Jump to content
Dogomania

Nasza ukochana Larunia już w nowym domu!!!! Trzymamy kciuki !!!!!

Recommended Posts

Posted

:-( W jednym z dolnośląskich schronisk jest młoda sunia Astka , która gaśnie w oczach...
Najprawdopodobniej niedawno miała dzieci...... mam nadzieję że nie była typową maszynką do rozrodu, choć właśnie tak to wygląda.... musimy ją wyrwać stamtąd, bo jeszcze trafi na jakiś pseudohodowców, a nie jest ona po strerylce........ błagam o pomoc w szukaniu choćby tymczasu :-( ona tam gaśnie .......zobaczcie zdjęcia naszej Lary......

Nasza Sunia Lara jest ogłoszona :

Darmowe ogłoszenia | i-Bazar.pl
Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
psy, koty, hodowla
Wirtualna Polska - www.wp.pl
[url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/]Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona taka kochana, grzeczniutka, prosząca o głąski przez kraty, ugodowo żyje z innymi psami w boksie. Jest w schronie niewiele ponad miesiąc. Chyba odpada nadzieja,że się zgubiłą, bo by już ją odebrano :( Jest w boksie z psami, boję się najbliższej cieczki :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Byc moze juz byla mamusią :-(
W schronie rozumiem nie ma szansy na sterylke?[/QUOTE]

chyba szansa jest. Bo zaczęli kastrować ponoć 4 psy tygodniowo- czy miesięcznie- może mylę, co mówili. I te szybko adoptowalne, spośród nowoprzychodzących. Czyli ona teoretycznie ma szansę na bycie wybraną. Choć z drugiej strony, gdyby tak miało być to chyba już by poszła do sterylki...

może da się uczulić schron na tę sunię i ją wysteruylizują za jakiś niedługi czas...

Posted

dokładnie zgadzam się z Tobą, porozmawiam na pewno z kierowniczką schroniska co do małej żeby może ona poszła pod nóż do ciachania jak najszybciej....
ja również padam z nóg i pewnie za chwilkę zasnę przy dogo....... jakby mnie już nie było proszę dzwońcie, piszcie na tel. kom..
pozdrawiam i życzę miłych snów

Posted

"Grzecznie, spokojnie, lekko się cieszyłą, nieśmiało. Tamte w kojcu szczekały, a ona tak.. jakoś biednie się cieszyła. Dlatego się zdziwiłam, że to amstaf, że łągodna"

tak pisze o niej moja siostra, która też ją tam widziała, wracała się 2 razy, żeby na nią popatrzeć, bo wpadłą jej w oko.
Nie cieszcie się- ona nie może jej wziąść :(

ale widać, jak sunia zwraca na siebie uwagę osób niewprawionych w astkach. to dobry znak :)