Mysia_ Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Kamilko, nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć, bo mi wyskakuje ten cholerny serwis ogłoszeniowy i znowu nie mam tego czym się go zwijam... Przedtem odświeżyłam parę razy i sie udało, a teraz nic :-( Ma ktoś na to jakiś dobry sposób? Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja nie mam jakoś tego problemu - jak raz schowałam, to mi wyskakuje tylko jak pojadę myszką na prawo - ale pewnie mam jakoś inaczej ustawiony monitor. Nie wiem. Kochani - lecę z pięknymi fotkami Anny Csernak! :loveu: To Hadar, Hadar w stosunku do ludzi jest bardzo OK (przynajmniej tak się wydaje), bo nas - zupełnie obcych zaakceptował, na spacerku, szedł grzecznie, na psy nie reagował. Zaraz po tym jak trafił wycieńczony do schroniska, to przydusił sunię w kuchni, tak Mysiu? Ale teraz na spacerze, miał wszystkie psy gdzieś. Chudy jest jeszcze bardzo, ale piękny! :loveu: Quote
Mojita Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Witam Was :) Obejrzałam właśnie wątek Hadara na Haszczakach i filmik na utubie i widzę, że wcześniej dużo lepiej wyglądał.. Czy ktoś może wie, dlaczego jest teraz tak potwornie chudy??? Quote
kamilka91 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Krystak']Noo to wasza kariera schroniskowa troszkę dłuższa ;) Chociaż i tak po pół roku niektóre psiaki mogę bez obaw spuścić :) A po ile psiaków(tak średnio) jest w każdym boksie?[/QUOTE] Ja bez obaw spuszczam właściwie każdego psiaka, dla nich wszystkich ważniejszy jest kontakt z człowiekiem niż uciekanie... Szczególnie kiedy ma się przy sobie saszetkę ze smakołykami ;) U nas w boksie znacznie więcej psów, po mniej-więcej 10, dużych tak po 6-8... Tylko w budynku zwanym kwarantannikiem są pojedynczo, po dwa... Wybiegów też mamy 4, na których stale są psy, oraz 2 takie, na które wypuszczamy psy w zastępstwie spaceru. Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 10 psów w boksie, to sporo. No chyba, że boksy bardzo duże. Lecę dalej z fotkami Ani Csernak Mój ulubieniec Otto Quote
runo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://i485.photobucket.com/albums/rr220/Mysia_/DSC_0092-1.jpg zamurowało mnie!!! cudowny pies! podobny mi zginą a teraz zastanawiam się nad adopcją jakiejś biedulki. Jest gdzieś jego wątek? Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Adibu nie ma swojego wątku. Ma tylko taki opis: Adibu to dość duży, młodziutki psiak, który do naszego schroniska trafił 1 grudnia 2010 roku z ul. Nadrzecznej,gdzie kręcił się sam od kilku dni. Adibu jest bardzo łagodnym psiakiem, kiepsko czuje się w schronisku - jest bardzo smutny i przybity pobytem tutaj. Tel. 692-581-343 [FONT=Arial]http://bjuta.fotosik.pl/albumy/821468.html[/FONT] Quote
Beatkaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A jaka jest Pysia na spacerkach i ogólnie do ludzi? Fajna ?;) Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W sumie nie wiem. Chyba jakoś tak mega ciekawa człowieka nie była. Quote
runo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 dziękuje . Bo pies mnie piorunuje swoim wyglądem, tak mi bardzo Runa przypomina... on jest w Katowicach? Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='runo']dziękuje . Bo pies mnie piorunuje swoim wyglądem, tak mi bardzo Runa przypomina... on jest w Katowicach? Nie to Zabrzanin. Mieszka w psitulu www.psitulmnie.pl Quote
Mysia_ Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Hadar kiedy trafił do schroniska był dużo chudszy niż w tym momencie - był wtedy karmiony 2-3 razy dziennie, przez co niestety mocno przytył i nogi mu zaczeły odmawiać posłuszeństwa- teraz jadł jeden posiłek mniej i znowu schudł, ale ostatnio mówiłam koleżance, która karmi popołudniu, żeby jednak wróciła do dokarmiania również jego - najwyżej w mniejszych porcjach niż kiedyś ;) A co do jego stosunku do psów to już nie jednego napadł :mad: Beatkaa, co do Pysi to najlepiej zapytaj Asię, bo ona z nią wychodzi :cool3: ale z tego co wiem to chyba jest kontaktowa :cool3: 1. Barfo 2. Erno :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 śliczne te nasze psiaki! :D czekamy na reszte fotek ;) Quote
Bjuta Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Barfo - tylko jedno zdjęcie mu zrobiłam :( nowe coś Pikto Quote
Recommended Posts