Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spieszę wstawić zdjęcia dzisiejszego Panczusia:

Jest mi go strasznie żal! :placz:

On w tym stanie nie przeżyje w żadnym schronie!!! Jemu jest potrzebny dt/ds na cito!!! :placz:

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że odezwie się tu wkrótce Stonka, bo to Ona wiozła go dziś do dt.
Ja tylko wiem z rozmowy z dt, że Panczuś to słodycz na 3 łapkach, nic tylko by się tulił i pieścił, że boi się windy, że nie obsikał na dzień dobry ścian nowego domu, że jest mega chudy, dużo pije i ma ciepły nos ;)

Posted

jkp napisał(a):
Początki w DT niepewne . Wiesci z wieczora nie mam , jutro napiszę , TRZYMAJCIE KCIUKI za Panczusia .
Ojej :( Zabrzmiało złowrogo, a pisałyśmy jednocześnie... Co się stało?

Posted

proszę o spokój, główna zasada "nie martwimy się na zapas", ja myślę że "niepewne" oznacza właśnie to, że panczito niepewny, że boi się windy, że jest troszkę zagubiony i takie tam, on albo był zamykany w jakichś okropnych komórkach bo bardzo boi sie zamkniętych pomieszczeń, albo wręcz przeciwnie, w życiu w zamkniętym pomieszczeniu nie był i nie wie czego się spodziewać, poza tym jest PRZESŁODKI!!!!!To fantastyczny i proludzki psiak, cały czas trącał mnie nochalem żebym go głaskała, no nawet nie wiem co jeszcze mogłabym napisać o nim, jak tak patrzysz w te jego wielką mordę, to koniec, cieszę się ,że jest pod dobrą opieką, aha i pani opiekunka też spojrzała w pycho i powiedziała że przecudne jest i słodkie, musi Panczo nabrać ciałka bo na razie to tylko wielki łeb ma (ale śliczny:loveu:)

Posted

No jeden wyraz i TAAAKA PANIKA :eviltong:. Stonka dzięki !! No NIEPEWNY Panczus oczywiscie !! Boi sie windy , okien itd. Za to trzyma czystość w domu (co wazne bo przy strachu z wychodzeniem i dłuuuuga droga na dwor byłoby trudno go nauczyc )
Poza tym wszystko OK grzeczny, do miziania itd ... SPOKOJNIE MOJE PANIE :razz::razz: !!!

Posted

Jeżeli będzie u Panci to namówię Stonkę żebyśmy go odwiedziły , on jest taki jak nasz Miszka niby Bestia a Piękny ( ale czadzę chyba już nic nie będę pisać)

Posted

GochaT napisał(a):
( ale czadzę chyba już nic nie będę pisać)

Gocha czadzi bo ma dzisiaj doła totalnego , dowiedziała się że sunia którą od jakiegoś czasu obserwowała, została zabrana do schroniska gdzie wykrwawiła się przy porodzie.........

• 2 weeks later...