Mysia_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/IMG_2620.jpg U nas w schronisku była też jedna tak smycz połączona z dwóch smyczy, identyko jak te na fotce :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mysia z drugiej strony po co Wam smyczki;) raczej macie mało indywidualistów chodzących własnymi ścieżkami jak to u nas bywa:eviltong: Quote
Asia_Klero Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No ba:D:DNasze psiaki sa wyjatkowe:D:D Quote
Mysia_ Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 magdyska25 napisał(a):Mysia z drugiej strony po co Wam smyczki;) raczej macie mało indywidualistów chodzących własnymi ścieżkami jak to u nas bywa:eviltong: wiesz smycze czasami się przydają :cool3: Quote
magdyska25 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Każdy pies jest na swój sposób wyjątkowy;) nawet takie rozrabiaki jak moje:eviltong: Smyczki się nieraz przydają to fakt ale raczej nie na spacerki z Mysią:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 magdyska25 napisał(a):Smyczki się nieraz przydają to fakt ale raczej nie na spacerki z Mysią:evil_lol: hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magdyska25 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Teraz to chyba już ochrzanu nie dostanę:evil_lol: wklejam stronkę moich psiaków (doszło jeszcze kilka i trzeba będzie uzupełnić) tam są zdjęcia ze spacerków;) http://www.psy.warszawa.pl/archiwum/adopcje_justyna_magda.htm Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 my tu na nikogo nie krzyczymy :diabloti: Quote
Asia_Klero Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Spacer ze Szrekiem,Tara,Salwusiem i Rufuskiem:) Salwus(z Sara:D:D:D) Quote
Asia_Klero Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ,,moja"kochana Tara i Salwuś:) Tara i Rufus:) Tara Quote
magdyska25 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jakie uśmiechnięte mordki!!! Oby więcej takich zdjęć. Jutro jadę do "moich" psiaków to popstrykam zdjęcia. Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 magdyska25 napisał(a):Jakie uśmiechnięte mordki!!! Oby więcej takich zdjęć. Jutro jadę do "moich" psiaków to popstrykam zdjęcia. czekamy :cool3: Może i ja dzisiaj porobię jakieś fotki... Jeszcze mam trochę zaległych :oops: Quote
Asia_Klero Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pogoda fotkom nie sprzyja ale mam nadzieje,ze uda wam sie chociaz troche zrobic:D:D Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No to najpierw trochę starych fotek :oops: bezimienny, młodziutki psiak, na którego wołam Mały :eviltong: Szczeniak, który już znalazł dom ;) Ajsza, też juz ma domek ;) Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 taki biedniusi dziadziuś (nad imieniem dla niego jeszcze intensywnie pracuje, ale chyba zostanie Dziadziuś:oops:): a tu z Karolkiem: Ajsza, a za nią Rossa: maleńkia Zajączek: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Zajączek :cool3: Kawałek Uszusia Awantura :loveu: imie nie ma nic wspólnego z jej charakterem, bo to istny aniołek :loveu:: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Perełka: Zajaczek :diabloti::evil_lol: Mały ;) Tekila: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 jeszcze raz Zajączek: jeszcze raz Ajsza ;) A teraz dzisiejsze :cool3: Troche kiepskie, ale cały czas padał deszcz, a co jakiś czas deszcz ze śniegiem :roll: Landi: Timba: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Kropka: Miki: Pola (ale paskudna ta fotka, aż wsty wklejać:oops:): Narazie tyle niech Wam wystarczyc, kiedys wkleje resztę :eviltong: Quote
magdyska25 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja to jestem strasznie zmęczona a i jeszcze na zaliczenie się trzeba nauczyć więc jutro wkleję zdjęcia. Pogoda dzisiaj była okropna non stop śnieg albo deszcz ze śniegiem i w dodatku strasznie ślisko. Quote
Recommended Posts