Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 własnie o to chodzi, że przyjazny :lol: Szrekuś tak się cieszy :evil_lol: W schronisku mamy jeszcze jednego psiaka, ktory tak się usmiecha z radości - Witala ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no i wlasnie dlatego Szrekuś nie ma domku... :( bo ludzie mysla ze on chce ugryzc a on poprostu sie cieszy... Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Sara, to trzeba ludzią tłumaczyć :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 No co? :evil_lol: Pati znalazłas to co Ci napisałam o Duni? :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Sara, to trzeba ludzią tłumaczyć :eviltong: latwo mowic.. jak im mowie ze on sie tak cieszy to sie patrza jak na idiotke na mnie i ida se dalej :/ Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 to mówisz to chyba mało przekonujaco, przecież po nim to widac, że się cieszy ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 moze... pocwicze w domu przed lustrem :P:P:P (zartuje ;) ) nie no postaram sie mowic bardziej tak wlasnie przekonywujaco ;) Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 jakies fotki by się przydały :eviltong: A ja jutro nie bedę mogla zrobic.... :-( Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja tesh nie glownie dlatego ze mnie nie bedzie :P Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 a ja dlatego, że jutro jestem sama i musze siedzić w biurze :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 fest :/ ja bym tam chyba umarla jakbym miala caly dzien tak siedziec i sie ruszyc nie mogla :/ wspolczucia :P Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 wiesz i tak tam nie bede siedzieć cały dzień, no bez przesady :evil_lol: Ale zawsze na wszelki wypadek, jakby ktos przyszedł, musze być w pobliżu ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hehe no to to sie rozumie ;) ale na spacerki nie bedziesz mogla isc :( chyba ze tak jeszcze przed otwarciem.... Quote
Pianka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja byłam dzisiaj na spacerku z Tinką, ale nie mam fot:oops: Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mysia bo przeploszysz z tad wszystkich :P ;) nie tak agresywnie od razu ;) :D Quote
Pianka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Pianka :mad: Poprawie się następnym razem:oops: Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 chyba jeszcze nie widziałas agresji w moim wykonaniu ;) Np. dzisiaj rano bylam bardzo agresywna wobe jakiejś baby z Rokitnicy :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 oj nie chcialabym byc w jej skorze w takim razie... :evil_lol: ;) :P a czym Ci tak podpadla co?? ;) :P Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 jakaś psychopatka chyba.... Ja to byłam dla niej bardzo miła, tłumaczyła i tłumaczyłam, ale ile można.... :eviltong: Zadzwoniła rano przed 11, ze od dzisiejszego rana po całej Rokitnicy biega pies i jemu z pyska leci ślina, więc napewno jest wsciekły.... Powiedziała mi, ze ktoś musi natychmiast po tego psa jechac. Juz widze jak pracownik by szukał tego psa po całej "rokicie" :evil_lol: No i starałam się jej wytłumaczyć... Ale wariatka jedna stwierdziła, że ona inaczej załatwi tą sprawę, użyje swoich kontaktów i jeszcze zobaczę :evil_lol: Tak załatwiła tą sprawę, że zadzwonila na komisariat policji, potem z tego komisariatu zadzwonil do mnie jakiś mily Pan i poprosił, zeby dla swiętego spokoju ktoś tam pojechał. No to kierowca pojechał, ale psa oczywiście nie było :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 fest :/ ja tam na rokicie zadnego psa ktoremu leci slina z pyska nie widzialam... trza sie bylo zapytac czy sie dobrze czuje i czy czasem nikt jej niczego podejrzanego do kawy rano nie dosypal bo znam wiekszosc psow na rokicie i zaden wsciekly nie jest :P a jakby byl to by se raczej tak po calej rokitnicy nie latal tylko wlasnie by kogos "zżerał" :P ludzie to czasami maja pomysly.... Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Nie dosyć, że rano miałam w schronisku "młyn" to jeszcze mi taka baba humor popsuła :shake: Quote
Recommended Posts