Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Bardzo proszę o uregulowanie zaległych wpłat: Deklaracje stałe a wpłaty: (uzupełnione: 10.10) Alexandra29 - 20 złotych/mies. - od I/2011 Zapłacone za I, II, III Wstrzymane , zgłoszone Ania012 - 20 złotych/mies. Zapłacone za XI, XII I, III, brak wpłaty za II i IV, IX Ladymonia0610 - 20 złotych/mies. Zapłacone za Xi, XII, I, II, III,IV,V, VI brak wpłaty za VII, VIII,IX P. Ania P. - 25 złotych/mies. Nie ma żadnych wpłat P. Ania K. - 25 złotych /mies. Tylko 1 wpłata w XI w wys. 30 złotych + 30 złotych wpłacone w sierpniu Agusia P - 20 złotych / mies. Wpłacone za VII i VIII,IX:loveu: Nemko - 20 złotych / mies Zapłacone XII, I, II, III, IV :loveu: Wpłacone do VIII :loveu:Brak wpłaty za IX Annica - 20 złotych / mies. Zapłacone I, II, III,IV,V,VI,VII :loveu: Wpłata we IX Quote
Danusia110 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='funia']Nic .Do mnie nikt nie dzwonił .Cisza . Sabunia jest wspaniała .To wielki przytulak .[/QUOTE] Dzień dobry:),Funiu to znaczy że Sabunka już w nowym domku?????a co z Rudaskiem?...pozdrawiam serdecznie:) i dziękuję za wspaniałą opiekę nad SAbcią no i oczywiście nad łobuziakiem Rudym:) Quote
ranias Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 U Sabci wszystko się zmieniło- piesia jest w swoim domku :multi::multi::multi: Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Witaj Danusiu, właśnie staram się na fb nawiązać rozmowę z Panią Joasią...jestem ogromnie ciekawa jakie postępy robi nasza kochana Sabunia :) Quote
funia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Danusia110']Dzień dobry:),Funiu to znaczy że Sabunka już w nowym domku?????a co z Rudaskiem?...pozdrawiam serdecznie:) i dziękuję za wspaniałą opiekę nad SAbcią no i oczywiście nad łobuziakiem Rudym:)[/QUOTE] Tak ,Saba we wspaniałym domku a Rudy niestety od kilku dni nie wrócił do domu ....Uciekał ciągle ,ale teraz nie ma go już prawie tydzień . Szukaliśmy go wszedzie ,ale niestety wokól są pola i lasy na wielkim terenie .Byłam wszedzie gdzie dojeżdza auto ....W schronie .Zostawiłam zdjęcia ....CZekamy ...Jest mądry mam nadzieję ,ze wróci .Oby tylko nic mu się nie stało bo nigdy na tyle nie poszedł ... Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Wiadomości od Pani Joanny: Jest cudna, grzeczniutka, tylko mój Kłopoś jest zaborczy i jej kilka razy pokazał,że jest ważny, dlatego ją chronię. JJest cały czas przy mnie Była już kilka razy na spacerze, ale siusiu i kupkę zrobiła w domu, tak reaguje na szok w związku ze zmianą Na razie przełożyłam jej koszyk i posłanko do łazienki, bo sama to miejsce wybrała, łatwiej mi to miejsce odizolować, gdy wyjdę jutro do pracy. Z Karusiem już się m/w dogadała. Była przed chwilą ze mną sama na podwórku i ogon od razu do góry, nawet się "tołkowała", czyli tarzała z brzuszkiem do góry. Ona sama jest bardzo ulożona, ale lękliwa, szczególnie teraz, reaguje na każdy hałas na spacerze, a mieszkam przy ruchliwej ulicy. By przejść się spokojnie - w spokojniejsze okolice, muszę zrobić najpierw kawałek drogi. Zresztą ona dziś nie chciała dalej iść. Jak nie chce, to na siłę jej nie ciągnę. Widzę,że ma charakter, ale dobry:) Teraz sobie smacznie śpi. Daję jej Omega 3 na wzmocnienie, ze względu na stres jej zdrowie jest pod szczególną ochroną. Moje psy od razu biorą ode mnie te tabletkę, ona jeszcze nie miała zaufania, musiałam dodać do karmy. Wiem,że ruch uliczny to nowość dla niej. Rano, gdy poszłam z nią na skwerek z drzewami lisciastymi - brzozami, od razu zauważyłam,że spodobało jej się to miejsce, ze względu na drzewa i liście... Quote
ranias Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Jakie dobre wieści- miód na serce :multi:Tylko ucieczka Rudzika mnie martwi :shake: Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Kochani, być może Pani Joanna dołączy do nas :) Quote
ranias Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 a to fajnie, bo będą wieści'" z pierwszej ręki" :lol: Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Pani Joasia właśnie czyta wątek :) Quote
