Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ledwo przyszłam a pod furtka stała kolejka :mad: Facet przyprowadził psa, którego brał od nas jako szczeniaka, bo źle go wychowali i psiak gryzie dzieci i jego zone i ogolnie jest bardzo bojaźliwy :shake: Nastepni ludzie przyszli po pieska, wzieli takiego mlodziutkiego (niespełna rocznego) psiaka... Jak się nimi zajmowałam to pryszli następni, tez po psiaka, ale swojego, ktory im uciekł i został przywieziony wczoraj w nocy - 7 miesięczny astek. Jak oni wyszli to przyszli ludzie z darami, no a potem ta durna baba zadzwoniła i to wszystko wydarzyło się wciągu jednej godziny :shake: A potem przyjełam jeszcze jednego pieska (szczeniaka), ludzie go znaleźli, ale to psina wzięta od nas ze schroniska, więc bedzie trzeba odwiedzic właścicieli :mad:

Posted

no to mialas zakrecony dzionek w schronisku delikatnie mowiac ;] a tych wlascicieli szczeniaka to normalnie wezme i za..... uszy (nieco inne slowo mi po glowie chodzi...) na drzwiach powiesze jesli go wywalili. tych od tego zle wychowanego tak samo. i sie skonczy qrde branie psow a pozniej oddawanie.

Posted

Wiem, że nie ma już Czarusia. Starsznie mi smutno było jak przeczytałam tego maila. Dawno tu nie zaglądałam.
[i]
I dostałam pismo o zebraniu ale nie mogę przyjechać.

Posted

Dada napisał(a):
Ale z Lilusi piękność, aż się napatrzeć nie mogę...

a w schronisku siedzi kilka miesiecy :( wygrała walkę z parwo ;)
foksa też jest ;) (mowie bo widze w avku) 1,5 roczny..

Posted

o foteczki :multi:
Lila nadal w schronisku ??? :placz: Juz jakiś czas temu czytałam o niej na forum astów, myślałam, że juz dawno grzeje doopke w domciu :roll: