Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje stałe a wpłaty: (uzupełnione: 02.09)
Alexandra29 - 20 złotych/mies. - od I/2011 Zapłacone za I, II, III Wstrzymane , zgłoszone
Ania012 - 20 złotych/mies. Zapłacone za XI, XII I, III, brak wpłaty za II i IV, VII, VIII
Ladymonia0610 - 20 złotych/mies. Zapłacone za Xi, XII, I, II, III,IV,V, VI brak wpłaty za VII, VIII
P. Ania P. - 25 złotych/mies. Nie ma żadnych wpłat
P. Ania K. - 25 złotych /mies. Tylko 1 wpłata w XI w wys. 30 złotych + 30 złotych wpłacone w sierpniu
Agusia P - 20 złotych / mies. Wpłacone za VII i VIII:loveu:
Nemko - 20 złotych / mies Zapłacone XII, I, II, III, IV :loveu: Wpłacone do VIII :loveu:
Annica - 20 złotych / mies. Zapłacone I, II, III,IV,V,VI,VII :loveu:
Wpłata w VIII

*
Na czerwono zaznaczyłam brak wpłat

Posted

Doszedł przelew za Sabunię ,dziękuję .
Moze dzisiaj coś popstrykam bo po deszczu włąsnie wychodzi słońce ....Myślę,ze dla Sabci ono też w końcu zaświeci ....

Posted

funia napisał(a):
Doszedł przelew za Sabunię ,dziękuję .
Moze dzisiaj coś popstrykam bo po deszczu włąsnie wychodzi słońce ....Myślę,ze dla Sabci ono też w końcu zaświeci ....

Oby zaświeciło jak najszybciej, bo to wspaniała suczka :)

Posted

skrzyżowane łapki - to była ulubiona poza mojego Charliego.... niestety teraz leży w pozycji rozplasszczonej żaby, prawie miesiąc na Nivalinie sprawił, że już chodzi, ale trzeba go podnieść....
tak cudnie leży Sabusia..... może podmienię fotki na allegro? co o tym myślicie?

i jeszcze wpłaty podam dla Sabusi:
80,- Agusia P. wpłaciła dla Argo, Marcela i Sabusi - MARINKO - PODZIEL TO SPRAWIEDLIWIE!

40,- Jola_li dla Saby( 06.09.)