Danusia110 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Marinka']Kochani, być może Pani Joanna dołączy do nas :)[/QUOTE] już wiem wszystko:)....czytałam i ryczałam z radości:).....Super!!! Marinko ,proszę,serdecznie pozdrów Panią ,która przygarneła Sabcie:),,,bardzo przykro mi się zrobiło jak przeczytałam że Reks uciekł:(...myślę jednak że wróci ,bo przecież było mu u Funi super:(.....oby czasem nie obrał drogi do Bełchatowa:(....Będę tu zaglądać:).Pozdrawiam Bardzo serdecznie CIebie i wszystkie wspaniałe dziewczyny,które przyczyniły się do szczęścia Sabuni....DZIĘKUJĘ!!:) Quote
funia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Wiesz Danusiu ,ze o tym samym myśleliśmy z mężem .....O tej drodze do Bełchatowa ...Moze on tam komuś uciekł i tutaj dlatego go tak nosiło??!!!Ale gdzie Bełchatów a gdzie Zamośc .... Dlaczego pies ,który chodzi za Swoim Panem krok w krok jak ten sie tylko odwracał szukał wrażeń ?Ni mogę tego pojąc ...ALe ja gdzieś w głębi mam nadzieję ,że wróci .....Starsza córka rozpacza co dzień ...Jestem w kontakcie ze schronem w Zamosciui .ALe on jest zbuyt mądry by dać się złąpać Quote
AgusiaP Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Tak bardzo się cieszę, że Sabunia już w nowym domku:multi::multi::multi: Bardzo martwię się natomiast o Reksia... Reksiu wracaj do funi Quote
Danusia110 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Tak bardzo się cieszę, że Sabunia już w nowym domku:multi::multi::multi: Bardzo martwię się natomiast o Reksia... Reksiu wracaj do funi[/QUOTE] Może Reksiu tęskni za Sabcią??:( i dlatego uciekł:( w poszukiwaniu jej?:(.Co dzień chodzę ze swoim psinkiem w to miejsce ,gdzie przebywał Reks i Sabcia.....będę czujna,bo być może faktycznie tu wróci:(.Zaciskam mocno kciuki z nadzieją że jednak Funiu wróci do Was:)...Pozdrawiam i czekam na wieści o Sabci ......i Reksie....pa* Quote
funia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Danusiu Reks już dawno został oddzielony od Saby ...On z nami a ona już z psiakami była .Widzieli się co dzień ale Reks nawet na nią nie patrzył....To nie kwestia tęsknoty tylko charakteru Reksa. Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='funia']Danusiu Reks już dawno został oddzielony od Saby ...On z nami a ona już z psiakami była .Widzieli się co dzień ale Reks nawet na nią nie patrzył....To nie kwestia tęsknoty tylko charakteru Reksa.[/QUOTE] Funiu a rozwiesiliście ogłoszenia? Quote
funia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Funiu a rozwiesiliście ogłoszenia?[/QUOTE] Oczywiście . Gdyby wrócił pierwsze co zrobiłabym to napisałabym tutaj ....Niestety .... Quote
JoanJ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kochane Dogomaniaczki! Przed chwilą się zarejestrowałam. Chcę wkleić zdjęcia Sabuni z dzisiejszego ranka. Teraz przysypia sobie w koszyczku obok mnie:) A może Reks puścił się jej śladem i pobiegł w kierunku Bełchatowa? Serio- wczoraj przyszło mi to do głowy, gdy czytałam Wasze wpisy... Dziś sunia już zrobiła siusiu i kupkę na dworze. Na spacer wychodzi na podwórko. nie chcę za szybko jej stymulować. Za dużo na raz... Jak wstawia się zdjęcia???? Quote
ranias Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ja nie potrafię wstawiać zdjęć, ale bardzo bardzo się cieszę na wieści o Sabci :loveu: Quote
Marinka Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='JoanJ']Kochane Dogomaniaczki! Przed chwilą się zarejestrowałam. Chcę wkleić zdjęcia Sabuni z dzisiejszego ranka. Teraz przysypia sobie w koszyczku obok mnie:) A może Reks puścił się jej śladem i pobiegł w kierunku Bełchatowa? Serio- wczoraj przyszło mi to do głowy, gdy czytałam Wasze wpisy... Dziś sunia już zrobiła siusiu i kupkę na dworze. Na spacer wychodzi na podwórko. nie chcę za szybko jej stymulować. Za dużo na raz... Jak wstawia się zdjęcia???? Witaj Joasiu :) Strasznie się cieszę, że jesteś z nami :) Wyślij mi zdjęcia na maila proszę: [email protected] Z radością je wstawię :) Quote
Energy Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Strasznie się cieszę, że Sabcia jest w domu i to takim fajnym:lol: http://img820.imageshack.us/img820/6299/sabcia22.jpg szczęśliwy pycholek:loveu: Reksiu wracaj...:-( Quote
funia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dzisiaj wydrukowłam kolejne plakaty Rudasa ..,...Kopiowałam zdjęcia i wyje jak bóbr ....Jest taki piękny i wesoły na nich ... Quote
Recommended Posts