Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Ale fajniste fotki! :) I tyle psiaków co rzadko wychodzą załapało się na spacer! :) :) :)[/QUOTE]

Dokładnie.. :) Czester,Wiza .. super !

Mysiu,a jak z Czesterem było na spacerze? Bo jak ja z nim byłam to o mało nie wyrwał mi ręki z barku...i miałam wrażenie,że jakby go puścić to by uciekł:roll:

Posted

wiesz co... ja Czestera znam od kiedy zaczełam jeździć do schroniska, bo już wtedy tam był :-( wiem, że kiedyś dał dyla jakimś dziewczyną, ale wtedy z innym pieskiem zwiał, może pobiegł za nim? bo mi od kilku dobrych lat nie zdarzyło się, żeby próbował uciec na spacerze :roll:

Posted

Sari sobie człapusia powoli, ale wcale nie za człowiekiem, tylko tam gdzie go nos poniesie... Trzeba go czasem dogonić i zawrócić z krzaczorów na ścieżkę.

dałam mu najładniejszą obróżkę od pana Marcina. Fajny jest ten Sariczek, naprawdę.

Posted

Mysia_ napisał(a):
...albo po prostu ciągnął, bo jest przyzwyczajony chodzić bez smyczy :oops: sama nie wiem, ale w sumie gdzie on by miał zwiać :eviltong:

Też racja :D