Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

własnie o to chodzi, że przyjazny :lol: Szrekuś tak się cieszy :evil_lol: W schronisku mamy jeszcze jednego psiaka, ktory tak się usmiecha z radości - Witala ;)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz i tak tam nie bede siedzieć cały dzień, no bez przesady :evil_lol: Ale zawsze na wszelki wypadek, jakby ktos przyszedł, musze być w pobliżu ;)

Posted

jakaś psychopatka chyba.... Ja to byłam dla niej bardzo miła, tłumaczyła i tłumaczyłam, ale ile można.... :eviltong: Zadzwoniła rano przed 11, ze od dzisiejszego rana po całej Rokitnicy biega pies i jemu z pyska leci ślina, więc napewno jest wsciekły.... Powiedziała mi, ze ktoś musi natychmiast po tego psa jechac. Juz widze jak pracownik by szukał tego psa po całej "rokicie" :evil_lol: No i starałam się jej wytłumaczyć... Ale wariatka jedna stwierdziła, że ona inaczej załatwi tą sprawę, użyje swoich kontaktów i jeszcze zobaczę :evil_lol: Tak załatwiła tą sprawę, że zadzwonila na komisariat policji, potem z tego komisariatu zadzwonil do mnie jakiś mily Pan i poprosił, zeby dla swiętego spokoju ktoś tam pojechał. No to kierowca pojechał, ale psa oczywiście nie było :roll:

Posted

fest :/ ja tam na rokicie zadnego psa ktoremu leci slina z pyska nie widzialam... trza sie bylo zapytac czy sie dobrze czuje i czy czasem nikt jej niczego podejrzanego do kawy rano nie dosypal bo znam wiekszosc psow na rokicie i zaden wsciekly nie jest :P a jakby byl to by se raczej tak po calej rokitnicy nie latal tylko wlasnie by kogos "zżerał" :P ludzie to czasami maja pomysly....