Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koltuny (Misiek się tak latwo obciąc nie da....) ale jaki uśmiech!!!! Misiu już tak dawno nie byl na spacerze. Beatkoo, jaki on jest? Piękne zdjęciea my zrobilaś!!!

Posted

Bjuta napisał(a):
Koltuny (Misiek się tak latwo obciąc nie da....) ale jaki uśmiech!!!! Misiu już tak dawno nie byl na spacerze. Beatkoo, jaki on jest? Piękne zdjęciea my zrobilaś!!!

W planach miałam wyjść jak zwykle tylko z Ibisem i Krzysiem,ale Misiu tez się przecisnął i wyszedł.Wiesz chodziłam za nim,ale uciekał i nie dał się zapiąć na smycz,bałam się,że może ugryźc.W końcu Myszka mi pomogła i na smyczy poszedł na spacerek :multi: Idzie bardzo bardzo wolno...czasem się zatrzymuje i wącha jakieś krzaki 10min.Można go nawet pogłaskać na spacerku,nie jest agresywny,widać,że lubi spacerki(zresztą jaki pies by nie lubiał:evil_lol:). Do boksu wszedł bez problemu,zdjęłam mu smycz i sam wiedział już gdzie iść ;)

Posted

Misiu co roku był obcinany na zero, ale w pełnej narkozie, bo inaczej po prostu się nie dało :-( Nie wiem jak w tym roku to robimy, bo ja sobie nie wyobrażam, żeby przy jego aktualnej kondycji poddawać go narkozie... Może tym razem nie będzie taki waleczny :roll: Coś wymyślimy, niech tylko zrobi się trochę lepsza ta pogoda :roll:

Wrzucę w końcu te fotki Asi ;)

Ludwiś

biedny młodziutki Skubi, którego nikt nie chce :-(