Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Kamilko, nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć, bo mi wyskakuje ten cholerny serwis ogłoszeniowy i znowu nie mam tego czym się go zwijam... Przedtem odświeżyłam parę razy i sie udało, a teraz nic :-( Ma ktoś na to jakiś dobry sposób?

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie mam jakoś tego problemu - jak raz schowałam, to mi wyskakuje tylko jak pojadę myszką na prawo - ale pewnie mam jakoś inaczej ustawiony monitor. Nie wiem.

Kochani - lecę z pięknymi fotkami Anny Csernak! :loveu:

To Hadar, Hadar w stosunku do ludzi jest bardzo OK (przynajmniej tak się wydaje), bo nas - zupełnie obcych zaakceptował, na spacerku, szedł grzecznie, na psy nie reagował. Zaraz po tym jak trafił wycieńczony do schroniska, to przydusił sunię w kuchni, tak Mysiu? Ale teraz na spacerze, miał wszystkie psy gdzieś. Chudy jest jeszcze bardzo, ale piękny! :loveu:

Posted

Witam Was :)
Obejrzałam właśnie wątek Hadara na Haszczakach i filmik na utubie i widzę, że wcześniej dużo lepiej wyglądał.. Czy ktoś może wie, dlaczego jest teraz tak potwornie chudy???

Posted

[quote name='Krystak']Noo to wasza kariera schroniskowa troszkę dłuższa ;)
Chociaż i tak po pół roku niektóre psiaki mogę bez obaw spuścić :)
A po ile psiaków(tak średnio) jest w każdym boksie?[/QUOTE]
Ja bez obaw spuszczam właściwie każdego psiaka, dla nich wszystkich ważniejszy jest kontakt z człowiekiem niż uciekanie... Szczególnie kiedy ma się przy sobie saszetkę ze smakołykami ;)

U nas w boksie znacznie więcej psów, po mniej-więcej 10, dużych tak po 6-8...
Tylko w budynku zwanym kwarantannikiem są pojedynczo, po dwa...
Wybiegów też mamy 4, na których stale są psy, oraz 2 takie, na które wypuszczamy psy w zastępstwie spaceru.

Posted

Adibu nie ma swojego wątku. Ma tylko taki opis:

Adibu to dość duży, młodziutki psiak, który do naszego schroniska trafił 1 grudnia 2010 roku z ul. Nadrzecznej,gdzie kręcił się sam od kilku dni. Adibu jest bardzo łagodnym psiakiem, kiepsko czuje się w schronisku - jest bardzo smutny i przybity pobytem tutaj. Tel. 692-581-343

[FONT=Arial]http://bjuta.fotosik.pl/albumy/821468.html[/FONT]

Posted

Hadar kiedy trafił do schroniska był dużo chudszy niż w tym momencie - był wtedy karmiony 2-3 razy dziennie, przez co niestety mocno przytył i nogi mu zaczeły odmawiać posłuszeństwa- teraz jadł jeden posiłek mniej i znowu schudł, ale ostatnio mówiłam koleżance, która karmi popołudniu, żeby jednak wróciła do dokarmiania również jego - najwyżej w mniejszych porcjach niż kiedyś ;)
A co do jego stosunku do psów to już nie jednego napadł :mad:

Beatkaa, co do Pysi to najlepiej zapytaj Asię, bo ona z nią wychodzi :cool3: ale z tego co wiem to chyba jest kontaktowa :cool3:

1. Barfo
2. Erno

:cool3: