Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='handzia']Jeszcze jedno zdjęcie Rexa znalazłam:)

Uploaded with ImageShack.us patrzę na te moje szczęśliwe piękności i ryczę:) ale ze szczęścia:)byłam wczoraj w lesie,norka w dalszym ciągu tam jest,budka na jedzonko też,mam wrażenie że norkę ktoś zajął,bo świeżo podkopana zięmia....Trzymaj się Reksiu i pilnuj Sabci:)przytulam mocnoa Wam wszystkim dziewczynki dziękuję jesteście KOCHANI!!:))buziaczki dla psinek:)

Posted

http://powiatowa.info/index.php?option=com_content&task=view&id=9643&Itemid=1

Grzywna i kara do roku ograniczenia wolności grozi mężczyźnie, który z trzeciego piętra wyrzucił szczeniaka. Zwierzę zdechło.
Do zdarzenia doszło we wtorek (8 lutego). Policja zatrzymała 39- latka, mieszkańca Kamiennej Góry, który podejrzewany jest o zabicie psa. Do zdarzenia doszło w jednym z budynków w centrum Kamiennej Góry. Mężczyzna miał wyrzucić szczeniaka z wysokości trzeciego piętra na drewnianą podłogę na klatce schodowej. W chwili popełniania tego czynu mężczyzna był prawdopodobnie pijany. Po zatrzymaniu miał ponad 2 promile alkoholu.

Pies należał do życiowej partnerki zatrzymanego mężczyzny. Dostała go od matki podejrzanego. Wyrzucenie psa mogło być formą zemsty za wyjście kobiety do znajomej. Gdy właścicielka psa wychodziła z domu, mężczyzna miał zagrozić, że wyrzuci psa. Do zdarzenia doszło gdy kobieta była już u znajomej w tym samym budynku.

Dzisiaj podejrzany doprowadzony został do prokuratury. Zastosowany został wobec niego dozór policyjny. Grozi mu kara grzywny oraz ograniczenia wolności do roku.

Posted

[quote name='ajlii']

A tego przystojniaka rozpoznajecie...?

Czyżby to był Rysio? :loveu::loveu::loveu:
Uszka ma po tacie :) stojące - PIĘKNY :loveu::loveu::loveu:
A jakieś wieści są??????

Posted

Marinka napisał(a):
Czyżby to był Rysio? :loveu::loveu::loveu:
Uszka ma po tacie :) stojące - PIĘKNY :loveu::loveu::loveu:
A jakieś wieści są??????

czyżby to był synek Sabci???:) o jakie cudo!!!:)!!