Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Panczo, a właściwie House, od wczoraj jest w nowym domu!
Zaadoptowali go młodzi, bardzo wrażliwi ludzie.
House mieszka w starej willi z dużym ogrodem, co niewątpliwie jest dużym bonusem. Co najważniejsze - tuż pod moim nosem
Największe podziękowania nie należą się Stonce, ani dr Ciborowskiemu, choć bez nich pies miałby marne szanse na przeżycie. Stonka zgarnęła go z pola z obolałą, niewładną łapką, dr. Ciborowski amputował łapeńkę po mistrzowsku. Pracownicy Veticusa dbali o chłopaka jak o swojego...
Nie ukrywajmy jednak, że najwięcej serca włożyli w Pancza vel Housa członkowie Rodziny Pani Hani... Niezastąpionej Hani... Dzięki nim, House nauczył się żyć w mieście, pokonał wiele "strachów" i stał się miejskim psem. Swoją miłością, mądrością i oddaniem, przystosowali niepełnosprawnego Housa do pełnoprawnego, niczym nieograniczonego życia.
Dziękujemy Wam za poświęcenie i za odwagę. Otworzyliście przed Housem drogę do nowego życia!
Już jutro przyjmiecie nowe wyzwanie, które, mam nadzieję, zapełni pustkę po Housie, ale uratuje kolejne psie życie. Dziękuję Wam!

Posted

to bardzo się cieszę, juz nie mogłam się doczekać kiedy Gonia to napisze!
Dla Pani Hani i całej rodzinki STOKROTNE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tym większe, że na pewno z takim królewiczem nie było łatwo się rozstać!!!!!!!!!! Padam do nóżek ! Dziękuję tez bardzo jkp, gdyby nie ona to skąd byśmy wiedzieli o Haniowej rodzince!
A ja sobie idę zmienić tytuł.
Z przyjemnością wielką!

Posted

stonka1125 napisał(a):
Tym większe, że na pewno z takim królewiczem nie było łatwo się rozstać!!!!!!!!!!
Oj nie było łatwo... Gdyby nie przeświadczenie, że to "dobre ręce"....
House to najwspanialszy pies na świecie! Mówię i piszę to z pełną świadomością.... Mam nadzieję, że nowi "właściciele" są tego w pełni świadomi ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Oj nie było łatwo... Gdyby nie przeświadczenie, że to "dobre ręce"....
House to najwspanialszy pies na świecie!

Oj potrafił on ująć za serce!
Jak to się dobrze wszystko i pokrętnie potoczyło, dt u Pani Hani miał być przecież dla emisi, a trafił tam housik, a emisia szczęśliwie została w dt na zawsze.......

Posted

stonka1125 napisał(a):
Oj potrafił on ująć za serce!
Jak to się dobrze wszystko i pokrętnie potoczyło, dt u Pani Hani miał być przecież dla emisi, a trafił tam housik, a emisia szczęśliwie została w dt na zawsze.......

Pokręcone to wszystko, ale z korzyścią dla "naszych" psów....
Hania od jutra będzie pomagała mega biedzie....

• 1 month later...