Beatkaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Mysia_ napisał(a):Ten czarny na zdjęciach z Marcelkiem (malutki czarny-podpalany) to Romanek ;) On jak kogoś nie zna to taki jest, ale np. Asi da sobie zrobić prawie wszystko, bo dobrze ją zna ze spacerów :cool3: Początkowo mieliśmy nim straszne przeprawy, w ogóle nie jadł ze stresu, pomimo tego, że był wychudzony, naszczęście teraz jest już dużo dużo lepiej... cuuuudne zimowe fotki :loveu: Biedaczek przeżywał bardzo pobyt w schronisku...cóż się dziwić,musi się przyzwyczaić do nowych ludzi. Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Beatkaa napisał(a):Biedaczek przeżywał bardzo pobyt w schronisku...cóż się dziwić,musi się przyzwyczaić do nowych ludzi. dokładnie :-( niestety musiało go w życiu spotkać wiele złego :-( Jakiś idiota przywiązał go w lesie do drzewa, gdyby nie osoba, która była ze swoim psem na spacerze to kto wie jakby się historia tego biedaka skończyła.... Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Oj, to Romanek miał bardzo ciężko w życiu :( :( Jeszcze resztka fotek z różnych dni grudnia Kruczek Nuka Hera Mysiu - czy z nią jest wszystko OK? Ma takie dziwne kółka wokół oczu. Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 to raczej taka jej uroda jest, chociaż musiałabym z bliska się przyjżeć jak to wygląda ;) Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A tych psiaków w większości nie znam. Z tyłu Dżeki - zwrot z DS (niemowlę biedaka wygryzło) i Patt Z tyłu Welder, z przodu Kudłaś Jaris (już w domu) i Dżeki Dżeki z Niunią Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dingo to maleństwo z przodu, to Sziba Kudłaś Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 z Dżekim w parze to Patt ;) to kudłate na zdjęciach nie ma domu, to Kudłaś jest :cool3: a czarny na pomarańczowej smyczy to Dingo ;) Chyba nikogo nie pominełam? Quote
Beatkaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ładne zdjęcia :):) Patt mi tak bardzo przypomina Pata...kropka w kropkę. Quote
Mysia_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 a ja przypomniałam sobie właśnie, że ja zimowych fotek z Mikołajem nie wrzucałam, ale pewna nie jestem teraz.... Quote
Bjuta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie było!! Ostatnie z Mikołajem były z Beatką! Quote
Mysia_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zdecydowanie za dużo mam na głowie... Postaram się na dniach wrzucić, nie ma tego wiele, bo Mikołajowi było bardzo zmino, ale zawsze to coś :) Quote
Beatkaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tarzanko Arusi Dalszy ciąg zdjęć ze spacerków wieczorem :) Quote
Mysia_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Beatkaa już jest wieczór :evil_lol: No to ja teraz coś powrzucam ;) Mikołaj z Norkiem Łapcia Ludwiś Pikselek Quote
Mysia_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Mikołaj z Ludwisiem Norek Mania i Piksel Quote
Mysia_ Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 takie oo... z Niunią i Mikołajem ;) Mikołaj z Łapcią Quote
Beatkaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Mysia_']Beatkaa już jest wieczór :evil_lol: oj tam - szczegół :evil_lol: Ottuś i Pimpuś Ottuś ładnie prosi Pimpuś Quote
Recommended Posts