za miła odmiana). Nie zaczepia innych psów (inna rzecz, że żaden nie próbuje z nim zwady!). Pani weterynarz kazała mu dużo chodzić - bo ma zaniki mięśni w tylnych łapach.

Super ogólnie..ale biedak z tymi łapkami.

Posted

Super! Delikatny, taktowny, nie ciągnie!!!! (Co za miła odmiana). Nie zaczepia innych psów (inna rzecz, że żaden nie próbuje z nim zwady!). Pani weterynarz kazała mu dużo chodzić - bo ma zaniki mięśni w tylnych łapach.

• 2 weeks later...
Posted

Ja? Że niby rozrabiam, czy coś?

Przecież ja jestem taki grzeczny!!! Siedzę spokojnie na miejscu i czekam na mój wyśniony domek, a tu zaraz takie podejrzenia... Nieładnie!

Posted

Ponuś wrócił do właścicieli, ale to chyba jest umiarkowanie dobra wiadomość, bo wcześniej mieszkał w budzie i był bardzo zapchlony i zaniedbany.

z Niunią