sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 wczoraj nawet glosno bylo :P nie no w sumie z checia bym poogladala jakies czyjes nowe foty :P ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 heh nom w sumie fakt :P i to jeszcze na dodatek tylko Ty wklejasz zdjecia :P wogole to Brutusa bys mogla wreszcie odwiedzic swoja droga :P bo tam jak dotad jestem tylko ja od paru dni i gadam sama do siebie :P :) nastepnym razem jak bede w schronisku moze mi sie uda cyknac pare fajnych foteczek to je wkleje ;) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 własnie przedchwilą u Brutuska byłam :eviltong: Nie no, jeszcze Manixsa i Patikujek fotki wklejaja, ale ja najwięcej :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no masz szczescie ;) bo normalnie jush se myslalam ze zapomnieli wszyscy o moim przepieknym Brutusku :( a ja najmniej :P ale to nie moja wina ze ja i aparat to niezbyt dobre polaczenie :P Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 A tak w ogóle ciekawe czy Patikujek odnalazła tutaj (w naszym dialogu) to co napisałam jej o Duni :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hehe mam nadzieje ;) a jak nie to damy jej mape :P ;) :):):):) w sumie ciezko chyba bedzie cos tam wyszperac o Duni z tego dialogu :):):) Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 nie wiem nawet wlasciwie... mozliwe w sumie ;) :):):) Quote
Mysia_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Manixsa, a moje fotki oglądałaś? :cool3: Są całkiem nowe i jest ich sporo :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 a no, piękny usmiech :loveu: W koncu piekna Dunia pieknie się uśmiecha :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 U Szrekusia to inny rodzaj usmiechu :evil_lol: Ale bez fotek, to wiesz :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 w wątku Szreka to se mogą być :eviltong: :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 okej okej jush ja tu wciepuje :P zeby nie bylo ;) :P Szrekuś i jego cudowny usmiech :):) Szrek z Kennia: moj koffany Salwek :):):) Mitsi: Brutek moj kochany :):) i Paurunia: i wsio :P a fotki sa ze spaceru z 2 maja :P Quote
sara_rokitnica Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no wiesz jak sie nameczylam?? kopiowanie adresow zdjec z watkow to normalnie robota bez konca praktycznie :P:P:P:P ;) nie no tak serio to moja wina ze len jestem?? :P ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no dzieki :P:P:P ;) nie no qrcze tak mi sie nie chcialo wtedy ostatnio tych zdjec wciepywac... ale sa :):):):) Quote
Recommended Posts