Bjuta Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jak oglądam te pychole, to sobie nie mogę wybaczyć, że Dziadzia i Reksia oddałyśmy do Arktyki. Quote
Mysia_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 mam to samo :-( ale kto by się spodziewał.... Quote
Mysia_ Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 zostało mi jeszcze trochę fotek ;) Tika Bodzio, Buska i Tika Quote
Bjuta Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super te foty, tylko trawy na nich brakuje! I słońca! :) Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 na zielona trawkę jeszcze pewnie poczekamy :-( Ok. kończe powoli z tymi fotami :cool3: Herma Helcia Maisza Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Helcia Kudłaś no i wracamy... Herma KONIEC :diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 mam jeszcze jakieś zdjęcia Asi ;) ale poki co nie mam siły wstawiać :oops: Quote
kamilka91 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/2417/misiupsiiiaaaki141.jpg - jakie kołtuny... :-( Uwielbiam patrzeć na śmiejące się schroniskowe pyski... :multi: Quote
Bjuta Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Koltuny (Misiek się tak latwo obciąc nie da....) ale jaki uśmiech!!!! Misiu już tak dawno nie byl na spacerze. Beatkoo, jaki on jest? Piękne zdjęciea my zrobilaś!!! Quote
Beatkaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bjuta napisał(a):Koltuny (Misiek się tak latwo obciąc nie da....) ale jaki uśmiech!!!! Misiu już tak dawno nie byl na spacerze. Beatkoo, jaki on jest? Piękne zdjęciea my zrobilaś!!! W planach miałam wyjść jak zwykle tylko z Ibisem i Krzysiem,ale Misiu tez się przecisnął i wyszedł.Wiesz chodziłam za nim,ale uciekał i nie dał się zapiąć na smycz,bałam się,że może ugryźc.W końcu Myszka mi pomogła i na smyczy poszedł na spacerek :multi: Idzie bardzo bardzo wolno...czasem się zatrzymuje i wącha jakieś krzaki 10min.Można go nawet pogłaskać na spacerku,nie jest agresywny,widać,że lubi spacerki(zresztą jaki pies by nie lubiał:evil_lol:). Do boksu wszedł bez problemu,zdjęłam mu smycz i sam wiedział już gdzie iść ;) Quote
Mysia_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Misiu co roku był obcinany na zero, ale w pełnej narkozie, bo inaczej po prostu się nie dało :-( Nie wiem jak w tym roku to robimy, bo ja sobie nie wyobrażam, żeby przy jego aktualnej kondycji poddawać go narkozie... Może tym razem nie będzie taki waleczny :roll: Coś wymyślimy, niech tylko zrobi się trochę lepsza ta pogoda :roll: Wrzucę w końcu te fotki Asi ;) Ludwiś biedny młodziutki Skubi, którego nikt nie chce :-( Quote
Recommended Posts