Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']tak jak zwykle ma być i raczej znjąc ZK w Legionowie możemy na to liczyć ;-))[/quote]

Wcale nie. Od kilku wystaw katalogu w necie przed wystawą nie ma. Jest tylko plan sędziowania.

Posted

[quote name='mar']Wcale nie. Od kilku wystaw katalogu w necie przed wystawą nie ma. Jest tylko plan sędziowania.[/quote]

ja tam miałam stawki przed Legionowem 8) i to chyab ze strony

Posted

[quote name='Nor(a)']przed jesienną chyba było ;) ..przed zimową już nie.[/quote]

ja na jesienną nie jechałam ze psem..tam to jedynie oglądać..

Posted

[quote name='jo-jo']ja na jesienną nie jechałam ze psem..tam to jedynie oglądać..[/quote]

my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę.

Posted

[quote name='Nor(a)']my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę.[/quote]

nie no my debiut (mój pieś) miał na klubie we wrześniu ale ja znim w Głogowie pod koniec stycznia 8)

Posted

[quote name='Nor(a)']my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę.[/quote]

A teraz będziecie? Ja się wybieram z Szarlotką. :lol:

Posted

[quote name='moth']A teraz będziecie? Ja się wybieram z Szarlotką. :lol:[/quote]

tym razem nie..powiedzmy, że celujemy w nieco innych sędziów :p (będziemy w Lublinie i Opolu z najbliższych).

[SIZE=1]ps. Szarlotka b. ładnie stoi..jak Ty ją dajesz radę tak ustawiać[/SIZE] :roll:

Posted

[quote name='Nor(a)']
[SIZE=1]ps. Szarlotka b. ładnie stoi..jak Ty ją dajesz radę tak ustawiać[/SIZE] :roll:[/quote]

A ja zebralam opieprz, że jej za bardzo tylne lapy wyciągam i że tak stać nie powinna. :oops:
Jak daję radę? Codziennie ćwiczymy. :evil_lol:

Posted

Witam,
Mam pytanie. 16marca zgłosiłam poprzez elektroniczny formularz moją suczkę- dostałam potwierdzenie z prośbą o przesłanie kserokopii rodowodu.
Rodowód przesłałam faksem w piątek 17.03.
W poniedziałek zadzwoniłam do Związku, aby upewnić się, że rodowód dotarł- jednak Pani poinformowała mnie, że nie może mi udzielić informacji czy rodowód jest, bo wszystkie dokumenty wzięła inna Pani, która zajmuje się ustalaniem katalogu.
To od kogo mam w takim razie dowiedzieć się, czy rodowód jest dostarczony, czy nie?
[SIZE=1]przepraszam, że tak zamotałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie[/SIZE]

pozdrawiam,
dziękuję za odpowiedź

Posted

[INDENT][quote name='Birma']Witam,
Mam pytanie. 16marca zgłosiłam poprzez elektroniczny formularz moją suczkę- dostałam potwierdzenie z prośbą o przesłanie kserokopii rodowodu.
Rodowód przesłałam faksem w piątek 17.03.
W poniedziałek zadzwoniłam do Związku, aby upewnić się, że rodowód dotarł- jednak Pani poinformowała mnie, że nie może mi udzielić informacji czy rodowód jest, bo wszystkie dokumenty wzięła inna Pani, która zajmuje się ustalaniem katalogu.
To od kogo mam w takim razie dowiedzieć się, czy rodowód jest dostarczony, czy nie?
[SIZE=1]przepraszam, że tak zamotałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie[/SIZE]

pozdrawiam,
dziękuję za odpowiedź[/quote]Wyślij maila do Achnamary;)
[/INDENT]

Posted

[quote name='Gonia'][INDENT]Wyślij maila do Achnamary;)
[/INDENT][/quote] ok- dziękuję :)
eee... nie da się wysłać :/
wyświetliło mi się, że użytkownik nie chce otrzymywać wiadomości email z forum
no nic, spróbuję wysłać wiadomośc na priv

Posted

[quote name='moth']A ja zebralam opieprz, że jej za bardzo tylne lapy wyciągam i że tak stać nie powinna. :oops:
Jak daję radę? Codziennie ćwiczymy. :evil_lol:[/quote]

Ona idzie w młodzieży już, prawda?.. Pierwsza wasza wystawa w tej klasie?

Posted

[quote name='Nor(a)']Ona idzie w młodzieży już, prawda?.. Pierwsza wasza wystawa w tej klasie?[/quote]

Pierwszy nasz występ pojutrze w Katowicach. Poten NDM. :-)

Posted

[quote name='moth']Pierwszy nasz występ pojutrze w Katowicach. Poten NDM. :-)[/quote]

Ciekawa jestem wrażeń ..no i czekam na relacje.
Powodzenia!!!!!:cool1:

My za równo miesiąc w Lublinie.