magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Chyba potrzebuję okularów, bo nie wierzę psiaki na smyczy...:evil_lol: rzadko u Was się to chyba zdarza...:cool3: Quote
Asia_Klero Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Noo akurat ta 2 musi:D:DBrutus...niewiadomo dlaczego ucieka na pobliska wioske jak sie go spuści ze smyczy...a Maks także ucieka ale na pobliskie osiedle,w ktorym kiedys mieszkal:(dlatego chlopaki chodza na smyczy:D Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czyli kudłacza Maksiunia ktoś oddał z tamtego osiedla...:mad: Quote
Asia_Klero Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wiem tylko tyle,ze siedzial pod jakims blokiem.....caly czas:(:(To osiedle nie jest ,,za ciekawe"wiec ludzie kazali go zabrac....jak kiedys spuściłam go ze smyczy na spacerze,to uciekl i nawet nie musialam sie zastanawiac gdzie jest.....pobiegl pod ten blok gdzie siedzial....jak do niego przyszlam nawet nie uciekał...ale mial takie smutne oczy...a ja musialam zabrac go do schroniska:(:( Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 nie no tych ludzi to tylko powiesić!!! albo też wyrzucić pod blok niech sobie czekają!!!:mad: Quote
Asia_Klero Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Taki kochany psiak...ostatnio mi buziaki dawal na spacerze caly czas:( Quote
Mysia_ Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Asia to do roboty :cool3: Ferie masz pozakładaj wątki "swoim" psiakom ;) Wracając do Maksa to do końca zycia nie zapomę ile mu kleszczy wyrwałam kiedy trafił do schroniska, całe stadko ich miał na sobie :shake: Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ooooooo masz kochani właściciele!!!!:angryy: nie mówcie mi bo się przejadę tam do Was i znajdę ich...:mad: MAsz Ci los!!!! mieć psa rok i tak poprostu wyrzucić!!! Kudłacz powinien mieć założony wątek bo to tak śliczny psiak i jaki wdzięczny nawet buziaczki daje:loveu: Quote
Mysia_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 o wątek pomolestujemy (nie wiem czy mogę używac taki słów, bo modzi patrzą:diabloti:) Asię ;) Ja popołudniu (tzn. po 18 ) powstawiam troche fotek ;) Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ok to trzymam za słowo!!! Czekam do 18:) Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No widze,ze za duzego wyjscia nie mam:Pchce jeszcze zalozyc watek mojemu domowemu malemu ,,zoo":P:Pno i Maksowi:Pwiec moze jutro nad tym posiedze,bo rano wybieram sie do sklepu a popoludniu bede w domku;)Zaraz powklejam dzisiejsze foty,a troche ich jest:D:D Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zaczne od fotek z mojego ulubionego spaceru(to spacer z psiakami,ktore kooocham najbardziej na swiecie:D).Dzisiaj psiaczki mialy super zabawe,poniewaz mogly gryzc lod,slizgac sie na nim i gonic sie na lodzie:D:D:D:D:D Salwuś: Risza:D:D; Tara i kumple w oddali:D Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Coś mi fotosik zle dziala...zobacze co da sie zrobic:D Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Salwuś: Salwus i szrek gryza lod:P Tara:D: Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Salwuś: Risza: Tara(uzala ze tak bedzie mogla lepiej obserwowac co sie dzieje:P) Quote
Recommended Posts