Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękna Mija -> jak widać owczarek niemiecki:

Jedno uszko klapnięte i mordeczka do całowania:loveu::

Tutaj z kolegą Miśkiem moim ulubieńcem. Zawsze gdzieś mu się śpieszy:roll::

Przed siebie:

Posted

Teraz czas na Kermita (strasznie zaniedbany-> sierść sklejona, pracujemy nad tym aby doszedł do "normalnego" wyglądu):

Jak widać pogoda nie najlepsza do robienia zdjęć ani spacerów-> najpierw deszcz potem deszcz ze śniegiem a na koniec sam śnieg :shake::

Pychola nie chciał pokazać :evil_lol::

Model zaczął strajkować i stwierdził że nie będzie więcej zdjęć z Jego udziałem dlatego nie oglądał się za siebie :evil_lol::

A oto starsze zdjęcie Aresa-> mimo że w ogóle tego nie widać jest całkiem ślepy a tym samym zero szans na adopcję:shake: Mimo to jest bardzo optymistycznie nastawiony do świata. Podaje łapkę, jest bardzo przytulaśny taki wielki misio:loveu::

Posted

Chyba mam słabość do dużych psów. Tak się teraz zastanawiam i nie mam żadnych mniejszych, same wielkoludy :evil_lol:
Tak Aresik bardzo dobrze sobie radzi...tylko domku brak...ale już nie przytłaczam ludzi w końcu ma być to optymistyczny wątek...:cool3:

Posted

ten spacer z którego są fotki to jeden większych, bo liczy sobie 17 psiaków z boksów ;) + psiaki z biura czy kotłowni.... Była jeszcze Pola, Sara, Łapka i nie wiem czy ktoś jeszcze :eviltong:

Posted

Na prawdę imponująca jest liczba psisaków na jednym spacerku:)Ja będe w schronisku w sobotę(chciałam już przyjechac w poprzednią sobotę, ale byłam chora:( )Mam nadzieję, że znajda sie dla mnie jakieś pieski które będe mogła wżiąść na spacerek:)

Posted

Lana nadal w schronisku? Toz to niemozliwe.. piekna i niepowtazalna suncia! ja takie psy lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadal z niej taka wariatka, jak pisalas? :loveu:

Posted

[quote name='zaba14']Lana nadal w schronisku? Toz to niemozliwe.. piekna i niepowtazalna suncia! ja takie psy lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadal z niej taka wariatka, jak pisalas? :loveu:[/quote]

a no dalej :roll: Strasznie mi jej szkoda :-(