Pianka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):a kiedy bedą jakieś nowe fotki? :evil_lol: Ja dzisiaj będe w schronisku. Troche inaczej niż zwykle bo nie rano a po południu. Moze jakiegos psiaka wezme na spacer:eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 no to ja moze wkleje foty z niedzielnego spacerku bo Mysia mnie chyba zezre jak mnie zobaczy jak ich nie wkleje ;) Bonusek :):loveu::loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 zdjecia Brutusia:loveu::loveu: :smile: (mam nadzieje ze dzieki niektorym zrozumiecie co mam na mysli mowiac ze ten psiak poprostu kocha wode ;-) ) a tu Brutus zażywa kąpieli błotnych w kałuży (i robił to w każdej napotkanej) "Maseczka z błota nałożona to teraz trzeba poczekać aż wyschnie..." "...teraz potrzeć trochę trawą żeby wchłonęła w sierść i w skórę..." "...dokładnie spłukać..." "...i wytrzeć się do sucha w trawie aby sierść nabrała puszystości i połysku..." "...no i gotowe. Teraz mogę biec poszukać domu. Teraz napewno komuś się spodobam" i Salwek ;):loveu::loveu: "Buszujący w trawie ;-)" i to wszystko jesli chodzi o spacerki ;) Quote
Patikujek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To ja wklejam moje: Pekińczyk zwany porzeze mnie Rudim:) Misia Tuptuś Quote
Pianka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Poprosze info o tym psie ktos szuka takiego psiaka, ale potrzebne info o nim:p Quote
Mysia_ Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Jest młodym psiakiem, znalazła go jakaś kobieta, chciała zostawić, ale jakoś nie wyszło :mad: Jest bardzo pryjazny i wesoły, a w schronisku cały czas płaczę i piszczy, bo chce do ludzi :-( :-( :-( Quote
Mysia_ Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Nie wiem ile konkretnie ;) Ale zabki ma całkiem fajniutkie :cool3: Quote
Patikujek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jak na mój gust góra 2 lata, ale u tych psiaków z krótkimi pyszczkami to tak nie bardzo umiem wyczuć:shake: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 no własnie o to chodzi ;) zawsze u bokserów, pekińczyków itp. mam problem :evil_lol: Quote
ekardas Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No proszę z marszu psiaki z Zabrza wpadły mi do skrzyneczki, na sam widok poprawiam sobie nastrój, a jestem w pracy, będzie potrzebny, dzień zapowiedzieli upalny, i weekend tez więc mam nadzieje ze sobota dla psiaków szykuje sie plenerowo- spacerowa, jakby ktoś chciał bliskiego przyjaciela to zapraszam do tego schroniska,- naprawde warto...pozdrawiam Zabrze Quote
Mysia_ Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Weekend napewno spędimy na spacerkach :razz: Więc licze na duuużo fotek :loveu: Quote
Pianka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Przekazałam info o tym psie. Odpowiedź będzie chyba pojutrze. Jak jutro będzie znów parno to wychodzić na spacer mi się nie będzie chciało:evil_lol: Quote
ekardas Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wyglądaja dziewczyny psie mamy będą w sobote w schronisku, to wyjatkowa okazja by zabrać psiaka do domu poleconego przez wolontariat, one je myziają ,otaczaja opieką czesto ratuja w koszmarze. Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ja bede w niedziele ;) postaram sie sprezyc i obleciec jak najwiecej spacerkow i oczywiscie zrobic zdjecia :P ;) Quote
Mysia_ Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 mam nadzieje, że jutro nie bedzie za gorąco.... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 tesh mam taka nadzieje bo sie wytrzymac nie da nawet w domu a co dopiero tam na spacerach na szczerym polu :P Quote
Mysia_ Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 najgorzej to sie psiaki mają w takie ciepło :shake: Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no niestety... a te na wybiegach to dopiero maja "wesolo" w taki upal :shake: Quote
Recommended Posts