Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
a kiedy bedą jakieś nowe fotki? :evil_lol:

Ja dzisiaj będe w schronisku. Troche inaczej niż zwykle bo nie rano a po południu. Moze jakiegos psiaka wezme na spacer:eviltong:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjecia Brutusia:loveu::loveu: :smile: (mam nadzieje ze dzieki niektorym zrozumiecie co mam na mysli mowiac ze ten psiak poprostu kocha wode ;-) )

a tu Brutus zażywa kąpieli błotnych w kałuży (i robił to w każdej napotkanej)

"Maseczka z błota nałożona to teraz trzeba poczekać aż wyschnie..."

"...teraz potrzeć trochę trawą żeby wchłonęła w sierść i w skórę..."

"...dokładnie spłukać..."

"...i wytrzeć się do sucha w trawie aby sierść nabrała puszystości i połysku..."

"...no i gotowe. Teraz mogę biec poszukać domu. Teraz napewno komuś się spodobam"

i Salwek ;):loveu::loveu:

"Buszujący w trawie ;-)"

i to wszystko jesli chodzi o spacerki ;)

Posted

Jest młodym psiakiem, znalazła go jakaś kobieta, chciała zostawić, ale jakoś nie wyszło :mad: Jest bardzo pryjazny i wesoły, a w schronisku cały czas płaczę i piszczy, bo chce do ludzi :-( :-( :-(

Posted

No proszę z marszu psiaki z Zabrza wpadły mi do skrzyneczki, na sam widok poprawiam sobie nastrój, a jestem w pracy, będzie potrzebny, dzień zapowiedzieli upalny, i weekend tez więc mam nadzieje ze sobota dla psiaków szykuje sie plenerowo- spacerowa, jakby ktoś chciał bliskiego przyjaciela to zapraszam do tego schroniska,- naprawde warto...pozdrawiam Zabrze

Posted

Przekazałam info o tym psie. Odpowiedź będzie chyba pojutrze.

Jak jutro będzie znów parno to wychodzić na spacer mi się nie będzie chciało:evil_lol:

Posted

Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wyglądaja dziewczyny psie mamy będą w sobote w schronisku, to wyjatkowa okazja by zabrać psiaka do domu poleconego przez wolontariat, one je myziają ,otaczaja opieką czesto ratuja w koszmarze.