Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Mam wyjście z waszej sytuacji ....
Mąż dzisiaj myśłał i myśłał jego pies za nim chodził krok w krok i zaglądał w oczy ....Jak pojechał po dzieci to pobiegł za autem aż do drogi ( na moje zawołanie zaraz wrócił) .Miedzy nimi jest wielka chemia chyba to w końcu zrozumiał ( Pan ) bo pies to wiedział ....
Rudy nadaje się jak twierdzi maz, bo jak zostanę sama to mnie obroni i bedzie szczekał.
Więć decydujcie bo Rudy ma szanse od jutra miec 100 % dom .Taka jest propozycja Krzyśka .....[/QUOTE]

Tzn ...dobrze zrozumiałam ..Chcecie adoptować Rexa?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']jeśli pasuje wam taki dom dla niego ,to tak ....[/quote]

matkooooooooo jedyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy nam pasuje taki dom???to jest najlepszy dom:)

jupi jupi jupi

Posted

[quote name='funia']Jeśli pasuje wam taki dom dla niego ,to tak ....[/QUOTE]

Funia jesteście wielcy:-))) Coś pięknego:-), nie wiem dlaczego, ale tak czułam:-) Nie bądz zazdrosna, ale ucałuj męża bardzo mocno ode mnie hihi..
Jejku jaka ulga, bo tak mi było go szkoda. Tak się do was przywiązał!
Jesteście Kochani.......

Posted

Saba czuje sie tak jakby nie miała zadnej operacji....Jestem w szoku .Pierwsza sunia która po zabiegu nie spała wogóle i nie odpoczywała tylko bez końca chodziła ....Na drugi dzień jeszcze lepiej a dzisiaj troszkę dopiero przysypiała .
Saba jest kochana .Jest z nami w domu do zdjęcia szwów ,Rudy dzisiaj szalał jak przywiezliśmy ją na ranczo aby troszke pochodziła w wybiegu .Stęsknili się za soba .

Ps .Dajcie znac Panu o Reksie bo nie ładnie człowiek czeka a tu .....Moze zaproponowac mu jakiegoś innego pieska ?

Posted

[quote name='funia']Saba czuje sie tak jakby nie miała zadnej operacji....Jestem w szoku .Pierwsza sunia która po zabiegu nie spała wogóle i nie odpoczywała tylko bez końca chodziła ....Na drugi dzień jeszcze lepiej a dzisiaj troszkę dopiero przysypiała .
Saba jest kochana .Jest z nami w domu do zdjęcia szwów ,Rudy dzisiaj szalał jak przywiezliśmy ją na ranczo aby troszke pochodziła w wybiegu .Stęsknili się za soba .

Ps .Dajcie znac Panu o Reksie bo nie ładnie człowiek czeka a tu .....Moze zaproponowac mu jakiegoś innego pieska ?[/QUOTE]

A to wy swojego hoteliku nie macie przy sobie? Przy domu?

Posted

Mamy dwa domy .Ten rodzinny ( 3 km od domu hotelikowego ) i drugi dom hotelikowy ,w który jesteśmy od rana do wieczora do czasu kiedy przychodzi pan stróz .ten dom na terenie hoteliku to nieduzy bo taka większa kawalerka .tam właściwie toczy sie nasze życie a do domu jezdzimy tylko spać ,Psy po zabiegach są tam gdzie my jesteśmy ,Czyli w dzień w domu hotelikowym a na noc jada do domu rodzinnego .Oczywiscie nie raz spimy w hoteliku bo pan Jurek tez czasem musi przespaać się w domu .

Posted

[quote name='malagos']A to dlatego Marinka mi na pw nie odpisała :)[/QUOTE]

Malagos przepraszam, ale najpierw musiałam zadzwonić do Ladymonia w sprawie Twojego pytania...a później ta wiadomość :) Musiałam natychmiast skontaktować się z Funią :)
Koniec końców dogo nie chciało mnie już wpuścić - Przepraszam i proszę o wybaczenie :)

Posted

[quote name='Energy']Ale jaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bardzo się cieszę:multi::multi::multi:[/QUOTE]

[B]
ZAPRASZAM NA WYDARZENIE SABY NA FB:[/B]

[B][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=200608016625174[/URL][/B]

Posted

Funieczko KOCHANA!!!,o niczym innym nie marzyłam,przecież to dla niego raj!!!!,dziękuję Wam bardzo,Tobie i Twojemu mężowi,jesteście ludzmi o wspaniałych serduszkach:)),poryczałam się jak wczoraj dostałam wiadomość:)),dopiero teraz piszę ,bo choruję troszkę ....jeszcze raz dziękuję kochani jesteście!!teraz tylko jeszcze Sabcia,oby jej się podobni wspaniali ludzie trafili:(......tego też jej życzę:),przytulcie ode mnie oba pieski i powiedzcie im że będę o nich pamiętała ,buziaczki:)***

