sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a co sie takiego dzialo ze mlyn mialas?? tak duzo ludzi po psy przychodzilo czy co??? a ta babka to sie powinna zastanowic nad braniem jakichs lekow uspokajajacych czy cos.... Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ledwo przyszłam a pod furtka stała kolejka :mad: Facet przyprowadził psa, którego brał od nas jako szczeniaka, bo źle go wychowali i psiak gryzie dzieci i jego zone i ogolnie jest bardzo bojaźliwy :shake: Nastepni ludzie przyszli po pieska, wzieli takiego mlodziutkiego (niespełna rocznego) psiaka... Jak się nimi zajmowałam to pryszli następni, tez po psiaka, ale swojego, ktory im uciekł i został przywieziony wczoraj w nocy - 7 miesięczny astek. Jak oni wyszli to przyszli ludzie z darami, no a potem ta durna baba zadzwoniła i to wszystko wydarzyło się wciągu jednej godziny :shake: A potem przyjełam jeszcze jednego pieska (szczeniaka), ludzie go znaleźli, ale to psina wzięta od nas ze schroniska, więc bedzie trzeba odwiedzic właścicieli :mad: Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no to mialas zakrecony dzionek w schronisku delikatnie mowiac ;] a tych wlascicieli szczeniaka to normalnie wezme i za..... uszy (nieco inne slowo mi po glowie chodzi...) na drzwiach powiesze jesli go wywalili. tych od tego zle wychowanego tak samo. i sie skonczy qrde branie psow a pozniej oddawanie. Quote
alina71 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wiem, że nie ma już Czarusia. Starsznie mi smutno było jak przeczytałam tego maila. Dawno tu nie zaglądałam. [i] I dostałam pismo o zebraniu ale nie mogę przyjechać. Quote
Manixsa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Aramis Gromada Dodam nastepna czesc potem bo teraz juz nie moge. Quote
Manixsa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Diana Nazar Tami Kizi Tekla Rock Rock i Tekla z patykiem Marta i Almo Aramis Tekla Rock Pola Kora Aramis Tami Warka Pola Nazar Nazar Rock Quote
Manixsa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cezar w trawie Joko i Sombta Pola Tami i Sombra Kizi i Tami Tami i Almo Tami Pola i Tekla Tami Tami Tekla Tuptus Ikea Tami Klonek :lol: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Niestety z Czarusiem był kiepsko :-( Tak długo z nami był..... :-( Rufus: Rufus, a w tyle Lejna: Lejna: Sabcia: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 był duży wiatr i wszystkim psiakom uszka latały :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 dzięki ;) Trochę szkoda, że tak mało, ale nie miałam ostatnio czasu nawet na spacerki chodzic :roll: Quote
zaba14 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 a to Labradorka,którą wołałam MILA, reagowała ;) jest już zamówiona ;) i w swoim żywiole ;) wściekły labek? :D Quote
Dada Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale z Lilusi piękność, aż się napatrzeć nie mogę... Quote
Samturia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 u nas nie można wyprowadzać psów ze schroniska na spacerki ;( Quote
zaba14 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dada napisał(a):Ale z Lilusi piękność, aż się napatrzeć nie mogę... a w schronisku siedzi kilka miesiecy :( wygrała walkę z parwo ;) foksa też jest ;) (mowie bo widze w avku) 1,5 roczny.. Quote
Mysia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 o foteczki :multi: Lila nadal w schronisku ??? :placz: Juz jakiś czas temu czytałam o niej na forum astów, myślałam, że juz dawno grzeje doopke w domciu :roll: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Samturia napisał(a):u nas nie można wyprowadzać psów ze schroniska na spacerki ;( szkoda psiaków :-( Quote
Mysia_ Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Czekam na kolejna porcję fotek :eviltong: Quote
Recommended Posts