Ladymonia0610 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='funia']dzisiaj wydrukowłam kolejne plakaty Rudasa ..,...Kopiowałam zdjęcia i wyje jak bóbr ....Jest taki piękny i wesoły na nich ...[/QUOTE] Jaką macie gazete w Zamosciu? Dam ogłoszenie do gazety. Quote
funia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Jaką macie gazete w Zamosciu? Dam ogłoszenie do gazety.[/QUOTE] TYgodnik Zamojski .Ogłoszenie z małym zdjęciem kosztuje 300 zł ..... Lub Kronika Tygodnia cena podobna . Quote
Ladymonia0610 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='funia']TYgodnik Zamojski .Ogłoszenie z małym zdjęciem kosztuje 300 zł ..... Lub Kronika Tygodnia cena podobna .[/QUOTE] Chyba ich pogrzało! Spróbuje załatwić za niższa cene ...Ale dopiero jutro się z nimi skontaktuje. Quote
mari23 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Marinka']Ej...to było moje .... jakie słodkie zdjęcie! :) Marinko - czy w Lublinie grasują porywacze yorków? pani z miasta Chełm wybrała się do koleżanki mieszkającej w Lublinie, zabrała ze sobą ukochanego pieska ( yorka chyba), kiedy obie panie spacerowały z psiaczkiem na długiej smyczy nagle zatrzymał się samochód, wyskoczył facet, odciął smycz i porwał psa - to były sekundy.... kobieta jest zrozpaczona, to samotna pani, miała tylko tego pieska :-( (mam rodzinę w Chełmie, znają tą panią) Quote
funia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sabciu czy tak Cię wychowałam ?:evil_lol: Quote
JoanJ Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sabcia, jak widać na zdjęciu, zdążyła zapoznać się z pieskami i kotkami również.:lol: Już jest nasza:) Wkupiła się w towarzystwo. Potrafi się dogadać z każdym zwierzaczkiem. Trochę goni Mysię, a ta właśnie najbardziej ją kocha. To biała kotka, drobniutka (stąd imię), bardzo odważna, szybka jak iskierka. Często ociera się o Sabcię, próbując zdobyć jej przychylność. Może dlatego,że Mysia jest taki nerwus i działa szybko, zdarza się Sabci tak na nią reagować? Będziemy nad tym pracować. Liczę na podpowiedzi Dogomaniaczek. Szeleczki już zszyte. Przed chwiolą przygarnęłam na noc jeszcze jednego bezdomniaka, który juz krąży po mojej okolicy od kilku miesięcy. Jest zimno, więc dalam mu coś do zjedzenia i poszedł za mną jak w dym...No i teraz szukam mu domku, bo z czterema psami i trzema kotkami już nie dam sobie rady. Może ktoś z mojej okolicy potrzebuje ślicznego kundelka , pewnie nie ma roku, sierść melanż bury, kształtny, słodziak.Jak się wkleja zdjęcia?Co z Reksem? Liczę na dobre informacje:) Pozdrowienia! Quote
JoanJ Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='funia']Sabciu czy tak Cię wychowałam ?:evil_lol:[/QUOTE] Chciałam dodać, że bardzo dziękuję za opiekę nad Sabcią, Funiu. Sunia ma piękną sierść, jest zadbana i grzeczniutka... no może poza małymi wybrykami ze zdjęć (koci parapet bardzo lubi:), no i Mysię nadal gania, ale już parę razy ją skarciłam za to i zatrzymała się. Mądra sunia. Quote
ranias Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jak dobrze wchodzić na takie strony i poczytać- miód na serce :lol: Quote
funia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='JoanJ']Chciałam dodać, że bardzo dziękuję za opiekę nad Sabcią, Funiu. Sunia ma piękną sierść, jest zadbana i grzeczniutka... no może poza małymi wybrykami ze zdjęć (koci parapet bardzo lubi:), no i Mysię nadal gania, ale już parę razy ją skarciłam za to i zatrzymała się. Mądra sunia.[/QUOTE] Bardzo proszę.Joanno;) Saba ma szczególne miejsce w moim sercu ,opieka nad nią była relaksem . To bardzo mądra sunia . Trzeba tylko uważać bo ma tendencję do ucieczek gdy nadarzy się okazja . Quote
