Mysia_ Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 widzę, że Dakar wygląda o niebo lepiej niż na tych fotkah, które były na ogólnym ;) Quote
APSA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mi się w ten weekend nie udało dotrzeć do schroniska, choć sobotnia pogoda zachęcała :( Magdyska, jeśli masz jakieś zdjęcia niespacerowe, możesz je wrzucać do galerii paluchowej, którą kiedyś popełniłam: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36336 Z braku aktualnych zdjęć, skoro już pisze, wrzucę kilka zaległych Malutka Keity z niewykształconą łapką: Quote
Asia_Klero Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A jak sobie swietnie radzi:)To przykład psiaka,ktory nie jest jak inne ale radzi sobie doskonale;) Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Beka z Cezarem: Cezar i kawałek Beki;): Znowu Cezar i w oddali Beka: merdanie ogonkiem:evil_lol: I jeszcze raz : Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Przepiękna Mija -> jak widać owczarek niemiecki: Jedno uszko klapnięte i mordeczka do całowania:loveu:: Tutaj z kolegą Miśkiem moim ulubieńcem. Zawsze gdzieś mu się śpieszy:roll:: Przed siebie: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Teraz czas na Kermita (strasznie zaniedbany-> sierść sklejona, pracujemy nad tym aby doszedł do "normalnego" wyglądu): Jak widać pogoda nie najlepsza do robienia zdjęć ani spacerów-> najpierw deszcz potem deszcz ze śniegiem a na koniec sam śnieg :shake:: Pychola nie chciał pokazać :evil_lol:: Model zaczął strajkować i stwierdził że nie będzie więcej zdjęć z Jego udziałem dlatego nie oglądał się za siebie :evil_lol:: A oto starsze zdjęcie Aresa-> mimo że w ogóle tego nie widać jest całkiem ślepy a tym samym zero szans na adopcję:shake: Mimo to jest bardzo optymistycznie nastawiony do świata. Podaje łapkę, jest bardzo przytulaśny taki wielki misio:loveu:: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Więcej zdjęć nie mam a tyle jeszcze mordek było chętnych do pozowania...aparat szwankował :mad: Quote
sara_rokitnica Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 śliczne te Twoje psiaki magdyska :loveu: biedny Aresik... :( też mamy w schronisku niewidomego psiaka :( dobrze że przynajmniej sobie bidulek jakoś radzi... :roll: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Chyba mam słabość do dużych psów. Tak się teraz zastanawiam i nie mam żadnych mniejszych, same wielkoludy :evil_lol: Tak Aresik bardzo dobrze sobie radzi...tylko domku brak...ale już nie przytłaczam ludzi w końcu ma być to optymistyczny wątek...:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 oj jak ja uwielbiam onkowate psiaki-a starsze to juz wogole kocham na wstepie;)Sliczne te wszystkie psiury Quote
Mysia_ Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 ja już dzisiaj nie dam rady wkleić reszty fotek :roll: Może jutro...... Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Staram się przecież, dopiero co foteczki wstawiłam :cool3: Znajcie moje dobre serce :evil_lol: Czester: Debra: Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Voka: Redi: Debra: wściekła (jak zwykle :diabloti:) Labamba: Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Wiza: Bumer: Lider za Wizą: Lana (specjalnie dla zabci :evil_lol:): Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 i jeszcze jakieś dwie foteczki :eviltong: Lider: Lider i Lana.... Quote
Asia_Klero Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Śliczne te fotki:D:D:D:D:Da Debra mi sie kojarzy z Tarusia:D:Dona wogole taaaka ładna jest:D Quote
magdyska25 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 O masz Mysia z iloma Ty psami wychodzisz na raz bo ja się doliczyć nie mogę :evil_lol:??? Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 ten spacer z którego są fotki to jeden większych, bo liczy sobie 17 psiaków z boksów ;) + psiaki z biura czy kotłowni.... Była jeszcze Pola, Sara, Łapka i nie wiem czy ktoś jeszcze :eviltong: Quote
dona20 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Na prawdę imponująca jest liczba psisaków na jednym spacerku:)Ja będe w schronisku w sobotę(chciałam już przyjechac w poprzednią sobotę, ale byłam chora:( )Mam nadzieję, że znajda sie dla mnie jakieś pieski które będe mogła wżiąść na spacerek:) Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Lana nadal w schronisku? Toz to niemozliwe.. piekna i niepowtazalna suncia! ja takie psy lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadal z niej taka wariatka, jak pisalas? :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='zaba14']Lana nadal w schronisku? Toz to niemozliwe.. piekna i niepowtazalna suncia! ja takie psy lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadal z niej taka wariatka, jak pisalas? :loveu:[/quote] a no dalej :roll: Strasznie mi jej szkoda :-( Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Mysia_']a no dalej :roll: Strasznie mi jej szkoda :-([/QUOTE] nie rozumie ludzi.. czego oni szukaja w psach? :roll::roll: Quote
Recommended Posts