PUENTA imszar Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Oo jak ten czas szybko leci. Ja i Sońka to nagie jesteśmy, zupełnie nie przygotowane więc zaczynamy ćwiczyć!! Ale i tak chodzi przecież o dobrą zabawę ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 A czy bedzie moze katalog przedwystawowy ;-) ? Quote
jo-jo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 tak jak zwykle ma być i raczej znjąc ZK w Legionowie możemy na to liczyć ;-)) Quote
mar Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='jo-jo']tak jak zwykle ma być i raczej znjąc ZK w Legionowie możemy na to liczyć ;-))[/quote] Wcale nie. Od kilku wystaw katalogu w necie przed wystawą nie ma. Jest tylko plan sędziowania. Quote
jo-jo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='mar']Wcale nie. Od kilku wystaw katalogu w necie przed wystawą nie ma. Jest tylko plan sędziowania.[/quote] ja tam miałam stawki przed Legionowem 8) i to chyab ze strony Quote
Nor(a) Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='jo-jo']ja tam miałam stawki przed Legionowem 8) i to chyab ze strony[/quote] przed jesienną chyba było ;) ..przed zimową już nie. Quote
jo-jo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Nor(a)']przed jesienną chyba było ;) ..przed zimową już nie.[/quote] ja na jesienną nie jechałam ze psem..tam to jedynie oglądać.. Quote
nelson Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 jo-jo zajrzałam na Twoją stronkę...SUPER PSY:klacz: :klacz: :loveu: Quote
Nor(a) Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='jo-jo']ja na jesienną nie jechałam ze psem..tam to jedynie oglądać..[/quote] my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę. Quote
jo-jo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Nor(a)']my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę.[/quote] nie no my debiut (mój pieś) miał na klubie we wrześniu ale ja znim w Głogowie pod koniec stycznia 8) Quote
moth Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Nor(a)']my podobnie tylko oglądać byliśmy :cool1:. Na debiut (i psa i mój :look3: ) pojechaliśmy na zimówkę.[/quote] A teraz będziecie? Ja się wybieram z Szarlotką. :lol: Quote
Nor(a) Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='moth']A teraz będziecie? Ja się wybieram z Szarlotką. :lol:[/quote] tym razem nie..powiedzmy, że celujemy w nieco innych sędziów :p (będziemy w Lublinie i Opolu z najbliższych). [SIZE=1]ps. Szarlotka b. ładnie stoi..jak Ty ją dajesz radę tak ustawiać[/SIZE] :roll: Quote
moth Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='Nor(a)'] [SIZE=1]ps. Szarlotka b. ładnie stoi..jak Ty ją dajesz radę tak ustawiać[/SIZE] :roll:[/quote] A ja zebralam opieprz, że jej za bardzo tylne lapy wyciągam i że tak stać nie powinna. :oops: Jak daję radę? Codziennie ćwiczymy. :evil_lol: Quote
Birma Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Witam, Mam pytanie. 16marca zgłosiłam poprzez elektroniczny formularz moją suczkę- dostałam potwierdzenie z prośbą o przesłanie kserokopii rodowodu. Rodowód przesłałam faksem w piątek 17.03. W poniedziałek zadzwoniłam do Związku, aby upewnić się, że rodowód dotarł- jednak Pani poinformowała mnie, że nie może mi udzielić informacji czy rodowód jest, bo wszystkie dokumenty wzięła inna Pani, która zajmuje się ustalaniem katalogu. To od kogo mam w takim razie dowiedzieć się, czy rodowód jest dostarczony, czy nie? [SIZE=1]przepraszam, że tak zamotałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie[/SIZE] pozdrawiam, dziękuję za odpowiedź Quote
fidekangela Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 mam pytanie jedzie ktoś z Trójmiasta i ma jedno wolne miejsce?( dla mnie :grzeczne , wychowane dziewcze:P )? Quote
Gonia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [INDENT][quote name='Birma']Witam, Mam pytanie. 16marca zgłosiłam poprzez elektroniczny formularz moją suczkę- dostałam potwierdzenie z prośbą o przesłanie kserokopii rodowodu. Rodowód przesłałam faksem w piątek 17.03. W poniedziałek zadzwoniłam do Związku, aby upewnić się, że rodowód dotarł- jednak Pani poinformowała mnie, że nie może mi udzielić informacji czy rodowód jest, bo wszystkie dokumenty wzięła inna Pani, która zajmuje się ustalaniem katalogu. To od kogo mam w takim razie dowiedzieć się, czy rodowód jest dostarczony, czy nie? [SIZE=1]przepraszam, że tak zamotałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie[/SIZE] pozdrawiam, dziękuję za odpowiedź[/quote]Wyślij maila do Achnamary;) [/INDENT] Quote
Birma Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='Gonia'][INDENT]Wyślij maila do Achnamary;) [/INDENT][/quote] ok- dziękuję :) eee... nie da się wysłać :/ wyświetliło mi się, że użytkownik nie chce otrzymywać wiadomości email z forum no nic, spróbuję wysłać wiadomośc na priv Quote
Nor(a) Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='moth']A ja zebralam opieprz, że jej za bardzo tylne lapy wyciągam i że tak stać nie powinna. :oops: Jak daję radę? Codziennie ćwiczymy. :evil_lol:[/quote] Ona idzie w młodzieży już, prawda?.. Pierwsza wasza wystawa w tej klasie? Quote
moth Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='Nor(a)']Ona idzie w młodzieży już, prawda?.. Pierwsza wasza wystawa w tej klasie?[/quote] Pierwszy nasz występ pojutrze w Katowicach. Poten NDM. :-) Quote
Nor(a) Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='moth']Pierwszy nasz występ pojutrze w Katowicach. Poten NDM. :-)[/quote] Ciekawa jestem wrażeń ..no i czekam na relacje. Powodzenia!!!!!:cool1: My za równo miesiąc w Lublinie. Quote
Gracjana Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 czy ktos wie czy bedzie katalog i kiedy ????????????? Quote
bongobongo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Do tej pory zawsze był, tylko chyba jeszcze za wcześnie.... Quote
Gracjana Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 wiem...ale ja juz bum chciala...:D np. na zimowej nie bylo... Quote
Recommended Posts