Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to super! Mój tata ją chcial, bo widzial w niej Heksę... My powolutku dojrzewamy do adopcji... Jeszcze troszke musze dać mamie czasu, ciut... ciut.... ALe Mombasa byla zdecydowaną faworyta mojego Taty.

Posted

Mombasa to szaleniec :evil_lol: kilka razy prawie mnie zabiła na spacerze :eviltong: zdjęcia ma przy drzewie, bo ją przywiązałam jak już nie miałam siły :eviltong: a była zaledwie pare dni po sterylce :roll:

Posted

[quote name='Bjuta']Tajgi chyba nigdy nie widziałam! Jaka fajna sunia!

Tajga to dzikusek, ale i tak jest już dużo lepiej niż kiedyś ;)

Tajga

Dodek w locie

Loka i Tebuś

Posted

[quote name='Bjuta']Cudne foteczki!!! Też nie wiem kto to. A Max ma 1/3 wątku http://www.dogomania.pl/threads/183515-Klucha-Rudy-i-Max-3-psiakowa-sp%C3%B3%C5%82ka-z-OO.-Ch%C4%99tnie-zamieni%C4%85-schron-na-dom Sympatyczny jest, prawda? Ara przecudna!!!!

Sympatyczny to mało powiedziane..są psy,które po prostu lubię,są psy,którym chciałabym znaleźć domek na już,ale są też psy,które najchętniej zabrałabym ze sobą do domu- taki właśnie jest Max :loveu: Zaryzykowałam i ostatnio wzięłam go nawet na rączki...no zwariowałam na jego punkcie !! :)
Arusia cudna cudna,ale ciągnik to z niej niezły :evil_lol: