GoniaP Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Spieszę wstawić zdjęcia dzisiejszego Panczusia: Jest mi go strasznie żal! :placz: On w tym stanie nie przeżyje w żadnym schronie!!! Jemu jest potrzebny dt/ds na cito!!! :placz: Quote
stonka1125 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 gonia zadzwonie do ciebie jutro(dzisiaj),mam "pomysła" jak się nie uda to o czym pisałam,czy oni go odjajczyli przy okazji???? Quote
GoniaP Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Niestety nie, bo on dodatkowo jest wnętrem, a ponieważ operacja i tak trwała ponad 3 h, to nie chcieli ryzykować dłuższej narkozy.. Quote
GochaT Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cudny Panczuś może się uda DT a deklaracje jakoś się pozbiera Quote
juliaikamil Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wstawiłam zdjęcie Pancza na naszą klase, z nr konta fundacji; mam nadzieję, że ktoś ze znajomych cokolwiek dla niego przeleje. szkoda psinki, trzymam mocno kciuki :) Quote
stonka1125 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 dziękuje w imieniu Panczusia!!! Quote
juliaikamil Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 co u Panczusia? już pare dni bez wieści... :( Quote
Helga&Ares Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I jak tam Panchuś w dt? YouTube - Pancho Quote
jkp Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Początki w DT niepewne . Wiesci z wieczora nie mam , jutro napiszę , TRZYMAJCIE KCIUKI za Panczusia . Quote
GoniaP Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Myślę, że odezwie się tu wkrótce Stonka, bo to Ona wiozła go dziś do dt. Ja tylko wiem z rozmowy z dt, że Panczuś to słodycz na 3 łapkach, nic tylko by się tulił i pieścił, że boi się windy, że nie obsikał na dzień dobry ścian nowego domu, że jest mega chudy, dużo pije i ma ciepły nos ;) Quote
GoniaP Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jkp napisał(a):Początki w DT niepewne . Wiesci z wieczora nie mam , jutro napiszę , TRZYMAJCIE KCIUKI za Panczusia . Ojej :( Zabrzmiało złowrogo, a pisałyśmy jednocześnie... Co się stało? Quote
Helga&Ares Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jkp napisał(a):Początki w DT niepewne . Wiesci z wieczora nie mam , jutro napiszę , TRZYMAJCIE KCIUKI za Panczusia . Co się dzieje????? Quote
stonka1125 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 proszę o spokój, główna zasada "nie martwimy się na zapas", ja myślę że "niepewne" oznacza właśnie to, że panczito niepewny, że boi się windy, że jest troszkę zagubiony i takie tam, on albo był zamykany w jakichś okropnych komórkach bo bardzo boi sie zamkniętych pomieszczeń, albo wręcz przeciwnie, w życiu w zamkniętym pomieszczeniu nie był i nie wie czego się spodziewać, poza tym jest PRZESŁODKI!!!!!To fantastyczny i proludzki psiak, cały czas trącał mnie nochalem żebym go głaskała, no nawet nie wiem co jeszcze mogłabym napisać o nim, jak tak patrzysz w te jego wielką mordę, to koniec, cieszę się ,że jest pod dobrą opieką, aha i pani opiekunka też spojrzała w pycho i powiedziała że przecudne jest i słodkie, musi Panczo nabrać ciałka bo na razie to tylko wielki łeb ma (ale śliczny:loveu:) Quote
GochaT Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Będzie dobrze dziewczyny a jak trzeba będzie pomocy w złotówkach to piszcie Quote
juliaikamil Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :loveu:ale cię cieszę... Panczuś da sobie radę ( mam nadzieję), trzymam mocno kciuki. Quote
stonka1125 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Pewnie, że da radę, wszystko będzie dobrze ! Quote
jkp Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No jeden wyraz i TAAAKA PANIKA :eviltong:. Stonka dzięki !! No NIEPEWNY Panczus oczywiscie !! Boi sie windy , okien itd. Za to trzyma czystość w domu (co wazne bo przy strachu z wychodzeniem i dłuuuuga droga na dwor byłoby trudno go nauczyc ) Poza tym wszystko OK grzeczny, do miziania itd ... SPOKOJNIE MOJE PANIE :razz::razz: !!! Quote
GoniaP Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No pięknie Jkp! A ja pół nocy nie spałam przez Twój wpis. No to uff! :lol: Quote
GochaT Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jeżeli będzie u Panci to namówię Stonkę żebyśmy go odwiedziły , on jest taki jak nasz Miszka niby Bestia a Piękny ( ale czadzę chyba już nic nie będę pisać) Quote
stonka1125 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 GochaT napisał(a): ( ale czadzę chyba już nic nie będę pisać) Gocha czadzi bo ma dzisiaj doła totalnego , dowiedziała się że sunia którą od jakiegoś czasu obserwowała, została zabrana do schroniska gdzie wykrwawiła się przy porodzie......... Quote
Recommended Posts