Posted

ryczę jak bóbr.... z radości oczywiście... ledwie widzę klawiaturę...

funiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.... nie znajdę słów właściwych, brak takich...

weszłam na wątek, żeby napisać, że poszedł wczoraj przelew za sterylkę Saby, a tu taka niespodzianka:multi::multi::multi::multi::placz::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AgusiaP']I ja jestem ;) to wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:
funiu ode mnie też mocno wyściskaj męża i ogromne buziaki dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Nie dostal buziaka bo ma karę jak mu się skończy to mu dam....

Pcha się juz wszedzie tak jak by się urodziła w domu .To co on wyprawia jak wypatruje oczy za Krzyśkiem to jest szok...Wczoraj wygłupialiśmy się w kuchni i mała sie tłukła po nim ja go klepałam a Reks !!!! Małao z siebie nie wyszedł i reagował natychmiast ...Myśłął ,ze mu coś chcemy zrobic .Skowytał ,burczał i parskał a na koniec wskoczył na kanapę aby sprawdzić ,czy jego pan zyje .....Grubemu sie to bardzo podobało ....
Ja mam trochę wyrzutów sumienia w związku z jego adopcją .....Reks jest w 100 % adopcyjny i to kwestia czasu jak znalzłby dom ..A Henio nadal bezdomny i kochany ,,,,Podkreśłąm ,ze ja zaakceptowałam decyzję o adopcjii ale Reksa chciał mąż .A moze męża Reks ....Kto to wie do końca ....W kazdym razie bedzie u nas szczęśliwy na pewno ,jak wszystkie nasze zwierzęta .

Posted

[quote name='Marinka']Malagos przepraszam, ale najpierw musiałam zadzwonić do Ladymonia w sprawie Twojego pytania...a później ta wiadomość :) Musiałam natychmiast skontaktować się z Funią :)
Koniec końców dogo nie chciało mnie już wpuścić - Przepraszam i proszę o wybaczenie :)[/QUOTE]
No coś Ty, żartuję i cieszę się ogromnie!

Posted

[quote name='funia']Nie dostal buziaka bo ma karę jak mu się skończy to mu dam....

Pcha się juz wszedzie tak jak by się urodziła w domu .To co on wyprawia jak wypatruje oczy za Krzyśkiem to jest szok...Wczoraj wygłupialiśmy się w kuchni i mała sie tłukła po nim ja go klepałam a Reks !!!! Małao z siebie nie wyszedł i reagował natychmiast ...Myśłął ,ze mu coś chcemy zrobic .Skowytał ,burczał i parskał a na koniec wskoczył na kanapę aby sprawdzić ,czy jego pan zyje .....Grubemu sie to bardzo podobało ....
Ja mam trochę wyrzutów sumienia w związku z jego adopcją .....Reks jest w 100 % adopcyjny i to kwestia czasu jak znalzłby dom ..A Henio nadal bezdomny i kochany ,,,,Podkreśłąm ,ze ja zaakceptowałam decyzję o adopcjii ale Reksa chciał mąż .A moze męża Reks ....Kto to wie do końca ....W kazdym razie bedzie u nas szczęśliwy na pewno ,jak wszystkie nasze zwierzęta .[/QUOTE]

Wiem Funiu, ale widocznie tak miało być...obawiam się, ze miłość Reksa do Twojego męża jest tak silna, a Reks jest typem uciekiniera, że prędzej czy później znalazłby sposób, aby uciec z najlepszego nawet domu, by wrócić do swej wielkiej miłości.
Reks zapewne zwiał ze swojego domu, aby znaleźć Was...to było jego przeznaczeniem.:p I wiem, on wie, Wy wiecie, że to najlepsze co mogło go spotkać.

No cóż tak to w życiu już bywa, że nie zawsze dostajemy to czego pragniemy :shake: i Henio znajdzie swoje miejsce. Kto wie czy i on w końcu nie zostanie Waszym psem.

[B]Droga Rodzino :loveu: - chylę przed Wami czoło - jesteście WIELCY :loveu::loveu::loveu:[/B]

Posted

Ale tu cisza zapadła :(
Reks co prawda ma już dom - najcudowniejszy na świecie :):):)
Ale Saba nadal go szuka :(
Funiu bardzo proszę o sliczne fotki dziewczynki :)