Mysia_ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 magdyska25 napisał(a):czy to nie rodzeństwo?? tak bardzo podobne do siebie jak 2 kropelki wody. Piękne!!! rodzeństwo raczej nie, przynajmniej nic nam na ten temat nie wiadomo ;) Asia jak zapraszasz na wątek to podaj link :eviltong: Quote
magdyska25 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 a to przepraszam->są bardzo podobne do siebie:) Quote
Pianka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/IMG_2589.jpg jeju, ja już go kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Pianka']http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/IMG_2589.jpg jeju, ja już go kocham:loveu::loveu::loveu: Widzisz Pianka, dostajesz specjane serie fotek szczoteczek :evil_lol::eviltong: Quote
Asia_Klero Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Szrek i Tara to moi ulubiency:DMaja u mnie specjalne wzgledy:) Quote
Asia_Klero Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63151 watek Szrekusia Quote
Mysia_ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Asia_Klero']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63151 watek Szrekusia no :cool3::cool3::cool3: Quote
magdyska25 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Przez 5 lat bycia wolontariuszką nigdy tak się nie zdenerwowałam:angryy: "Mój" Kubuś (psiak z banerka) został wciśnięty do 4 innych psów. Jest dominujący i tam też był psiak dominujący....sami wiecie co się działo...Teraz Kubuś to nie ten sam pies, przez kilka tygodni tak się postarzał że wygląda jak pies 15 letni!!! Jest w tragicznym stanie!! Ma rozcharatane ucho na dwie części i jest cały poobijany. Nie mogłam Go wziąć na spacer ponieważ bałam się że po powrocie znowu zaczną się gryżć. Zrobiłam Mu 2 zdjęcia i szybko odeszłam aby nie denerwować psów. Potem przez cały czas :placz:. Potem wstawię zdjęcia Kubusia...tym razem nie już na spacerze a w klatce... Quote
Pianka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mysia_ napisał(a):Widzisz Pianka, dostajesz specjane serie fotek szczoteczek :evil_lol::eviltong: No ja chce więcej. Szczególnie tamtego:cool3: dawać, dawac:mad: Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/IMG_2589.jpg jaaaaaka zjawiskowa sunia !!!!!! prześliczna!!! Quote
magdyska25 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Teraz tak wygląda Kubuś z mojego banerka możecie porównać... ....tak wyglądał kiedyś(na spacerku): a tak teraz w depresji... po lewej stronie i jego kochana mordka: POMÓŻMY MU!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Biedny psiak :-( Zabierz z sobą kogoś do schroniska, zebyście mogli wyjść z całym boksem :roll: Quote
magdyska25 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mysia_ napisał(a):Biedny psiak :-( Zabierz z sobą kogoś do schroniska, zebyście mogli wyjść z całym boksem :roll: i w tym cały problem...trzeba być wolontariuszem aby wychodzić z psami. przejść szkolenie, które trwa bardzo długo a w niedzielę przychodzi raptem 1 lub 2 osoby, które mają swoje psy i po prostu gdyby mi pomogły ich psiaki by nie wyszły na spacerek...:shake: Quote
Asia_Klero Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Biedne psiaki:(Nasze Zabrzanskie czekaja na kazda minute spaceru;) Quote
magdyska25 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Asia_Klero a ile u Was jest psów i wolontariuszy?? Quote
Mysia_ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 stałych wolontariuszy około 10 osób (z DGM Manixsa, Patikujek, Asia_Klero, sara_rokitnica, pati_zabrze, Madzia_zabrze, no i w pewnym sensie ja ;)). Psiaków w tym momencie niecałe 300.... Quote
Asia_Klero Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Moja kochana ,,mamusia"Mysia wszystko ci powiedziala:D:D:D:D:Da ja wyprowadzam psiaki m.in.z Sara_rokitnica i mamy ich ok40;) Quote
sara_rokitnica Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 taa i trzeba dodać że chyba wszystkie to takie dekliki że aż szkoda gadać :D :loveu: Quote
magdyska25 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wow:crazyeye:40!!! To niezłe stadko:) Co ile mniej więcej odwiedzacie schronisko. Dla sprostowania "moje" schronisko ma ok.1500 psów i ok.15 stałych wolonatriuszy........dlatego niektóre psy dziczeją. Schronisko jest przepełnione do granic możliwości. Coraz więcej psów a tyle samo wolontariuszy. Nawet połowa z Nich nie wychodzi:shake: A u Was jak jest z wychodzeniem,chodzi mi o to czy każdy z psów wychodzi na spacerki? Quote
Mysia_ Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 a ja z Madzia wychodzimy z ponad 60 psiakami ;) Prawie wszystkie psiaki wychodzą, a te które nie mają stałych wolontariuszy zazwyczaj aajemy na spacery nowym, żeby też miały okazje wyjść :cool3: Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tylko pogratulować takiej organizacji:multi: Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 W takim razie czekam na zdjęcia śliczności:p Mam jeszcze jedno pytanie, widzę na zdjęciach puszczone ze smyczy psiaki (albo potrzebuję okularów:oops:)---nie boicie się że Wam uciekną?? Chciałabym swoje puścić ale nie mam tyle odwagi: myślę że w niektórych przypadkach skończyło by się to niezłym pościgiem:lol:. Jak mam przekonać psiaki do powrotu (nie którym nawet nie pomaga smakołyk)? Quote
Mysia_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Na spacer bez smyczy idą paktycznie wszystkie psiaki, opócz kilku, które atakują inne psy, albo ludzi :roll: albo porostu mają swój świat i może nie chcą uciekac, ale czasem się zagapią, czasem skręcą nie tam gdzie trzeba :roll: My tych psiaków nie zachęcamy jakoś specjalnie, żeby z nami szły, same idą :evil_lol: Każdy z nich potrzebuje bliskości z człowiekiem, więc nie chcą uciekać ;) Co ciekawe, zauważyłam, że większośc psów, które bardzo ciągną na smyczy, puszczone z niej najlepiej się słuchają :cool3: Oczywiście są wyjątki :eviltong: Quote
Recommended Posts