Bjuta Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jaki super!!! Podokładam je do albumików. A jaki był Leon na spacerze? Ciągnie jak głupi? Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 przyznam szczerze, że był grzeczniejszy niż zwykle... Może dlatego, że nie zbarałam go z taka ekipą jak zawsze i nie miał na kogo się wściekać, a moze to już pierwsze oznaki starości? Sama nie wiem... Nie puszczałam go ze smyczy, bo on nie bardzo się słucha, a znowu na naszych terenach pojawiły się dziki :-( chyba te same, bo znowu trzy, tylko, że tym razem już większe... Dżersejek Sabcia Efra Loka z Dżersejem ;) a tu jeszcze z Sabcią Quote
Bjuta Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Nawet Kora na spacerze!!! To się jej udało!!! :) :) :) A czy dołożyliście kogoś do tego boksu w miejsce Sieny? W sumie to chyba byłoby fajniej, żeby zostały w trójkę, może by się trochę wyluzowały mając ciut więcej miejsca. Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Bjuta']Nawet Kora na spacerze!!! To się jej udało!!! :) :) :) A czy dołożyliście kogoś do tego boksu w miejsce Sieny? W sumie to chyba byłoby fajniej, żeby zostały w trójkę, może by się trochę wyluzowały mając ciut więcej miejsca. też mi sie wydaje, że tak jest lepiej ;) Zawsze trochę więcej przestrzeni... Emil Liderek moja Wizunia kochana na początku spaceru, bidulka potem nawet nie miała sił wracać... Jednak wiek robi swoje... Jak będzie ciut cieplej to znowu zrobie jej luźniejszą fryzurkę, żeby było jej trochę lżej... Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Lider Wizunia Czester Braun a za nim Hadwes Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Braun szaleństwa Otto Adi Czester i Hadwes :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Farsunia Lider Emil Czester i tyłek Nuni :evil_lol: Braun Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 od lewej Norman, Braun i Emil Otto Bumer Quote
Beatkaa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Poprzeklejam te cudne foteczki na wątki psiaków... :):) Kurcze, znowu dziki? Jakby mało było problemów to jeszcze one... Quote
Mysia_ Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Dzięki Beatko :loveu: Bodzio, Buska, Tika i Łapcia Bodzio Quote
Recommended Posts