Marinka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='funia'] Kupiłam Sabie szelki 23 zł ( które zdązyłą przegryżć na chwilę przed odjazdem ,ale jakoś je powiązałam ) i adresówkę 3 zł .Doliczę do końcowego rozliczenia za Pażdziernik w Listopadzie . Rozliczenie Sabuni zamknie się w kwocie 80 zł hotel za 8 dni+ 23zł szelki +3 zł adresówka=106 zł Kochani na chwilę obecną Saba ma na swoim koncie 7,08 złotych, brakuje więc 99 złotych - gdyby spóźnialscy opłacili swoje zobowiązania : Deklaracje stałe a wpłaty: (uzupełnione: 10.10) Alexandra29 - 20 złotych/mies. - od I/2011 Zapłacone za I, II, III Wstrzymane , zgłoszone Ania012 - 20 złotych/mies. Zapłacone za XI, XII I, III, brak wpłaty za II i IV Ladymonia0610 - 20 złotych/mies. Zapłacone za Xi, XII, I, II, III,IV,V, VI brak wpłaty za VII, VIII,IX P. Ania P. - 25 złotych/mies. Nie ma żadnych wpłat P. Ania K. - 25 złotych /mies. Tylko 1 wpłata w XI w wys. 30 złotych + 30 złotych wpłacone w sierpniu Agusia P - 20 złotych / mies. Wpłacone za VII i VIII,IX:loveu: Nemko - 20 złotych / mies Zapłacone XII, I, II, III, IV :loveu: Wpłacone do VIII :loveu:Brak wpłaty za IX Annica - 20 złotych / mies. Zapłacone I, II, III,IV,V,VI,VII :loveu: Wpłata we ,IX Saba miałaby na swoim koncie 107 złotych, czyli akurat tyle ile mieć powinna, a nawet dwa złote więcej :) Quote
Annica Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Na początku następnego miesiąca wyślę 40 zł, aktualnie pustka w portfelu :( Quote
Marinka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Annica napisał(a):Na początku następnego miesiąca wyślę 40 zł, aktualnie pustka w portfelu :( Dzięki :) Mam nadzieję, że przyszły miesiąc będzie lepszy finansowo :) Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 a czy ja mam jeszcze wpłacać na Sabunie za październik? Quote
JoanJ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Przesyłam na konto Sabci 50 zł, na razie więcej nie mogę dać, Wam Kochani. Choćby w drobnej części zwracam koszty jej transportu. W listopadzie jeszcze coś dorzucę; albo na konto Sabci, albo innego pieska z Help Animals. Sabcia sprawuje się dobrze, wszystkie trzy pieski drzemią sobie w koszyczkach. Koteczki szaleją, biegają po pokoju... Serdeczne pozdrowienia! Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 JoanJ napisał(a):Przesyłam na konto Sabci 50 zł, na razie więcej nie mogę dać, Wam Kochani. Choćby w drobnej części zwracam koszty jej transportu. W listopadzie jeszcze coś dorzucę; albo na konto Sabci, albo innego pieska z Help Animals. Sabcia sprawuje się dobrze, wszystkie trzy pieski drzemią sobie w koszyczkach. Koteczki szaleją, biegają po pokoju... Serdeczne pozdrowienia! Dziękujemy p. Joanno :) Cioteczki wysłałam 40zł ..za lipiec i sierpien. Reszte wpłace po niedzieli. Znowu świnie rozbiłam...ahhh bieda studencka. Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 AgusiaP napisał(a):a czy ja mam jeszcze wpłacać na Sabunie za październik? Trzeba zapytac się Marinki bo ona jest tu Bossem:D Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Trzeba zapytac się Marinki bo ona jest tu Bossem:D Ok to poczekam na Bossa:evil_lol::megagrin: Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 AgusiaP napisał(a):Ok to poczekam na Bossa:evil_lol::megagrin: Agusia nie śmiej się bo jak Boss wpadnie to da nam popalić...:D:D Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 KOCHANE CIOTECZKI BARDZO DZIĘKUJE ZA WASZĄ POMOC:) Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 JAK MARINKA NAS DORWIE BĘDZIEMY TAK UCIEKAĆ :D Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No tak masz racje wybacz Marinka :modla::modla::modla: Już będę grzeczna :ices_bla: :turn-l:Marinka Bossem :sg168::lol!: Quote
ranias Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Monia- do nauki, Agusia- do spania.Koniec pogaduszek....[SIZE="1"]a czekoladki będą? Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='ranias']Monia- do nauki, Agusia- do spania.Koniec pogaduszek....[SIZE="1"]a czekoladki będą? Ranias ja jestem na L4:D wiec uczyc sie nie musze ....Oj ty tylko o czekoladach no dobra będą Quote
Ladymonia0610 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 AgusiaP napisał(a):No tak masz racje wybacz Marinka :modla::modla::modla: Już będę grzeczna :ices_bla: :turn-l:Marinka Bossem :sg168::lol!: HahaHAHAHA :diabloti: Quote
Recommended Posts