darunia-puma Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :-( W jednym z dolnośląskich schronisk jest młoda sunia Astka , która gaśnie w oczach... Najprawdopodobniej niedawno miała dzieci...... mam nadzieję że nie była typową maszynką do rozrodu, choć właśnie tak to wygląda.... musimy ją wyrwać stamtąd, bo jeszcze trafi na jakiś pseudohodowców, a nie jest ona po strerylce........ błagam o pomoc w szukaniu choćby tymczasu :-( ona tam gaśnie .......zobaczcie zdjęcia naszej Lary...... Nasza Sunia Lara jest ogłoszona : Darmowe ogłoszenia | i-Bazar.pl Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa psy, koty, hodowla Wirtualna Polska - www.wp.pl [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/]Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz Quote
luśka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 W tym tygodniu porobimy jeszcze nowe fotki. Cioteczki pomóżcie coś a sunieczką! Quote
mArGoSiA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wkleiłam ogłoszenie o suni na forum astów. Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Napiszcie, ze w jednym z dolnoslaskich schronisk i ze jest wysterylizowana - to zawęży grupe "zainteresowanych" i zniecheci pseudo... Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wysylam link do cioteczek, moze zacznie sie ruch na watku :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Adus, ktora Cioteczka jest od astkow, mozesz podeslac dziewusie? Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ...Wyciągajcie ja szukajcie tymczasu jaka ona biedna allegro i ogłoszenia na cito pomoge ogłaszac:oops: Quote
darunia-puma Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 kochana skasuj prosze nazwę miasta ze swojego poprzedniego postu w którym mówisz gdzie jest suńka, no i wielki buziak dla Ciebie Quote
darunia-puma Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dziękujemy i prosimy o pomoc Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Korekta naniesiona :evil_lol: Tymczasem, Malutka na pierwsza, hopp! Quote
luśka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ona taka kochana, grzeczniutka, prosząca o głąski przez kraty, ugodowo żyje z innymi psami w boksie. Jest w schronie niewiele ponad miesiąc. Chyba odpada nadzieja,że się zgubiłą, bo by już ją odebrano :( Jest w boksie z psami, boję się najbliższej cieczki :( Quote
darunia-puma Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dokładnie też myślałam o jej cieczce ........ martwie się widać na zdjeciach że ma cycuchy powyciągane jakby dopiero rodziła Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Byc moze juz byla mamusią :-( W schronie rozumiem nie ma szansy na sterylke? Quote
luśka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Byc moze juz byla mamusią :-( W schronie rozumiem nie ma szansy na sterylke?[/QUOTE] chyba szansa jest. Bo zaczęli kastrować ponoć 4 psy tygodniowo- czy miesięcznie- może mylę, co mówili. I te szybko adoptowalne, spośród nowoprzychodzących. Czyli ona teoretycznie ma szansę na bycie wybraną. Choć z drugiej strony, gdyby tak miało być to chyba już by poszła do sterylki... może da się uczulić schron na tę sunię i ją wysteruylizują za jakiś niedługi czas... Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cioteczki, ja padam na klawiature, jutro wezme sie za ogloszenia dla dziewusi i Łapka. Moze domek sie szybko znajdzie, ale idealnie byloby aby trafila do adopcji wysteryl. Po co kusic los... Quote
darunia-puma Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dokładnie zgadzam się z Tobą, porozmawiam na pewno z kierowniczką schroniska co do małej żeby może ona poszła pod nóż do ciachania jak najszybciej.... ja również padam z nóg i pewnie za chwilkę zasnę przy dogo....... jakby mnie już nie było proszę dzwońcie, piszcie na tel. kom.. pozdrawiam i życzę miłych snów Quote
luśka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 "Grzecznie, spokojnie, lekko się cieszyłą, nieśmiało. Tamte w kojcu szczekały, a ona tak.. jakoś biednie się cieszyła. Dlatego się zdziwiłam, że to amstaf, że łągodna" tak pisze o niej moja siostra, która też ją tam widziała, wracała się 2 razy, żeby na nią popatrzeć, bo wpadłą jej w oko. Nie cieszcie się- ona nie może jej wziąść :( ale widać, jak sunia zwraca na siebie uwagę osób niewprawionych w astkach. to dobry znak :) Quote
darunia-puma Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Astki to psy bardzo zrównoważone nie są tak jak to przedstawiają media psy mordercy ........ Quote
agnieszka32 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dodałam sunię na wątek ogólny bullowatych, to powinno ściągnąć tu więcej nas - ciotek bullwalniętych ;). http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13388628#post13388628 Quote
agaga21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jaka chudzinka! napiszcie tekst to zrobię allegro Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 i ona jest w tym przeokropnym schronie jak sądzę...:-(:-(:-( ja już nie ogarniam... Quote
agnieszka32 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='agaga21']jaka chudzinka! napiszcie tekst to zrobię allegro[/QUOTE] a ja chętnie wyróżnię ;) Quote
Recommended Posts